• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi anadolu yakası kına gecesi mekan ve fiyatları

buketce

Guru
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
12
3
286
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,foruma ilk kez yazıyorum.
Şu sıralar kına gecesi mekanı bakıyorum.Anadolu yakasında yapan arkadaşlardan yorum bekliyorum.Nerede ve ne kadara yaptınız.
Yardımınıza ihtiyacım var yorum yapın lütfeen :)

ben 2009 temmuzda moda melek te yapmıştım
müzik yemek alkol 1200 tl ye gelmişti
fiyatlar çok değişmedi çok ta güzel geçmişti

Ben de aynı şekilde Anadolu Yakasında özellikle Erenköye yakın bi mekan arıyorum. Kına gecesi olacağı için çok özellikli bi yer de düşünmüyorum ama bulamadım. 100-150 kişi oluruz. Çoğu mekan haftasonlarını kına gecesine vermek istemiyor mesela Maltepe sahildeki Wonderland ya da yüksek fiyatlar istiyor bu sefer de düğün fiyatına denk geliyor:19:

Naapicam bilmiyorum :96:

beykoz çubukluda çubuklu marina var deniz kenarında full camekanlı muzık+mekan 1000 tl canımben orda yapmadım ama arklarımınkilere gittim güzeldi

Ben de internette araştırırken bir mekan buldum Dede Bistro diye ister mekan artı müzik olarak anlaşabiliyosun istersen de organizasyonu onlar yapıyorlar,kapalı alan 50 açık alan 65 kişiymiş

MEKAN KİRALAMA:Mekan,müzik,kapı süsleme 750tl dir.
KINA ORGANİZASYON:Mekan,müzik,iç mekan süsleme,girişe 50/70 resim afiş,kına davetiyesi,kına kutusu,kuryemiş kesesi,kına gülleri,para çikolata ikramı,12 adet gelin tacı,kına mendilleri,resimli su şişesi,tatlı tuzlu ikramlar,gazlı gazsız içecek,konfeti 30 ile 50 kişiye kadar 1.500 tl dir.

Fiyatları da böyle belirtmişler isteyen sitesinden bakabilir.Bindallı kiralayacak arkadaşlar için ise maltepede bir pasaj var emniyetin karşısında içinde gelinlikçiler falan var orda nikah şekeri bakarken bir bayan fiyat sordu 35 TL ve 50 TL fiyat verdiler arayan arkadaşlara duyurulur

Ben bakırköyde öğretmen evinde yapmıştım kına mı çokta memnun kaldım.Ama anadolu yakasında 150 kişilik kına içinbildiğim bir yer yok.Yakında kızımın diş buğdayı var onun için çok mekan dolaştım, Erenköy'de Defne parti evi ile anlaştım ama orası en fazla 50 kişi alır.Senin bahsettiğin gibi bir kalabalık için parti evi yok , gezdiğim kadarıyla,düğün salonu gibi bir yer olacak ki rahat alanda döktürebilesiniz:64:

Hanımlar merhaba...
Ben bura sayesinde Dede Bistro'ya ulaştım. Gittik görüştük.
Bu kadar keyifli bu kadar eğlenceli ve bu kadar sorunsuz bir gece geçirmemiştim. Çok eğlendim, hizmetleri mükemmeldi. Aldıkları paranın karşılığında yaptıkları o kadar çok ki. Kullanılan malzemeler çok güzeldi, yiyecekler çok güzeldi. Zaten sahibinin kibarlığı yeterdi. Müzikler bir coşturdu bir coşturdu size anlatamam çok eğlendik.
Gözünüz kapalı teslim edin kendinizi, pişman olmayacaksınız :)

NOT: Bizim kına 50 kişi olur dedik, 70'e yakın insan vardı ve biz sığdık oraya. Hiç endişe etmeyin sığıyorlar...

Back
X