Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ladybird ismini vermeyim şimdi metformin içeren 1000 mg ilaç alıyorum hergün..Şekeri dengeleyen var ya..Yürüyüş, yüzme, bisiklet, tenis hergün farklı farklı sporlar yapıyorum..İnsülin direncini kırmam için sürekli spor + diyet yapmam gerekiyor zaten. Hiç böyle bir derdim yoktu eskiden yesem de yaramazdı..Son 5 yıla kadar hep aynı kilodaydım.Bu beladan sonra kilo almaya başladım..Kız kardeşim de şeker hastası zaten. İnsülin iğnesi oluyor günde 4 kez..18 yaşında yakalandı bu hastalığa..Dikkatli olmam lazım.

Gunaydin kizlar.....
Şu an eşimle kahvaltidayiz.
10 da verdim kan şu an beklemedeyiz.
Ögrenir ögrenmez haber verecegim sizlere

Afiyet olsun sancux. bende Sabah msg attigini gorunce heyecanla actim sayfayi )
Yarim saate belli olur sanirim. Hadi hayirlisi.

günaydın canlarım
hadi bakalım hayırlı sonuclar inş sancux...
yarın işe gidecegim inş. Aydın beyle konusmadım, dün arayıp eşimi tebrik etmiş tel. ondaydı...
duruma bakacagım eger iyi hissetmezsem izin alabilirim ama şu an iş yerinde müfettişlerimiz var durum nedir nasıldır bilemiyorum.Lekelenme dün digerine göre nispeten daha azdı bu şekilde sonlanır diye umut ediyorum ama sanırım 9 ay boyunca tetikte yaşayacagım:)

Canim yaa, gercekten dikkat etmen lazim. Aslinda herkesin dikkat etmesi lazim. Vucudumuzun uretebilecegi insulin miktari belliymis. Hayatin boyunca ne kadar az seker tuketirsen o kadar gec yakalaniyorsun bu hastaliga. Gunumuzde ise yanlis beslenmeyle birlikte cocuk yaslara dusmus. Yani cocuklara k.hidratli yagli sekerli gidalardan uzak tutmak gerek. Cocukken babama kizardim, bissuru seyi yememize izin vermezdi, simdi anliyorum ne kadar hakliymis.

ladybird canım yazını okuyunca annemlere söyledikleriim geldi aklıma annem beni 40 yasında dogurmuş:) ailede gözü 7 numara miyop olan sadece bendim, h,pertroidi bende çıktı, rahimdeki problemler bende vs... ne biliyim ..işte böyle zaman zaman bende söylerim defoluyum galiba diye:)

aslında cok el bebek yetiştirildim belki de ondan... ablam 15 yaş büyük benden abim 13 yaş:)
bir de ben 7 yaşındayken annem göğüs kanseri olunca iyice duygusallaştım...hayat işte
bugunumuze şükürler olsun..
sancux hadi ama nerdesin

Utkumm annen simdi iyi degil mi? Hayatta en sevdigim ve en kiyamayacagim kisi annemdir. Birden sen kanser deyince cok kotu oldum.

superrrr canim, cok guzel. Kesin ikiz. :))
Masallah.
Hep boyle guzel devam etsin.
:) Haber gelmeyince endiselenmeye baslamistim simdi cok sevindim.

canım bende çok sevindim harika bir haber Allah tamamına erdirsin inşaallah.
Allah bebişler ianalı babalı büyütsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…