Denikocum cok mu agrili oldu ne kadar surdu. Umarim cok aci cekmemissindir.
Benimki cok agrimamisti ve kisa surmustu
canım büyük geçmiş olsun Allah acil şifa versin inş. Allah'ın izniyle sende en kısa sürede aramıza katlacaksın...
Aydın Bey gerçekten harika bir insan..
deniko'cum gecmis olsun cnm. Emin ol histeroskopi daha rahat gececektir. Sen de 2 ay icinde baslarsin artik tedaviye. Bak caddede ki bulusmaya sende geleceksin tamam mi??
Opuyorum, gorusuruz.
Kızlar merhaba..Şimdi geldim hastaneden..İnanırmısınız 11.00'de gittim ancak şimdi döebildim.İşlemimimin tamamını Aydın bey yaptı..Embriyo transferi vardı beklemekten zorunda kaldım..Hayatımda bu kadar eli hafif ve nazik bir insan görmedim.Her işlemi yapmadan önce beni uyardı,şimdi katater takıyorum, balon şişiriyorum, ilaç veriyorum gibi..Problem yoksa acı çekmezsin ama yapışıklık varsa biraz ağrır dedi.Haliyle şiddetli bir ağrım olunca anında anladım problem olduğunu..Herşey bittikten sonra rahimde yapışıklıkların olduğunu söyledi zaten..Önümüzdeki regli başlangıcımın ilk 14 gününde histereskopi ile yapışıkları açacak..Ne yapalım başa gelince çekilecek arkadaşlar..Biraz daha bekleyeceğiz
sen anestezisiz olmussun değilmi ben anestezili tercih etmiştim kıytırık bi hastaneydi ama doktorum iyiydi...tam anestezi verilirken anestezi doktoruna ben 2 saat önce su içtim bişey olur mu dedim doktor pişkin pişkin "yat, Tanrı Türkü korur demişti" tam o anda ordan çıkıp gitmek aklımdan geçmişse de basiretim bağlanmış yatmıştımAman zaten benim her işimde böyle bişey çıkmasa şaşarım
bir de içime yerleştirilen tamponları çıkarırken ölüp ölüp dirilmiştim.
çok geçmiş olsun kendine dikkat et, acil şifalar diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?