Selam kızlar.......
Bayagı oldu yazmayalı biraz keyifsizim hiçbirşey yapmak istemiyor canım.
Bu ruh hali umarım geçer.
Ladybırd ve Utkumm agrılarınızın geçtiğine çok sevindim.
Bu cumartesi buluşabiliriz kızlar bana uyar belki sizinle görüşmek iyi gelir bana.
Öpüyorum hepinizi kocaman..........................
Beni de aranıza alırmısınız?
Mayis sonu gibi olabiliyor en erken. Kurtajdan ortalama 5 hafta sonra regl olunuyormus. Ondan sonraki ayda d.kontrol hapiyla gececek. Yani 15 mayisi bulacak benim 2.regl tarihim. O ay yaptirabilecegim. Zaten daha oncesi islerden dolayi olamayacakti. Denk geldi yani.
Sen tam olarak ne zaman basliyorsun?
mysttry hosgeldin aramiza.
Gercekten hem cok buyuk bir sans yakalamissin hem de sanssizlik.
Bir sey oldugunda gercekten cok sevinmek yada cok uzulmek dogru degilmis, senin anlattiklarinla bir kez daha gormus olduk. Umarim bundan sonra uzulmeyecegimiz hatiralarimiz olur.
Ve senin icinden geldigi gibi hos ve tatli gunlerini paylasirsin bizlerle.
Sen onumuzdeki ay basliyorsun bu durumda ignelere. Hadi hayirli olsun. Allah bu sefer saglikla gulen guzel bir bebek nasip etsin.
:))
Burada bizimle yaptiklarini, yasadiklarini ozellikle hissettiklerini paylasirsan seviniriz.
Sevgiyle ve saglikla kal...
merhaba kızlar, gunaydın
2 gundur siddetli agrılarım vardı internet falan gormedi gozum simdi biraz daha iyiyim birazonce geldim doktordan
ladyybird benim tedavi sürecim biraz karışık yani benim ilk denemede rahim filmi falan cekilmedi hic bi arastırmada yapılmadı biraz talihsiz bi baslangıc oldu diyebilirim simdi
2.deneme oncesi rahim filmi cekilecek bu ayın sonuna denk gelecek gibi gorunuyor sonraki adette baslanacak ama ilk denemem kısa protokoldu 2.deneme uzun protokol olası gerekiyor demisti ilk doktorum 2.denemede aynı doktora gitmeyi dusunmuyorum aydın beye gitmek istiyorum rahim filmi sonucumu alıp oyle gidecegim aydın beye
eger oda uzun protokol derse mayıs sonuna sarkar tedavi ama kısa prokol derse nisan da baslar biraz karısık yani
eposta tedavin hayırlı olsun insallah guzel sonuclar alırsın ve hepberaber seviniriz..
yeni arkadaslarımız olmus ne güzel hepinizie merhaba :)
utkumm seni sadece burdan tanıyorum ama rüyamda seni gordum cok net degil ama guzel bi ruyaydı sabah gozumu actıgımda sen ve guzel bebislerin hala gozumun onundeydiniz.
deniko, sancux,gece umarım sizde iyisiniz
kusura bakmayın biraz uzun oldu
canım şarkının ismi Bahar ,Candan ERÇETİNDENUtkumm'cum gunaydin.
Bende sana cok guzel bir gun diliyorum. Sarkiyi acamadim. Malum iphone dan bakiyorum.
Ismini soylersen bende dinlemek istiyorum. :)
Üzülmeyeceğiz herşey hepimiz için çok güzel olucak.Geçmiş çook uzundu hızlı hızlı okudum sen ne zaman başlıyacaktın iğnelere tekrar?
canım şarkının ismi Bahar ,Candan ERÇETİNDEN
benim de durumum pek net degil sanirim. 3 tane dondurulmus embriyom var. Belki onlarla devam ederim belki sifirdan baslarim. Gecen ay yapilan transferde 2. Embriyo yerlestirilmisti once tutar gibi oldular sonra kimyasal dendi sonra dusmedi degerler yukseldi vs. Acaba dis gebelikmi derken 7. haftada gelisim az oldugu icin kurtajla alindi. Sonucta once tuttu sonra gelismedi ve alindi. Bende 2 embriyonun da ayni kaderi paylasmasindan dolayi genetik bir problem mi var acaba diye dusunuyorum. Bazi testler yaptirmak istiyorum. Problem cikarsa bastan baslayip pgt ile embriyo sectirecegim. Bi sorun cikmazsa eldekileri kullanirim. Ama surec nasil isleyecek bilmiyorum. Cts Aydin beyle gorusecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?