Kızlar farkındamısınız umut girmiyeli çok oldu kulübe. Umarım herşey yolundadır.
Allah yardımcın olsun inş. bolca embriyon olur ve sağlıcakla bebişlerine kavusursunarkadaşalar hepinize selam.Yarın yumurtalarım toplanıcak, dualarınıza benide ekleyin, buna ihtiyacım olacak:))))
cinsiyeti belli olmusmuydu??? ne merakliyim ha
arkadaşalar hepinize selam.Yarın yumurtalarım toplanıcak, dualarınıza benide ekleyin, buna ihtiyacım olacak:))))
canım benim çok özür dilerim gözümden kaçmış birkaç gündür kafam çok dalgın kusura bakma
Selam kizlar.....
Dunku kontrolumuzden bahsediyim. Bebeklerin biri 2800 digeri 2300 olmus aralarinda ilk defa bu kadar fark oldu. Bebeklerden biri fazla kilo almamis. Simdilik kafama takmiyorum 10 gun sonraki kontroldeki kilo artisina bakacagim. Ilk defa nst ye bagladilar sanci falan yoktu bebek hareketleri de normaldi.
Safra sekeri testi yuksek cikti Nuri bey ilac verdi 10 gun kullanacagim 10 gun sonra kontrole gidecegim o zaman dogum tarihini konusuruz dedi.
Kizlar insallah ilac iyi gelir kasinmaktan mafvoldum.
Selam kizlar.....
Dunku kontrolumuzden bahsediyim. Bebeklerin biri 2800 digeri 2300 olmus aralarinda ilk defa bu kadar fark oldu. Bebeklerden biri fazla kilo almamis. Simdilik kafama takmiyorum 10 gun sonraki kontroldeki kilo artisina bakacagim. Ilk defa nst ye bagladilar sanci falan yoktu bebek hareketleri de normaldi.
Safra sekeri testi yuksek cikti Nuri bey ilac verdi 10 gun kullanacagim 10 gun sonra kontrole gidecegim o zaman dogum tarihini konusuruz dedi.
Kizlar insallah ilac iyi gelir kasinmaktan mafvoldum.
Ben nst deyken Mystry geldi onunla da gorusmus olduk. Gobusu cikmis cok guzel masallah :)))))
Selam kizlar.....
Kizlar insallah ilac iyi gelir kasinmaktan mafvoldum.[/QUOTE
Maşallah canım, kasıntının sebebi safra şekerinin yüksek oluşuydu demekki inş ilaçlar seni rahatlatır.Bebeklerin durumu gayet iyi aferin onlara, Allah'ım saglıkla zamanında dogmayı nasip etsin.
Mystryy seninki kaç haftalık oldu?İnş. senin taraftada herşey yolundadır..
Grapes canım sende tanısmayı bekliyorsun senin içinde çok güzel olacak bana ikiz gibi geliyor bu arada..
lady canım hepimiz için stressiz sıkıntısız bir hafta diliyorum
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?