Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Utkumm cnm yukselmis deger ama bence olumlu.
5 in ustune olunca hamile demekmis bir de deger artmis.
Aydin beyi aradim mi?

asm den vazgeçtim ptsi tekrar edecegiz testi hakkımızda hayırlısı şu an 36yı katladıgı için gebelikten bahsediliyor...
sancux canım inş. sende güzel haberlele gelirsin yarın..
ladybird canım senin test sonucun belli oldumu? Hayırlısı inş. güzel haberverirsin sende..

Tebrik ediyorum cnm seni ve eşini.
Allah tamamini erdirsin.
Çok sevindim utkumm ya.
Inşallah ladybirde de guzel haberler alir.

inşaallah sende ladybird de güzel haberler verirsiniz.
şu an sevinmeye korkuyorum, Allah'ıma şükürler olsun inş. sorunsuz bi şekilde yavrularımıza da kavusuruz.

Utkumm cnm nasilsin?
Bende disardayim ladybird sen haber yok merak ettim.
Sen Aydin beyi aradim mi sonucunu soylemek için.

oncefacebook/a girdim sonra buraya..
utkumm seni cok tebrik ediyorum. sonuc gayet guzel, hep boyle devam eder umarim.
benim durumumda degisiklik yok, degerim dusuyor yavas yavas. bugun 107,8 olmus. aydin bey aradi, 3 gune kadar regl olursun dedi. bu dusus az degil mi diye sordugumda, kurtaj olmadigi icin yavas duser dedi. bi hafta 10 gun sonra 5'in altina inmeliymis. sonrada karsilikli gorusup sebep ne bakacagiz. gerci ben daha embriyo asamasinda genetik test yapilmasini istemistim beni kaale almamisti, daha once dusuk olmadiysa yapmayiz demisti, al sana dusuk... illa yasamak mi lazim anlamiyorum ben.. neyse...
bundan sonra ister artik genetik test...

sancuzcum senden ne zaman aliyoruz guzel haberi?

kizlar nasilsiniz bu arada?
benim siskinligim ve hareket etmedeki gucluklerim, nefes daralmalarim ve kalp carpintilarim gecti, normal halime geri dondum..
sizde tum bu sorunlar devam ediyordur herhalde
deniko yaaa bizde seninle ayni zamanda deneriz sekerim yaaa, her iste var bi hayir

gecmis olsun arkadasim...
Uzuldum cok hayirlisi buymus demek.
Benim test yarin.... Hicbirsey dusunemiyorum

Benimde dunden beri sisligim ve nefes alma zorluklarim gecti.
Sadece adet agrisina benzer agrilarim var.
Hayirlisi bilmiyorum bende guzel haber veremeyebilirim

ben senin icin olumlu dusunuyorum,
guzel olacak, inaniyorum. bugun gecti uzuntum ama persembe aksami ve cuma gunu cok kotuydum.
simdi kizginlik ve isyan modundayim.. neyse bulalim sebebini, onu merak ediyorum simdi, acaba neden begenmedi beni bu yumurcaklar anne olarak ??
demekki baska bir embriyo daha cok istiyor beni, yada ben kizim olsun istiyorum bunlar erkekti
dalgaya vurdum artik isi, baska turlu gecmez cunku. bugun de esim keyifsiz, sirayla destek veriyoruz birbirimize, onun hala umudu vardi galiba. benimse kucuk ihtimallere inancim yok. bugunu daha kolay atlattim.
simdi sadece arkada yatan nedeni ogrenmeliyim..

sancux'um bozma moralini, iyi olacak inan lutfen, ben gercekten inaniyorum senin sonucunun guzel olduguna...
bu kadar sure sabretmene de ayrica hayranim :)))

sancux canım pozitif düşün lütfen, kendini iyi hissetmeye çalış...
bendeki korku geçmiş genede hayırlısı diyorum ve dolu dolu sevinemiyorum..
ladybird'üm kendini üzme Allah ım hayırlı evladını gönderecek..
yarını iple çekiyorumm

Merhaba canım.2 gündür giremiyorum internete facebook'a da yazdım çok üzüldüm canım ama neyse senin biraz rahatlaman beni sevindirdi..Güzel donmuş embriyolara sahipsin hiç üzülme arkadaşım seninle beraber gideriz dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır..Bu arada ben tüm genetik testlerimi yaptırdım sonuç yarın çıkıyor, sen de yaptır için rahat etsin canım..

Benimde dunden beri sisligim ve nefes alma zorluklarim gecti.
Sadece adet agrisina benzer agrilarim var.
Hayirlisi bilmiyorum bende guzel haber veremeyebilirim

Canı üzülme bu kadar sabrettin güzel haberler verirsin bize yarın inşallah..Dua ediyorum sizler için..Ladybird ile beraber gideceğiz inşallah 2 ay sonra hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşım..

Utkumm tebrik ediyorum canım inşallah herşey güzel gider senin için..Öpüyorum sizleri..

Kizlar selam bugun hic evde durmadim.
Ortakoy, arnavutkoy gezdim hep.
En sevdigimiz arkadaslarimizla (kari koca) birlikteydik hep.
Ailemiz disinda bir tek onlar biliyor tup bebek yaptirdigimizi.
Onlarla olmak gezmek bana cok iyi geldi.
Su an kendimi daha iyi hissediyorum.
Olumlu sonuc alamazsam cok uzulmemeye calisacagim çünkü hayat herseye ragmen cok guzel.
Her anin tadini cikarmak o gunun hakkini vermek lazim.

Sizlerle konusmayi ozlemisim çenem dustu.
Her firsatta yine facebook ve kk ya baktim disarda.
Aklim sizde kaliyor hep.

Umarim size yarin guzel hberler verebilirim.
Tabiki yarin ile bitmiyor sali gunu de onemli.
Kader arkadaslarim bana bu gece dua edin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…