Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlar merhaba..Şimdi geldim hastaneden..ınanırmısınız 11.00'de gittim ancak şimdi döebildim.ışlemimimin tamamını Aydın bey yaptı..Embriyo transferi vardı beklemekten zorunda kaldım..Hayatımda bu kadar eli hafif ve nazik bir insan görmedim.Her işlemi yapmadan önce beni uyardı,şimdi katater takıyorum, balon şişiriyorum, ilaç veriyorum gibi..Problem yoksa acı çekmezsin ama yapışıklık varsa biraz ağrır dedi.Haliyle şiddetli bir ağrım olunca anında anladım problem olduğunu..Herşey bittikten sonra rahimde yapışıklıkların olduğunu söyledi zaten..Önümüzdeki regli başlangıcımın ilk 14 gününde histereskopi ile yapışıkları açacak..Ne yapalım başa gelince çekilecek arkadaşlar..Biraz daha bekleyeceğiz

Ladybird nasıl gidiyor heyecan devam ediyor mu?? Bugünkü kan testi değerlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım..

canım büyük geçmiş olsun Allah acil şifa versin inş. Allah'ın izniyle sende en kısa sürede aramıza katlacaksın...
Aydın Bey gerçekten harika bir insan..

deniko'cum gecmis olsun cnm. Emin ol histeroskopi daha rahat gececektir. Sen de 2 ay icinde baslarsin artik tedaviye. Bak caddede ki bulusmaya sende geleceksin tamam mi??

Opuyorum, gorusuruz.

kizlar selam yeni geldim eve.
Ignemi yaptirmaya cikmistim hava guzel diye annem ile yuruyus yaptik caddede ilk defa turk kahvesi ictim birsey olmaz herhalde.
Cok fazla yuruyemiyorum surekli dinlendim karnim yine cok sis.

Denikocum gecmis olsun bak sevinmelisin sorun fark edildi ve cozulecek.
Aydin bey ne dedi tup bebek mi yapilacak yoksa kendiliginden olabilme ihtimali varmiymis?

Denikocum cok mu agrili oldu ne kadar surdu. Umarim cok aci cekmemissindir.
Benimki cok agrimamisti ve kisa surmustu

Kizlar bugun nerdeyse bugun hastaneleri aradim.
Acibadem, memorial, asm, medicalpark.
En erken medicalpark veriyor 45 dak. En fazla 1 saat dedi.
Digerleri 2 3 saat dedi.
Medicalparkta yaptirmaya karar verdim zaten ignelerimi de orda yaptiriyorum.

Denikocum cok mu agrili oldu ne kadar surdu. Umarim cok aci cekmemissindir.
Benimki cok agrimamisti ve kisa surmustu

Canım zaten Aydın bey'de söylemişti problem yoksa ağrı duymazsın diye..Ama sol tüpümde tıkanıklık vardı ilacın geçişi çok zor oldu ve rahimdeki yapşıklıklardan geçerken de ağrıdı..Ama kısa bir işlem olduğu için dayanması da kolay oldu.İşlem bittikten sonra da 5 dk ağrı devam etti sonra tamamen bitti. Ama film masasında yatmış vaziyette 45 dk Aydın bey'i bekledim işi varmış geç geldi..O 45 dk geçmek bilmedi..

iyi yapmışsın canım sağ olsun benim arkadas çok yardımcı oldu hemen makinayı çalıştırdı bizide orda bekletti, inş. seninkide bir çırpıda geçer ve güzel sonucları alırız...bended ctsi gene Pendik Kızılayda vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı...
bugun çok sancım var, sabahtan biraz kabızlık var diye dupalaktan 2 ölçek içtim, şimdi de ishal oldum:)))
şu gaz yok mu mahvetti bizi inan karnım 6 aylık hamilelerden fazla:)))
eşimin akrabalarının gelinlerini hatırlıyorum da kız 6 aylık hamileydi şuan ki göbeğim kadar çıkıntısı yoktu:))napalım hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin de biz her şeye razıyız...
kahve bende 1-2 kez içtim inş bişey olmaz , sabah çaylarını da çok açık içiyorum, çayla zaten hiç işim olmaz normalde sevmem , günde 1-2 bardak süt mutlaka tüketiyorum normalde de çok severim zaten:)

deniko'cum gecmis olsun cnm. Emin ol histeroskopi daha rahat gececektir. Sen de 2 ay icinde baslarsin artik tedaviye. Bak caddede ki bulusmaya sende geleceksin tamam mi??

Opuyorum, gorusuruz.

Çok sağol canım.Histeroskopi daha rahat geçer sanırım sonuçta uyutuyorlar birşey hissetmeyeceğim..Caddedeki buluşmaya tabii ki gelirim hepiniz sağ salim sonuçlarınızı alın da bir kutlama yaparız:))

sen anestezisiz olmussun değilmi ben anestezili tercih etmiştim kıytırık bi hastaneydi ama doktorum iyiydi...tam anestezi verilirken anestezi doktoruna ben 2 saat önce su içtim bişey olur mu dedim doktor pişkin pişkin "yat, Tanrı Türkü korur demişti" tam o anda ordan çıkıp gitmek aklımdan geçmişse de basiretim bağlanmış yatmıştım Aman zaten benim her işimde böyle bişey çıkmasa şaşarım
bir de içime yerleştirilen tamponları çıkarırken ölüp ölüp dirilmiştim.
çok geçmiş olsun kendine dikkat et, acil şifalar diliyorum canım

Canım gerçekten bu işlem için anesteziye gerek yokmuş.1 tüpüm biraz tıkalı ve rahim içinde yapışıklıklar olmasına rağmen çekilen acı uyutulmayı gerektirecek kadar değilmiş en azından kısa sürüyor..Doktorun komikmiş gerçekten neyse iyi ki yatmışsın:)) Bana tampon da yerleştirilmedi rahattım yani..Ama şimdi ara ara sancı giriyor neden bilmiyorum..Belki yapışıklıklar yavaş yavaş açılıyordur..Çok teşekkür ederim, sana da bebişinle iyi istirahatler diliyorum canım..

Merhaba Kızlar;
Ben utkum'un eşiyim. Utkum şuan yatıyor. Akşam akşam moralimizi bozan bir hadise oldu. Bir kaç damla kan geldi. Moralimiz haliyle bozuldu. Sonra Aydın Bey'i aradık. Durumu anlattık. Bugün test yaptığımızdan da bahsettik. Daha sonra aspirini kullanmamamızı ve aynı zamanda bir tane daha progesterol kullanmamızda bir sakınca olmadığını söyledi. İki gün sonra tekrar test yaptırın dedi. Endişli bekleyişe tekrar başlıyoruz anlayacağınız.
Dualarınızı bekliyoruz. Kendinize çok dikkat edin. Allah herşeyin hayırlısını versin. İyi geceler...

günaydın sanırım herksin morali bozuk, beni uyku tutmadı...
Hayırlısı demiştik ne yapalım her işte bir hayır vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…