Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Çok geçmiş olsun Benim ilk opumda Aydın Bey yoktu ama herşey yolunda gitti hiç sıkıntı yaşamadım . Çok basit bir operasyon bile bazen kötü sonuçlar doğuruyor.
Benim de 5. denemem hemde dondurulmuş dün pozitif sonuç aldık , söylediğin çok doğru annelik özlemi ne olursa olsun denemeye devam, inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Ne güzel bir umut oldun bana. 5. ve dondurulmuş. Allah evladının mis kokusunu duyursun sana. Amin.

Mutlaka içimizden bir çok kişi bebeğine kavuşana kadar çok acılar çekti. Allah sonunu mutlulukla sonuçlandırsın. opuyorumnanaktan

Insallah canim... hepimiz guzel sonuclar aliriz ins... sen simdi hangi merkeze gidiyorsun???

biz aydin beye de ekibine de cok guveniyoruz. hastahaneden de cok memnunuz. olumsuz bir durum yasayan da olmadi.. hatta olumsuz seyler yasadiktan snr aydin beye gelip de olumlu sonuclar alan oldu.. bende dahil... rahimde bulunan kistlerden bile bi hbr olan doktorlar var cunku... hastahanede de ameliyat oldum ben ve ilgileri, alakalari superdi... asm ile dvm etmemeni anliyorum tabiki ama baska bir hastahanede de bu basina gelebilirdi ve dogru mudahelede bulunulmayip allah korusun daha kotusu de olabilirdi.. allah korusun... umarim kimse boyle bir durumu yasamaz...

Senin ikiz ama belki o yüzden erken başlamıştır.Nuri bey hırs yapmış valla illa 38. hafta doğurtacak seni. Çok az kaldı çok az, sağlıkla kucağına alacaksın melekleri hiç merak etme
opuyorumnanaktan

bencede yanlış anlama oldu metebolomix yöntemini ilk Aydın Bey ve ekibi show tv ana haber bülteninde duyurdu hemen arkasından bizde de var diye ilan veren tüp bebek merkezleri olmuş onların güvenilirliği ile ilgili bir yorumdu

grapes nsl hissediyorsun kendini? hamile olduguna dair bi belirti var mi? normalden farkli bisey? her ay kendimi dinledigim icin soruyorum:)

grapes nsl hissediyorsun kendini? hamile olduguna dair bi belirti var mi? normalden farkli bisey? her ay kendimi dinledigim icin soruyorum:)

yok canım yaa gayet normalim. pazartesi negatif sonuç olunca boşlamıştım oturdum kalktım eğildim dün korktum tabii ama Aydın Bey onlardan birşey olmaz ilaçlarını içsin en önemlisi o demiş.

yok canım yaa gayet normalim. pazartesi negatif sonuç olunca boşlamıştım oturdum kalktım eğildim dün korktum tabii ama Aydın Bey onlardan birşey olmaz ilaçlarını içsin en önemlisi o demiş.

korkma canım bişicik olmaz sonuçta normalde insanlar bu kadar programlı hamilelikler yaşamıyor farkında olmadan neler yapıyorlar randevunu aldınmı ilk tanışma için:)

herkese slm,

grapes tebrik ederim inşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin ve bebişini sağlıklı br şekilde kucağına alırsın.

kızlar benim tsh yüksek çıkmıştı (6,81) bide anti-tpo tahlilim vardı bugün aldım o normalmiş t3 ve t4 de normal şu an ilaç kullanıyorum düşmesi için. geçen asm den aradılar doğum kont hapının bittiği gün tekrar tsh tahlili yaptırıp faxlayın ona göre haber vereceğiz tedavinin başlayıp başlamamasına dediler. başına böyle bişey gelen varmı lütfen düşsün şu. bir ay daha beklemek istemiyorum

Bade bir endokronologla görüşsen iyi olur cnm. Hiçbir fikrim yok. Ama tsh in normale düşmesi gerek.

şimdilik bi dahiliye doktoruna gittim. tahlil sonucumu aldığım gün hemen bi dr. gidiyim diye telaşla gittim. işten izin almam biraz sıkıntılı olduğu için yeni bi dr. gidemedim. bir dahaki tahlil sonucuma göre iyi bir uzman bulup mulaka gideceğim.

marinercim, herşey yolunda ya önemli olan da o. bana da bir keresinde 9'da randevu verdiler, her nasılsa benden önce 2 kişi daha vardı ve saat 10'da ancak baktı Ebru hn. Oysa benim 10:00'da iş yerinde toplantım vardı ve rezil oldum insanlara... yoğunluktan bazen karıştırıyorlar ne yazık ki bir şeyleri

bu hangi sigorta yaa. benim alianz yatarak var ve hiç hastane falan soran olmadı bilmiyorumkismile

yok yok lady dayanamayıp, sana ilk fırsatta bir stetoskop alacağız. tıbbiyelileri solladın bence :))

olmaz canım içini rahat tut, atık kocaman oldular. senin huzursuzluğun bence onları daha olumsuz etkiliyordu. hadi inş. geçecek...

sakunya çok geçmiş olsun, dilerim en kısa sürede sen de güzel haber verirsin. benim bir yakınımda başka güvenilir bir hastanede ve yine opu sırasındada kılcal damar kanaması yaşamıştı. hatta kanama çok zor durdurulmuştu. ama onun biraz kılcal damarlarının yapısıyla da ilişkisi olduğunu söylemişlerdi ve üstelik bu da çok çok düşük bir olasılıkmış. kaldı ki hemen ardından 2. denemede dondurulmuşlarla hamile kaldı.

sen hala asm'de mi devam ediyorsun tedavine başka bir yerde mi?

canım herkes seni telkin edicek bişiyler yazmış ama ben de eklemek istiyorum ki, bebekler annelerinin sevinçlerini, üzüntülerini, korkularını hatta acılarını kan yoluyla taşınan hormonlarla hissederler sonuçta anne çok önemli nuri bey de demiş. zaten yazıyosun geceleri uyuyamıyorum filan diye ve bu iğneler senin bu acılarının verdiği stresten daha kötü zarar veremez. umarım yarın ki sonuçlarınla daha zararsız bi çözüm bulunur:)

canım gözün aydın yenge oldun sanırım şimdi:) allah analı babalı büyütsün:)

aşağıda yazıldığı gibi grapes ne demek istediğimi çok güzel anlatmış yani şu anda bi çok merkez metabolomiks yöntemini uygulamaya başlamış olabilir ama daha cihaz ASM ye kurulmadan senin tedaviye başladığın merkezin bizde bu işlem yapılıyo diye mail yollaması bana güvenilir gelmedi.
bu arada geçmiş olsun başına gelenler gerçekten üzücü.
umarım tedavin sorunsuz ve rahat geçer sonunda da pozitif sonucu alır sağlıklı çocukların olur gerçekten seni tanımıyorum, üzmek de istemedim bana anlamsız gelen bi şeyi söyledim sadece.
ama bi söz vardır ya ''allah en kötü düşmanımın başına getirmesin derler'' (yanlış anlama seni düşmanım görmedim:)) işte bu söz çocuk isteyip te sahip olamayanlar için bana göre geçerli bi söz.
inşallah pozitif sonucunla hep birlikte seviniriz ve ben salak durumuna düşerim gerçekten bunu çok isterim:)

bu hangi sigorta yaa. benim alianz yatarak var ve hiç hastane falan soran olmadı bilmiyorumkismile
...
benim ki allianz cnm.

Sağol canım. Yok ben 1. ASM, 2. ve 3. Nene Hatun Aytuğ Kolankaya, şimdi de 4 üncüyü umut tüp Süleyman beyde düşünüyorum.

tsh ile ilgili çok bilgim yok canım ama 1 ay beklemek zorunda kalsan bile lütfen buna üzülme önemli olan en uygun zamanda tedaviye başlaman ve olumlu sonuç alman hatta aksine iyiki bu testler yapılmış ve ona göre tedavi planlaması yapılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…