Utkumm; sancux, umut, belizz, bütün sevgili arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm.
Tamam sekercim.iyi dusunup iyi olacagim.insallah seninde operasyon iyi gecmistir.gecmis olsun tatlim
bende iyiyim tesekkurler... gun hesaplamasi ile geciyor gunlerim
bu arada kizlar 7 agustos netlesti mi? bakalim bisi cikmazsa bende gelebilirim de nerde olacak o da onemli tabe...
merhabalaarr...
operasyonum gayet başarılı geçti kızlaarr.. çok şükür allahım, inşallah başka bir sorunla karşılaşmam ...mystrycim dediğin gibi bir dahaki inşallah transfer ve doğum olurr
kızlar bu arada dün ayşegülcüğümle konuştum 2 gündür Allaha çok şükür ağrıları birazcık daha iyiymiş ciğeride fenaymış nefes alırken bile ağrı yapıyormuş dün kontrole gitmişler enfeksiyon çok şükür azalmış ama mide fenaymış malesef hatta muayene arasında bile çıkarmış yazık Aydın beyde üzülmüş ama sabret demiş herhangi bir ilaç vermek istememiş beslenmeside az olduğundan tabii vücut direnci bayaa düşüyor galiba neyse bebekler haftasıyla uyumlu vee kıpır kıpırlarmış ikili test için ense kalınlıklarına bakılmış biri gayet iyi ama öbürü azıcık fazla çıkmış Aydın bey 3 kere ölçmüş sonrada Ebru Hanımı çağırmış o da ölçmüş ikiside Hayri beyin tekrar ölçmesini ve değerlendirmesini önermişler risk çok çok az çünkü 3-3,5 tan sonra endişe edilirmiş Ayşegülde 1.9- 2- 2.1 gibi ölçülmüş (her ölçümde az az farklarla) haftaya çarşamba saat 16:00da Hayri beye muayene olucak ve eğer gerekli görülürse plesentadan parça alınıp test yapılacak bunun nedenide amniyosentez 20. hafta falan gibi yapılabildiği için eğer bir sorun varsa ki tabiki yok önceden öğrenmek ve buna göre diğer bebişi korumak.ayşegül her zamanki gibi tabiki birşey olmıycak diyor inanamassınız nasıl pozitif düşünün Aydın beye o endişe etmeyin demiş.bakalım çarşamba ben gene arar sizede mutlaka bilgi veririm hepinizi sordu hepinize çok selamı var internete giremiyormuş mide bulantılarından e halsizdirde kıyamam bütüün gün uyuyormuş Allahtan maşallah eşi ona çok iyi bakıyormuş:) işte böyleee umarım atlamadan anlatabilmişimdir cinsiyet? hayır belli değilmiş ama belki çarşamba hayri bey söyler 13 haftalık olcak haftaya:)
Serged asilaman hayirli olsun guzel haberlerini almak nasip olur insallah.
Kızlar günaydın
benim 4 folikülden bir tanesi açık ara öne geçti perşembe günü ve mecburen çatlatma iğnesini oldum.bugün saat 11 de de aşılama olacağım . İnşallah bende burada güzel haberleri paylaşırım sizinle.... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?