Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Anladım canım sağol bilgilendirdiğin için sanırım bende 2.aşamadayım..Çünkü hipoglisemiyi uzun süre yaşadım ve son 3 yıl içince 10 kg aldım..Ve artık idrar tahlilinde idrarımda şeker bile çıkıyor..Son 10 yıldır ağzıma tatlı sürmüyorum, sürekli tam buğday ekmeği yiyorum ve karbonhidrat almamaya çalışıyorum..Hergün 1 saat spor yapmaya çalışıyorum ama dediğin gibi zorlanıyorum kilo konusunda..Offff zor hayat..

denikocum, seker doktoruyla birlikte diyetisyene de gitmek lazim, benim doktorumun muayenehanesinde diyetisyende vvar, ikisiyle birlikte gorusuyorsun. ilac vermiyor pek. diyetisyende 15 gunde bir takip ediyor seni. gunde 6 ogun besleniyorsun. dedigin gibi tam bugday veya cavdar ekmegi, her ogun bir dilim mutlaka veriyor. salata sinirsiz yiyebiliyorsun. makarna pilav yok. kirmizi et haftada 2 ogun avuc icin kadar, beyaz et de avuc ici kadar, izgara balik yiyebilirsin. salataya yag koymuyorsun, tencere yemeklerinde sadece bir kasik zeytinyagi kullaniyorsun.
istersen doktorun bilgilerini verebilirim sana.
basarili biri.
bende kilo problemi yok aslinda sadece 48 kiloyum. ama pek yedigim soylenemez. diyetisyen ilk gittigimde cok sasirmisti, siz cok az yiyorsunuz zaten demisti. ama ara ogunleri ilave ettim ve ekmek yemeye basladim, faydasi oldu. 2 kilo verdim. zaten benim kilo vermem gerekmiyor, ama eskiden cok daha zayiftim..
seker konusu mutlaka kontrol altina alinmali, cunku dusuklerin sebepleri arasinda gosteriliyor. hipotiroit de oyle. zaten hipotiroiti olanda seker de oluyormus zamanla..

bazen annemlere diyorum beni en son yaptiniz, malzeme kalmadi elinizde boyle defolu ciktim diye, babam cok kiziyor :)

Sabah kalkar kalkmaz gideriz herhalde.
Medicalpark ya yaptiracagim en erken orasi veriyor çünkü.
Heyecan var tabi olmaz mi ama kendimi herseye hazirlamaya calisiyorum.
Aç karnina mi gitsem onemli acaba?

ac tok farketmiyor canim..
ama bence sabah gidip kani verin, sonra da kocacinla guzel bir yere kahvaltiya gidin...
ben vakit gecsin farketmeden diye hep oyle seyler yapiyorum..
insallah guzel cikacak, merak etme..
bak 500 ustu cikarsa kesin ikiz olur :))))

Canım benim diyetisyenim var ben de çok az yiyordum ona gitmeden önce..3 ara öğün ekledi öğünlerime..Ekmek yemiyordum ekmek ilave etti dediklerinin hepsini söyledi..Listeyi gördüğümde kilo alacağımı sanmıştım ama uygulayınca yanıldığımı anladım..Haklısın yememek aksine kilo aldırıyor..Sürekli kontrol altında yaşamak sıkıyor..Sen şanslısın 48 kg olmak güzel artık kendini çok sıkmana gerek yok..

Ah cnm tek ikiz artik hic farketmez yeterki hayirlisi olsun.

hayirlisi tai canim, sen ikiz istiyorsun hep, ondan dedim :)
saglikli olsun yeter.. zaten ikiz hamilelik sureci de zor gectiginden ben istemiyordum ama bize de cok bagli degil, allah hayirlisini versin..

Sonuc ne olursa olsun sizlere haber verecegim.
Merakta birakmam sizi.
Çok iyi bilirim beklemeyi sona ben kalinca.
Kizlar inanirmisiniz kendi sonucunu bekliyormus gibi heyecanla ve umutla bekledim sizleri.
Sizin kadar uzulup sizin kadar sevindim...

Allah gonlune gore versin canim,
aslinda bende bir kiz bir erkek ikiz olayina bayiliyorum :)
insallah senin olur canim..
bende ayni duygular icindeyim, bende sizler icin seviniyorum gercekten.. insallah guzel olacak sonuclar...
:)))

bizler bulusacagiz ya, esleriniz calisiyorsa cts kahvaltisi da olabilir...
neyse yarin senin haberini alalim, utkumm u da merak ettim, onun durumu da onemli degildir insallah..
ne olursa olsun bulusacagiz ama,
onumuzdeki hafta icersinde netlestirirz ne zaman ne olacagini
ben cikiyorum sancux'cum, bu gece guzelce uyumaya calis,
opuyorum, gorusuruz..

doktorun cozum icin diyet disinda bir sey onerdi mi peki? bak yazmayi unuttum bir de hergun 10000 adim atmak gerekiyor. bu da yaklasik bir saatlik yuruyus anlamina geliyor.

Tamam canim iyi geceler....
Bende çikiyim kitap okurum belki uykum gelir.
Denikocum sana da iyi geceler.
Çok öpüyorum sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…