Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF Eylülde olabilir

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-), 2.IVF için beklemede

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5.IVF(+) :CüvCüv:

ayşegül 72 1.IVF (+) 1 prens 1 prenses :CüvCüv:

margaar 1.IVF(-) ,2.IVF dondurulmuşlarla( +) :CüvCüv:

geshenk 1.IVF(-)

umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor :CüvCüv:

serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)

panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (+) :CüvCüv:

izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:

Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) :CüvCüv:

belizzz beklemede:)

delipery 1.IVF() 18.09.2010 OPU işlemi var duaa ediyoruz

bade34

yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile

MAŞALLAH demeyi sakın unutmayın sayın misafir izleyiciler!

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF Eylülde olabilir

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-), 2.IVF için beklemede

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5.IVF(+) :CüvCüv:

ayşegül 72 1.IVF (+) 1 prens 1 prenses :CüvCüv:

margaar 1.IVF(-) ,2.IVF dondurulmuşlarla( +) :CüvCüv:

geshenk 1.IVF(-)

umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor :CüvCüv:

serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)

panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (+) MELEK OLDU (9w)

izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:

Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) :CüvCüv:

belizzz beklemede:)

delipery 1.IVF() 18.09.2010 OPU işlemi var duaa ediyoruz

bade34

yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile

MAŞALLAH demeyi sakın unutmayın sayın misafir izleyiciler!

Selam kizlar.....
Dunku kontrolumuzden bahsediyim. Bebeklerin biri 2800 digeri 2300 olmus aralarinda ilk defa bu kadar fark oldu. Bebeklerden biri fazla kilo almamis. Simdilik kafama takmiyorum 10 gun sonraki kontroldeki kilo artisina bakacagim. Ilk defa nst ye bagladilar sanci falan yoktu bebek hareketleri de normaldi.

Safra sekeri testi yuksek cikti Nuri bey ilac verdi 10 gun kullanacagim 10 gun sonra kontrole gidecegim o zaman dogum tarihini konusuruz dedi.
Kizlar insallah ilac iyi gelir kasinmaktan mafvoldum.

ooo süperrr maşallah canım kocaman olmuşlarrr
diğeri de yetişir canım merak etme çok güzel kiloları:)
umarım canım ilaç işe yarar da rahatlarsın biraz...

Ben nst deyken Mystry geldi onunla da gorusmus olduk. Gobusu cikmis cok guzel masallah :)))))

ikinizede maşallah
sırnaşık şeysırnaşık şey

Kızlar gunaydin,
sancux sonuclar iyi gözüküyor. Umarım aldığın ilaçlar kaşıntını da azaltmistir.
Mystry de bugün bize güzel haberlerini yazar artık
grapesin dediği gibi ikinize de bebeklerinize de maşallah.

İmpression, sen nasılsın? Ben iyiyim klasik bir Pazartesi sabahına okul trafiği de eklenmiş bugün.
Gene cumayı bekliycez :))

gece'cim sen nasılsın? İsler nasıl?

Delipery toplama işlemin yapıldı transfer gunünü bekliyorsundur. Hayirlisiyla saglikla gelsin senin bebeğin de. Bizi habersiz bırakma. Nerde kalıyorsunuz nasıl geçiyor günler onları da yaz. Biz herseyi paylaşıyoruz. Kurabiye tarifi bile ;p :))

kızlar hepinizi öpüyorum, gün icinde giremeyebilirim. Hepinize iyi haftalar.

günaydın kızlaar aman allahım o ne trafikti normalden 1 saat geç gelebildim işe başladı yaa kış trafiği ama olsuun kış gelsiin vakit geçsiin...
sancuxda demiş valla göbiş bayaa çıktı uzuun uzun oturabildik biz sancuxla (e biraz nisbet yapıyım ama dimi)kontrolüm çok şükür iyi geçti oğlum büyümüş çok tatlıydı doyamadım tabii her zamanki gibi ama bu sefer video verdi açıp açıp bakıyorum:))kızlar benim şeker testim vardı nuri beye dedim son bi kaç günde çok tatlı yedim yapmayalaım dediim tabikii kabul etmedi zorla yaptırdı daha iyi çıkcaksa çıksın dedi tam kan sayımıda yapıldı nuri beyle cumartesi görüşemedik sonuçlarım bana mail atıldığında o çıkmıştı sabah aradım muayenedeydi henüz dönmedi geri heycanla bekliyorum gördüğüm kadarı ile sınır 75-140 arası benim 146 çıkmış( ama sanki biraz dikkat etsem iner ne dersiniz??kan sayımım bi abuk çıkmış bazıları olması gerekenden yüksek bazıları ise bayaa düşük acaba bunlar normal değerler ve hamilelikte normal mi bu tür abukluklar neyse birazdan arar inşallah nuri bey bende yazarım size.
kızlar bu arada sancux kaşınıyorum diyo ama görmeyince bu kadar olduğunu düşününemiyor insan kıyamam kıpkurmızı kabarmış her yeri hatta kaşıdıkça kanamaya bile başlamış nuri beye sordum dedim sancuxun hali fena o da sorma çok kötü oldu kızcağız ama geçici dedi doğumdan sonra bitceek.10 gün sonrada bebekler iyicce kocaman olcak az kaldı az....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…