Merhaba canım.2 gündür giremiyorum internete facebook'a da yazdım çok üzüldüm canım ama neyse senin biraz rahatlaman beni sevindirdi..Güzel donmuş embriyolara sahipsin hiç üzülme arkadaşım seninle beraber gideriz dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır..Bu arada ben tüm genetik testlerimi yaptırdım sonuç yarın çıkıyor, sen de yaptır için rahat etsin canım..
Umarim size yarin guzel hberler verebilirim.
Tabiki yarin ile bitmiyor sali gunu de onemli.
Kader arkadaslarim bana bu gece dua edin....
canim neler var bu genetik testler icersinde biraz bilgi verir misin bana?
8 mart da gorusecegim aydin beyle, o soyler artik neler yapmamiz gerektigini..
kızlar inşallah sonuçlarınız pozitif çıkar.bende geçen sene aydın beydeydim.1 kez tazelerle,2 kezde dondurulmuşlarla denedik.üçü de hiç tutmadı.o zamanda demiştim aydın beye.genetik test yaptıralım diye.gerek yok dedi.bu sene yücel karamana gittik.direk genetik test istedi.yaptırdım .meğer bende pıhtılaşma varmış.hemde homozigot.geçen sene yaptırsaydık bu testi,belki sonuç daha farklı olacaktı.neyse herşeyin hayırlısı.
ama çok severim aydın beyii..çok tatlı bir insan..
kızlar inşallah sonuçlarınız pozitif çıkar.bende geçen sene aydın beydeydim.1 kez tazelerle,2 kezde dondurulmuşlarla denedik.üçü de hiç tutmadı.o zamanda demiştim aydın beye.genetik test yaptıralım diye.gerek yok dedi.bu sene yücel karamana gittik.direk genetik test istedi.yaptırdım .meğer bende pıhtılaşma varmış.hemde homozigot.geçen sene yaptırsaydık bu testi,belki sonuç daha farklı olacaktı.neyse herşeyin hayırlısı.
Canım Aydın bey'in istediği testlerde benim trombosit değerim yüksek çıkmıştı yaa..Ben de hemetoloji uzmanından randevu aldım ASM'de..O da profösör..3 yıl önce normal yollardan hamile kaldığımı ama 5 haftalıkken düşük yaptığımı söyleyince benden bir dolu test istedi ama içinde neler var inan bilmiyorum..Sonucu çok geç aldığın testler bunlar 1 ay oldu sonuçlar yarın çıkıyor..İstenilen testleri Aydın bey'e verdim sonuçları o da alacak..Yarın gelsin sonuçlar ben sana yazayım buradan neler istenmiş..Oldukça da pahalı testler..1.600 TL tuttu hepsi..Bakalım sonuç iyi mi çıkacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?