Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bende de adet sivilceleri çıkmıştı. Adet belirtileri hamile iken bile oluyor takma kafana.
Karın şişliği de iğnelerden kaynaklıdır. Benimde çok şişmişti son zamanlara doğru zor nefes alıyordum.
Sen bence birşey varmış gibi düşün, küser bebekler sonra:)
Benimkiler 10 haftayı da devirdi 11. haftanın içindeyiz bakalım. 13 nisanda kontrolüm var 2li test yapılacak bende onun heyecanındayım.
10 nisanı umutla bekliyor olacağız hepimiz. ınşallah sevineceğiz beraber........

Canım unutursan küseriz zaten:)
Sen neler yapıyorsun?

:) :) Bakalım kısmet küsmesinler bebeişler.. Seninkiler ayağı büyüdü.Hadi haırlısı. Umarım 13 Nisanda süper geçer...:)

Evet gece yok uzun zamandır.
İyidir umarım.
Gece bize arada ses ver:)

içten bir ses ve selam herkeslere... evet bir kaçtır iş güç pek bir yoğun, gece de çabuk bitiyor hal böyle olunca. ladybird sen de benim kadar kaybolmuşsun, sanırım senin de işler yoğun. sancux senin bebişler nasıl, 13 nisanda haberlerini bekliyoruz...

nilsu, mystryy umarım sizden de güzel haberler gelecek. dilerim herşey yolunda gider. ben gruba sonradan katıldım. diğer kızları an be an takip edememiştim. sizler ne olur bütün süreci yazın. aynı heyecanı paylaşmak üzere yazacaklarınızı merakla bekliyorum ben...

bana bu ay doğum kontrol hapı kullandırtıyor ebru hn. tedavi mayısta olacak inşallah... aranızda işlem öncesi d.kontrol hapı kullanan oldu mu? adet gününü değiştiriyor mu. malum ben elimde mayıs takvimiyle yaşıyorum. geçen iş yerinde biriyle konuşurken bugün 4 nisan yerine 4 mayıs dedim... aklım hep mayıs ayında ne de olsa...

sevgiler, arayı soğutmam söz. :)

Ayşegül hoşgeldin sen de... tüm samimiyetinle yazdıkların için teşekkür ederiz. dilerim gerek kalmaz ama eğer işlemlere başlayacak olursan sen de mayıs treninde olacaksın demektir.

gece canım hadi seninde az kalmış ben 10 Martta adet olmuştum bende doğum kontrol hapı kullandım (sanırım 1 ay öncesinde herkeze veriyorlar) bu ay 4 Nisanda oldum yani adet günüm değişmedi zaten 26-28 günde bir olurum hapım çarşamba bitti pazar günüde oldum.valla zamanı bekleme zor bakalım sırayla beklemekten başka malesef yapabileceğimiz bir şey yok.sık sık yazışalım zamanı daha çekilir yapalım.

canım hepimiz dogum kontrol hapı kullandık bir ay öncesinde, bu tedavinin bir gereği kafanı karıştırmasın hiç bişey...
haplar bittikten 3-4 gün içinde adet oluyorsun ama planlama herşeyi oluruna bırak kendini bosuna strese sokarsın herkesin yumurta gelişimi farklı seyredebiliyor...
bak sancux ile ben aynı gün adet olmusuz ama benim yumurta toplamam daha geç oldu, sonra sancux'un yumurta sayısı fazla olunca onun transferi benden 1 gün sonra oldu diye hatırlıyorum... yani senin plan program bu işe uymuyor , herleyin bir vakti zamanı var hakkımızda hayırlısı olsun..
.................
sancux bu arada bizim 29 Ekim çocukları bakalım ne zaman gelecek o zaman biz muhtemelen aynı tarihte dogum yaparız aydın bey normal dogumdan 3 hafta öncesi ikizler için uygun demişti..inşaallah saglıcakla geliriz o günlere de.. benim iştah durumları fazlasıyla iyi kilom 78 oldu bu gidişle doğuma top gibi yuvarlana yuvarlana gidecegim)

ben daha gidiş tarihimi ayarlamadım Aydın bey 3 hafta sonra kontrole gidersin demişti, oda ayın 16sına denk geliyor, işten izin almak istemiyorum belki ctsi giderim.. hayırlısı bakalım geç mi kalmıs olurum?
sen en son gittiginde bebişler kaç günlüktü ben 9+0 da gittim ama bilgisayarda 8+6 gün çıkmıslardı, durumları iyiydi inş. iyilerdir ...

utkumm bebişlerini görmene 1,5 hafta kalmış ne güzeelll bencede cumartesi git hiiiç izin alma stresi yaşama rahat rahhaatt git gör canlarını.

evet canım bu ara iş yeri gergin herkes hasta rapor vs.. olayları baştakilerin canını sıkıyor,

amaaan anlıyorum seni çok zor izin almak işin rahat bile olsa söylemek zor geliyor insana napalım her zaman cumartesiye ayarlayamıyoruz kendimizi mecburen almak zorundayız anlayış gösterilmesi gereken bir dönem bizler için.

Mrb kizlar, herkesin isi yogun ama keyifler yerinde gordum. Bende bu ara inanilmaz yogunum. Sizlere daha fazla zaman ayirmak isterdim ama olamiyor. Yarin kucuk seyehatime cikiyorum. 4 gun yokum. Ama gittigim yerde de isleri takip etmem gerekiyor. Haftaya konferansimiz var, onun hazirliklari cok yoruyor.

Bana biraz daha musaade, dondum mu tam donecegim. Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…