Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canim neler var bu genetik testler icersinde biraz bilgi verir misin bana?
8 mart da gorusecegim aydin beyle, o soyler artik neler yapmamiz gerektigini..

sancux bu kadar pozitif düşünmen çok güzel arkadaşım..Oluruna bırakıp rahat olursan herşey çok güzel olur inan bana..Ben her konuda rahatımdır senin gibi ama zamanı geldiğinde tüp bebek tedavimde de senin gibi olmayı ümit ediyorum..Yarın inşallah senin için güzel bir gün olur..

kızlar inşallah sonuçlarınız pozitif çıkar.bende geçen sene aydın beydeydim.1 kez tazelerle,2 kezde dondurulmuşlarla denedik.üçü de hiç tutmadı.o zamanda demiştim aydın beye.genetik test yaptıralım diye.gerek yok dedi.bu sene yücel karamana gittik.direk genetik test istedi.yaptırdım .meğer bende pıhtılaşma varmış.hemde homozigot.geçen sene yaptırsaydık bu testi,belki sonuç daha farklı olacaktı.neyse herşeyin hayırlısı.
ama çok severim aydın beyii..çok tatlı bir insan..

Umarim size yarin guzel hberler verebilirim.
Tabiki yarin ile bitmiyor sali gunu de onemli.
Kader arkadaslarim bana bu gece dua edin....

sancux'um senden yarin cok guzel bir haber gelecek, merak etme
sali gunu de devami olacak..

bende bugun rumelihisaindaydim 2,5 a kadar.. iyi geldigine eminim, zaten onemli olan moralli olmak...

canim neler var bu genetik testler icersinde biraz bilgi verir misin bana?
8 mart da gorusecegim aydin beyle, o soyler artik neler yapmamiz gerektigini..

Canım Aydın bey'in istediği testlerde benim trombosit değerim yüksek çıkmıştı yaa..Ben de hemetoloji uzmanından randevu aldım ASM'de..O da profösör..3 yıl önce normal yollardan hamile kaldığımı ama 5 haftalıkken düşük yaptığımı söyleyince benden bir dolu test istedi ama içinde neler var inan bilmiyorum..Sonucu çok geç aldığın testler bunlar 1 ay oldu sonuçlar yarın çıkıyor..İstenilen testleri Aydın bey'e verdim sonuçları o da alacak..Yarın gelsin sonuçlar ben sana yazayım buradan neler istenmiş..Oldukça da pahalı testler..1.600 TL tuttu hepsi..Bakalım sonuç iyi mi çıkacak?

peki tekrar denedin mi tup bebek? veya pihtilasma problemine karsi bir onlem alinabiliyor mu?
insallah en kisa zamanda kavusursun bebisine, belki de kavusmussundur :)

Canım hoşgeldin aramıza..Bende de trombosit yüksekliği çıktı yani kanda pıhtılaşma yüksek..Aydın bey birşey söylemedi ama ben biraz işkillendim randevu aldım hematoloji uzmanından kendim yaptırdım..İyi ki yaptırmışım sonuçları yarın alacağım..Sen sonuçlarını aldın mı? Nasıl çıktı?

Iyi dileklerin icin cok teşekkürler papatya.
Umarim sende bir an once kavusursun bebegine.
Peki bu pihtilasmanin tedavisi nasil zor mu?

canim insallah iyi cikar,
bir sey cikarsa da uzulmemek lazim (ogrendik artik en azindan ona gore onlem alinir,
sen beni haberdar edersin, bilgiler icin tesekkur ederim..

Aydın bey pıhtılaşma problemin için zaten asprin veriyoruz problem teşkil etmez demişti bana testleri yaptırmadan önce..

ladybirdcüm sana katılıyorum oldukça büyük emek veriyoruz..Biz şanslı gruptan değiliz galiba Bebeklerimiz çok değerli olacak bizim için..Haberdar edeceğim canım..

ladybird hatırladıklarımın arasında Protein C ve Protein S testleri var..Bunların eksikliğinde hemozigot çıkıyor biraz önce yazan Papatyaa10 arkadaşın söylediği şey..Yaptırmakta fayda var hemde çook.. Başarısız denemeler bu sebepten olabiliyormuş..

arkadaslar kanamam var artık Aydın beyi arayasım da yok ptsini bekliycem inş. tutunma için olagan bişeydir..

muhtemelen yaptiririm deniko, o testleri.. gerci bende hipotirot var, birde insulin rezistansi, sebep onlar da olabilir. gerci tedavi gordugum icin olmamasi lazim ama insanin aklina hersey geliyor..

utkumm kanamam var derken nasil bir kan? kahverengi lekelenme mi yoksa damardan akan kan gibi sivi bir seymi?
uuff ciddi bisey yoktur umarim..

ladybird insülin rezistansı ne demek? Nasıl bir tedavi uyguluyorsun? Ben de yüksek insülin var ve dolayısıyla hipoglisemi var..ılaç kullanıyorum..

seker hastaligi cikmadan evvel 3 asamali bir gizli evre var. ilki hipoglisemi, uzun sure ac kaldiginda seker 70'in altina kadar dusup bayilma evresine kadar gidebiliyorsun. ikincisi insulin rezistansi, disardan yiyeceklerle alinan seker, insulin yardimiyla hucre icine aliniyor ve hucre icine giren seker yaglari yakarak enerji elde ediyor. bu problem oldugunda vucut yeterli insulin saglamadigindan seker hucre icine alinamiyor, yaglar yakilamiyor. dolayisiyla yemek yesen bile enerjin az oluyor, ama buna ragmen yaglar yakilamadigindan kilo aliyorsun. hamilelikte cok kilo alma, yuksek kilolu bebek dogurma gibi problemler yasiyorsun. ben ilac kullanmiyorum. diyet yap dedi doktor. tatli ve yagli yemek yok. seni daha uzun sure tok tutan yiyecekler yemen gerekiyor, sekerini yukseltmeyen gidalar aliyorsun. karaciger yaglanmasi falan yapiyor zamanla.
ucuncu evre de gizli seker.
sonrasida aleni bilinen seker hastaligi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…