Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

günaydın kızlar ben de okuyodum geçmişi:)
umarım ayşegül iyidir ve kanamsı bitmiştir.
mystryy senin için ne güzel bi gün hem cuma olması ki ben de cumaları çok severim hem de ne güzel yarın kontrolün var:)) oğluşunu görceksin ya hafta sonun da süper geçerzemuszemus

ay evt mystryy ne guzel oglusunu goreceksin yrn... slm sole bizden de

Gitmedim de az sonra gitcem galiba
ben kalıp almamıştım, kurabiye tarifi de hiç bilmem. Üzgünüm belizz

gitme gitme:):)

bilen biri yardim etsin bari... mantar kurabiye biliyorum ama onun uzerine isim cikarilmaz... bi de cift renk kurabiye tarifim vardi, onu mu yapsam acaba ama rulo seklinde oluo o onu kesiosun, snr ustune isim bassam komik mi olur ki:):) annemler dayimlar falan gelecek, hepsinin ismini yaziim diorum kurabiyelere pazar gunu de pek evde oturmucam ama artik ne zmn yaparsam:):)

benim bu sayfada yazdigim butun msjlarima 272 die numara vermis ama bole yaparsa ben iki kalp olamam ki hic bi zmn((((((((((((((( uyuz site

Kızlar sonuç 418,80 olmuş Ebru Hn. gayet güzel dedi :)))))))))))
1 Ekimde randevum var şimdi nasıl geçer 15 gün

kizlar bu sitenin saatinde bi sorun var son yazdigim msji 9:30 die gostermis... ladybird ondan ben seni sabah 5:30da msj atmis gibi gordum demek ki

Kızlar sonuç 418,80 olmuş Ebru Hn. gayet güzel dedi :)))))))))))
1 Ekimde randevum var şimdi nasıl geçer 15 gün

heyooooooooooooooo!!!!!

gecer gecer... o bu gune gelmek icin ne kdr cok bekledin, ne zor gunler gecirdin, bundan snrki gunler bebislerinin seninle oldugunu bilerek cooook kolay gecer:):):) ay cok sevindim... kesin ikiz o zmn di mi???? hmm biri kiz biri erkek olsun... bi tasla iki kus:):)

canım darısı başına tüm isteyenlerin istediği zaman hemencik bebeişi olsun inşallah.
Valla geçecek bir şekilde bugünleride gördüm yaa çok şükür :))))))))))))))9
Bence tek ikiz olunca daha fazla katlanıyor diye biliyorum.

Grapes canım, tebrik ederim. İnsallah hep böyle güzel güzel devam edecek ve senin o güzel yüzün gulumsemenle daha da aydınlanacak :)

Bu arada çift olmasindansa tek olması her zaman daha sağlıklı Bence Sen de zaten miniminnacik :) bir kizsin.
Gerçi Tek çift Hic farketmez. Her aşaması sağlıklı olsun, bahtı güzel olsun en yeni bebeğimizin.
Şimdi pitpitlari duymak için sayalım günleri :)))

hmm bi yumurta tuttu, o da bolundu mu diosun???? olabilir ama tek yumurta ikizi olasiligi da dusuk birsey, tup bebek ile birlikte bu olasilik artio mu acep!!!

merhabalar herkese...

garpesçimm, gözün aydın , hadi artık bebeişlerini görmek için alacaksın arnedevularını , ve günleri onları görmek için bekleyeceksin, bu da çooook güzel..

laydcim yaa mutfaktaki beceri konusunda benimle yarışırsın :)))) sevemedim gitti şu mutfağı

belizcim sayfada aynı görünüyor mesaj sayısı ama her yazıştıa artıyor o ve bütün mesajlarda son rakam görünüyor.

evet tek demek istedi, ama hiç önemli değil sayısı , sağlıklı olsun iyi olsun hoş olsun gerisi boşş..

vallahi ben ikiz yerine tek bebisi tercih ederim ama ikiz olacaksada oyum bir erkek bir kizdan yana...
ikiz bebek bakmak cok zor... dusunuyorumda ikizim olursa is hayatima bye bye diyebilirim... iki bakici tutarsam benim calismamin bir anlami kalmaz ztn.. 200-300tl icin calismis olurum, ustune bi de bebislerimden ayri kalirim... onun icin tek olsun, mantikli ilerleyelimPPP

arkadaslar merhaba
aysegül ile konustum sesi iyiydi sağlıgı iyiymiş.haftasonu istinyeye gideceklermiş.
grapes canım gözün aydın hayırlı olsun, tek veya ikiz olsun hiç önemli degil en önemli duamız saglıklı ,hayırlı olsunlar.
sancux daha iyisindir inşallah...
öpüyorum sizi işlerim çok yogun çalışmalıyım

utkummm listeyi revize etmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…