Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bil bakalım nerdeydim sabah 08:45'te yoldaydık Kızılayda kan testi yaptırdım bi arkadasımın eşi laborant 40 dakikada sonucu verdi ve
bhcg degerim:36
bugun 9. gündü..
Allah'ım inş. hepimize sağlıklı bir hamilelik sürecei, hayırlı sağlıklı evlatlar, nasip eder...
Kızlar sizi çok seviyorum iyiki bu süreçte hep yanımdaydınız inş. önümüzde daha uzun ve güzel paylaşımlar olur!!!

Canim benim valla gozlerim doldu.
Cok tebrik ediyorum.
Içimden de gecmedi degil utkumm sabah erken kalkar girer kk ya olmayinca suphelendim.
Allah tamamini erdirsin.
Hep boyle guzel haberleri paylasmayi nasip etsin Allah.

Yaaa cok mutluyum cookk.
Hepimizde guzel haber aldik. Insallah boyle devam edecek.
Icim icime sigmiyor anlatamam.

Allahim sukurler olsun sana, yuzlerimizi guldurdun.
:)))))))))

Masallah masallah bizlere

ufak bi sabah kahvaltısı kutlaması yaptık canlarım...
birazdan da şükür namazı kılacagım Rabbime şükürler olsun.
İnş. hepimiz çok güzel günlr yaşarız..
denicocum cıktımı aceba ibş. o da en kısa sürede sağlığına kavusur ve aramıza katılır...
ladybird canım bugunkü sonuc kac cıktı? Aydın beyle konustun mu?

Kizlar ne yapalim biliyor musunuz.
Insallah hepimiz guzel sonuclar alacagiz.
Kutlama yemegi yapalim şöyle caddede guzel bir yerde.

bilemiyorum ki canım aslında asm en iyisi ama bana biraz uzak geliyor bkalım duruma göre belki ctsi orda da yaptırırım belli olmaz benim aklım:)

Sancux h.ici sonu farketmiyor. Lab. acik oluyor ve 3 saatte ( en gec) cikiyor sonuc. Ayni yere yaptir yeter. Asm'de 3 ustu pozitif, Acibademde 7 ustu. Tabi bizimkilerin daha yuksek olmasi dogal.
Utkumm Kizilay da nasil verilmis degerler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…