Bir sıkıntım yok şimdilik ma hastalanacak gibi sivilcelendim sadece.Umarım olmaz.Test tarihi 10 nisan vumartesi.Az kaldı.Bakalım.Bana birşey varmış gibi gelmiyor ama hayırlısı.Biraz karnım şiş.Arda kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı. Sen nasılsın hafta kaç oldu.Aylık bile olmuşturlar.Teşekkürler hatırladığın için.Sevgiler
kızlar merhaba, uzun zamandır girememiştim buraya.. öncelikle nilsu, güzel haberler duyarız umarım senden.. mystry sana da hayırlı olsun, bende yumurtalar çok hızlı büyümüştü 9 gün sürmüştü iğnelerim. toplama işlemi 12.gün transfer 17. gün yapılmıştı. merak etme zaman çok hızlı geçiyor... inşallah güzel haberlerle sonuçlanır ikinizin de tedavisi...
ayşegül hoşgeldin aramıza, biz bu forumda ilk başlarda 4 kişiydik, giderek çoğalıyoruz :) herkesin aynı durumda ve duygularda olması paylaşımları artırıyor.. dışarda konuşamdıklarını burada rahatlıkla konuşabiliyorsun
nilsu bu arada karın şişkinliği bhcg hormonunun artmasıyla da çoğalıyor. evde dinlenenler pek farkına varamıyor ama daha transferden bir hafta sonra ben şişmeye başlamıştım. pantalonlar olmuyor, etek giyince çoraplar sıkıyordu, onun dışında farklı birşey hissetmeyi bekleme zaten, daha çok erken... inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi olur senin için..
hepinizi çok öpüyorum, umut, utkumm, sancux ve deniko'cum... sizleri de unutmadım
sevgiyle ve sağlıkla kalın.. görüşürüz....
ve ece pardon gece :) sende yoksun sanırım bir süredir...
akşamları bekçiilik yapmaktan vaz mı geçtin yoksa buradan)
Mystry selam cnm.
Yaptın mı ilk iğneni, korkucak birşey yokmuş değil mi?
Puregon mu verdiler sana
sancux canım senin son adet tarihin neydi sanırım 1 gün var aramızda... benimki 22 ocak
yokmuş valla acımadı hiç pregon verdiler 175 doz vuruyoruz.
Bende de adet sivilceleri çıkmıştı. Adet belirtileri hamile iken bile oluyor takma kafana.
Karın şişliği de iğnelerden kaynaklıdır. Benimde çok şişmişti son zamanlara doğru zor nefes alıyordum.
Sen bence birşey varmış gibi düşün, küser bebekler sonra:)
Benimkiler 10 haftayı da devirdi 11. haftanın içindeyiz bakalım. 13 nisanda kontrolüm var 2li test yapılacak bende onun heyecanındayım.
10 nisanı umutla bekliyor olacağız hepimiz. İnşallah sevineceğiz beraber........
Evet gece yok uzun zamandır.
İyidir umarım.
Gece bize arada ses ver:)
Merhaba Arkadaşlar;
Bir kaç gündür kimi zaman gözyaşlarıyla, kimi zaman kahkahalarla, heyecan ve merakla yazdıklarınızı okudum..
Geçen ay bende ASM'de Aydın Bey ile tanıştım. Eşim de ben de kendisini çooook sevdik. Eylül sonunda evlendik, ben 37 eşim 42 yaşında. Aralık ayından bu yana normal yoldan gebe kalmaya çalıştım, olmadı.. Geçen ay sperm testi yaptırdık, eşimin spermleri yeter sayıda ancak tam sınırda. Geçen hafta ASM'de rahim filmi çekildi. Tüplerim açıkmış. Bir kaç detay var tabii. Aydın Bey yüzde 20 şansınız var 6 ay siz deneyin dedi. Ancak çabucak bebeğimize sahip olmak istediğimiz için vakit kaybetmek istemiyoruz. Aydın Bey aşılama ve tüp bebek olabilir dedi. Ancak görüşmemizde nedense ben gözyaşlarına boğulduğum için aşılamanın beni hırpalayacağını tüp bebek yapmamızın daha uygun olduğuna karar verdi. Eğer 15 Nisanda regli olursam yani bu ay da hamile değilsem hemen tüp bebek tedavisine başlayacağız. Karmakarışığım. Anlarsınız
Böyle bir siteden ve sizlerden haberim yoktu.. Aydın Bey ile ilgili araştırma yaparken keşfettim yazdıklarınızı. Hemen üye oldum ve şimdi sizlere merhaba demek istedim.
Sizlerin benden haberi bile yok ama ben herbirinizi arkadaşım, kızkardeşim, canım gibi çok sevdim.
İyi ki yazmışsınız, iyi ki varsınız..
Lütfen beni de aranıza alırmısınız
içten bir ses ve selam herkeslere... evet bir kaçtır iş güç pek bir yoğun, gece de çabuk bitiyor hal böyle olunca. ladybird sen de benim kadar kaybolmuşsun, sanırım senin de işler yoğun. sancux senin bebişler nasıl, 13 nisanda haberlerini bekliyoruz...
nilsu, mystryy umarım sizden de güzel haberler gelecek. dilerim herşey yolunda gider. ben gruba sonradan katıldım. diğer kızları an be an takip edememiştim. sizler ne olur bütün süreci yazın. aynı heyecanı paylaşmak üzere yazacaklarınızı merakla bekliyorum ben...
bana bu ay doğum kontrol hapı kullandırtıyor ebru hn. tedavi mayısta olacak inşallah... aranızda işlem öncesi d.kontrol hapı kullanan oldu mu? adet gününü değiştiriyor mu. malum ben elimde mayıs takvimiyle yaşıyorum. geçen iş yerinde biriyle konuşurken bugün 4 nisan yerine 4 mayıs dedim... aklım hep mayıs ayında ne de olsa...
sevgiler, arayı soğutmam söz. :)
içten bir ses ve selam herkeslere... evet bir kaçtır iş güç pek bir yoğun, gece de çabuk bitiyor hal böyle olunca. ladybird sen de benim kadar kaybolmuşsun, sanırım senin de işler yoğun. sancux senin bebişler nasıl, 13 nisanda haberlerini bekliyoruz...
nilsu, mystryy umarım sizden de güzel haberler gelecek. dilerim herşey yolunda gider. ben gruba sonradan katıldım. diğer kızları an be an takip edememiştim. sizler ne olur bütün süreci yazın. aynı heyecanı paylaşmak üzere yazacaklarınızı merakla bekliyorum ben...
bana bu ay doğum kontrol hapı kullandırtıyor ebru hn. tedavi mayısta olacak inşallah... aranızda işlem öncesi d.kontrol hapı kullanan oldu mu? adet gününü değiştiriyor mu. malum ben elimde mayıs takvimiyle yaşıyorum. geçen iş yerinde biriyle konuşurken bugün 4 nisan yerine 4 mayıs dedim... aklım hep mayıs ayında ne de olsa...
sevgiler, arayı soğutmam söz. :)
utkumm bebişlerini görmene 1,5 hafta kalmış ne güzeelll bencede cumartesi git hiiiç izin alma stresi yaşama rahat rahhaatt git gör canlarını.
evet canım bu ara iş yeri gergin herkes hasta rapor vs.. olayları baştakilerin canını sıkıyor,
Aydın Bey'ede ilk denemem oldu yarın test günüm ama dayanamayıp dün yaptırdım sonuç NEGATİF.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?