Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Arkadasım tek embriyo diye üzülmeyin, nasipte varsa olur sonucta Allah tek bir embriyoya can veriyor O isterse olur negatif düşünmeyin pozitif olun, bakın benim durumumda cok iç açıcı degildi ama hayatta mucizeler bizim için var..
3 embriyo transfer edildi, sadece 1 tanesi tuttu oda kendi içinde ikiye bölündü ve tek yumurta ikizlerimi gönderdi Yüce Allah...Ama tabii ki şimdi sevinmek için çok erken inş, hayırlısı ile saglıklı bir şekilde kavusurum onlara..
dedigim gibi eger mevlam ol dediyse sizinki de olacak hiç kendinizi üzmeyin sıkıntıya sokmayın, ayrıca yeni kanun degişikliğine BİMER' e şikayetlerinizi bildirmek en mantıklısı...

canım bu tür sıkıntıların olması çok dogalmış hamilelikte zaman zaman benimde içimde bir sıkıntı bunalma oluyor, anneme kafayı takıyorum bu ara başına epey şeyler geldi aklım hep onda...ama şu bir gerçekki iyiki çalışıyorum yoksa daha sıkıntılı gecerdi bu dönem...yoruluyorum ama en azından kafam dagılıyor..
ctsi bi aksilik cıkmazsa bulusalım inş.

vanilya, eposta ve mystyy hoşgeldiniz... burnumdaki çiçeği devraldınız :)
sancux hamileliğin verdiği bir duygusallık, kimi zaman da karamsarlık gayet doğal. e sen bir de bunları çifter çifter yaşıyorsun. ama inan bizim durumumuzda bunlar bile muhteşem şeyler gibi görünüyor. sen de sık sık bebişlerini düşün, onların ellerine dokunacağın günü bekle sabırla ve hamileliğinin dayanılmaz hafifliğiyle çevrendekilere tatlı kaprisler yapabilmenin tadını çıkarmaya başla artık...
ladybird hepimize şans dağıt evet, bu bahar buna çok ihtiyacımız var...
iyi gece'ler

Günaydın:) şarkı için teşekkür ederiz iyi geldi:)Ben de kısaca kendimden bahsediyim.3senelik evliyim.Geçen sene bebek istediğim ilk ay sponten hamile kaldım ancak çoook zorlu 6 ay geçirdim çok şiddetli kanamalarım vardı hatta sürekli kan alıyordum kan bankalarından.Sonra da malesef sezeryanla (2 gün 2 gece normal doğurmaya çalıştım sonra epidural denedik beceriksizler uyuşturamadılar) erken doğum yaptım dayanamadı yavrum 1 gün yaşayabildi minicikti.Sonrasını anlatmak istemiyorum tahmin edersiniz çook zordu.Süremiz dolunca tekrar denemeye başladık dene dene olmuyor 2 ay klomenle denedik olmadı 3. ay aşılamaya karar verdik aşılama günü eşimin sonuçlarını alınca fark ettiler ki bizim normal hamile kalma şansımız meğer %1 miş düşünün onu yakalamışız.Neyse böylece Aydın Beyle maceram başladı.Şu an doğum kontrol hapı kullandırıyor bana öbür ay başlıycaz ama ben herşeye hazırım artık gene başka bişi olur ve başlayamayabiliriz.Olsun benim hep umudum var 1 kere oldu gene olucak ben anne olucam.Neyse kızlar iyiki kısa yazıcaktım döktüm içimi.Geçen sene haziran annelerini okurdum hep ama yazmak gelmedi içimden heralde içime doğdu ve korktum anladım birşeylerin ters gideceğini şimdi artık yazmak paylaşmak istiyorum.

mysttry hosgeldin aramiza.
Gercekten hem cok buyuk bir sans yakalamissin hem de sanssizlik.
Bir sey oldugunda gercekten cok sevinmek yada cok uzulmek dogru degilmis, senin anlattiklarinla bir kez daha gormus olduk. Umarim bundan sonra uzulmeyecegimiz hatiralarimiz olur.
Ve senin icinden geldigi gibi hos ve tatli gunlerini paylasirsin bizlerle.
Sen onumuzdeki ay basliyorsun bu durumda ignelere. Hadi hayirli olsun. Allah bu sefer saglikla gulen guzel bir bebek nasip etsin.
:))
Burada bizimle yaptiklarini, yasadiklarini ozellikle hissettiklerini paylasirsan seviniriz.
Sevgiyle ve saglikla kal...

Utkumm'cum gunaydin.
Bende sana cok guzel bir gun diliyorum. Sarkiyi acamadim. Malum iphone dan bakiyorum.
Ismini soylersen bende dinlemek istiyorum. :)

merhaba kızlar, gunaydın
2 gundur siddetli agrılarım vardı internet falan gormedi gozum simdi biraz daha iyiyim birazonce geldim doktordan
ladyybird benim tedavi sürecim biraz karışık yani benim ilk denemede rahim filmi falan cekilmedi hic bi arastırmada yapılmadı biraz talihsiz bi baslangıc oldu diyebilirim simdi
2.deneme oncesi rahim filmi cekilecek bu ayın sonuna denk gelecek gibi gorunuyor sonraki adette baslanacak ama ilk denemem kısa protokoldu 2.deneme uzun protokol olası gerekiyor demisti ilk doktorum 2.denemede aynı doktora gitmeyi dusunmuyorum aydın beye gitmek istiyorum rahim filmi sonucumu alıp oyle gidecegim aydın beye
eger oda uzun protokol derse mayıs sonuna sarkar tedavi ama kısa prokol derse nisan da baslar biraz karısık yani
eposta tedavin hayırlı olsun insallah guzel sonuclar alırsın ve hepberaber seviniriz..
yeni arkadaslarımız olmus ne güzel hepinizie merhaba :)
utkumm seni sadece burdan tanıyorum ama rüyamda seni gordum cok net degil ama guzel bi ruyaydı sabah gozumu actıgımda sen ve guzel bebislerin hala gozumun onundeydiniz.
deniko, sancux,gece umarım sizde iyisiniz
kusura bakmayın biraz uzun oldu

Üzülmeyeceğiz herşey hepimiz için çok güzel olucak.Geçmiş çook uzundu hızlı hızlı okudum sen ne zaman başlıyacaktın iğnelere tekrar?

canım hayırdır inşallah rüyan
burada gerçekten güzel arkadaslıklar paylaştık, siz daha yenisiniz ama burda asıl önemli olan konu birbirimizle empati kurabilmemiz çünkü yaşanan şeyler biraz az biraz çok hemen hemen aynı...
Allah'ım tüm isteyenlere de bizlere de hayırlıı ile bebeklerimize kavusmayı nasip etsin..

Üzülmeyeceğiz herşey hepimiz için çok güzel olucak.Geçmiş çook uzundu hızlı hızlı okudum sen ne zaman başlıyacaktın iğnelere tekrar?

benim de durumum pek net degil sanirim. 3 tane dondurulmus embriyom var. Belki onlarla devam ederim belki sifirdan baslarim. Gecen ay yapilan transferde 2. Embriyo yerlestirilmisti once tutar gibi oldular sonra kimyasal dendi sonra dusmedi degerler yukseldi vs. Acaba dis gebelikmi derken 7. haftada gelisim az oldugu icin kurtajla alindi. Sonucta once tuttu sonra gelismedi ve alindi. Bende 2 embriyonun da ayni kaderi paylasmasindan dolayi genetik bir problem mi var acaba diye dusunuyorum. Bazi testler yaptirmak istiyorum. Problem cikarsa bastan baslayip pgt ile embriyo sectirecegim. Bi sorun cikmazsa eldekileri kullanirim. Ama surec nasil isleyecek bilmiyorum. Cts Aydin beyle gorusecegim.

Umut'cum rahim filmini de Aydin bey cekebilir, ama sen bilirsin.
Rahim filmi olmadan nasil basladilar tedaviye yaaa?? Gel de kizma bu insanlara. Neyse bundan sonra insallah problemsiz devam eder surec.

Agrilarin sebebi neydi canim? Cok gecmis olsun. Dikkat et kendine.
Gorusuruz

canım şarkının ismi Bahar ,Candan ERÇETİNDEN

Tesekkur ederim. Youtube'dan dinledim. Bugun icim kipir kipir nese dolu, aman bozulmasin. Bahar geliyor gercekten.

Utkumm kiz mi erkek mi diye sormak istiyorum sana. Ben sana kiz cocugu cok yakistiriyorum. Tabiki saglikli ve hayirli olsun gerisi muhim degil. Yinede her kadinin bir kizi olmali. 2. Cocuk onemli degil kiz yada erkek ama mutlaka bir kiz evlat.

Hani bir ara Benimde umitli oldugum bir donem vardi ya, o zaman bahar geliyor gelecek diye geciriyordum. Belki adini bahar koyardim. Bilmiyorum. Insallah senin baharlarin saglikla gelecekler. Bende onlari sevecegim )

Aydın Bey doğru kararı vericektir bilmiyorum kafam karışık bazen de acaba herşeyi bilmemek daha mı iyi acaba diye düşünüyorum.İnşallah dondurulanlar kullanılır tekrar aynı süreci yaşamazsın ama eğer yaşarsanda bence şöyle düşünmek lazım insan bunu denemekten hiçbir zaman usanamaz pes diyemez sabredicez nasıl olcaksa sakin olucaz.

Bu arada umut ben rahim filminin çok önemli olduğunu düşünüyorum ben geçen sene hamile kalmadan önce rahim filmi çektirmiştim miyom vardı rahmimde net görmek için ASM'de çektiler ve sonraki ay pat hamile kaldım.Benim biraz ağrılı olmuştu film çektirmem belkide diyorum biraz açtı içimde bir yerleri ve hamile kalmamı kolaylaştırdı.

kesinlikle rahim filmini emin ellerde çektirmelisin, ben hata yaptım bu konuda bana uterus bikornis(çift rahim veya kalp şeklinde rahim demişlerdi) ama Aydın bey filmi eline alır almaz güzel çekilmemiş ama genede sadece lezyon gerekli demişti ve gerekli operasyonu Aydın Bey yaptı..Sağ olsun hiç bir problem çıkmadı rahim yeterince genişledi adet agrılarımda azaldı...ve sonuc daha da iyi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…