Anannemle tartıştık kim haklı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık öyle yapıyorum ağzıma pranga kapatıyorum asla seslenmiyorum geliyor üzerime üzerime delirmiş gibi yorganı üzerimden çekiyor ben uyurken dünya kadar laf söylüyor sinirlendim çığlık attım. Onun öncesi de var tabiki. Evde biri var sürekli onun yüzünden aramız bozuluyor

Bı sakin bı nefes alın....Bende okuyorken evde onların parası ve onların kuralları ile yaşıyordum canımın istedigi gibi değil ....Herşeye susmak zorundasınız gibi bir cümlem yok siz yazdınız bunu .Olayları bilmiyorsam kristal küreye bakacak değilim tamamlamak için ....ben yazdiklarinizdan basit bir anne kız tartışması anlamı çıkardım olumlu bir yorum yaptım.Evdeki şeytani ben bilemem elimde sihirli değnek yok durumu düzeltecek tamam siz haklısınız onlar kötü.Size iyi forumlar dilerim selametle

Zaten çığlık attım daha da sert tepki veremem. Şuan konuşmuyorum kendi halimdeyim. Böyle olmamamizin başka nedeni var evde kazık kadar biri var onun yüzünden 3 kişi dallaşıp duruyoruz yanına oturuyor ne varsa anlatıyor kadın sisip üzerimize geliyor

Zaten konuşmamam lazım ne zaman konuşsak kavga ediyoruz

İster kalkarsın namaza ister kalkmazsın bağırmana gerek yok sadece duymazdan gel ve bildiğini yap yaşlı insanların fikri değişmez tartışmaya gerek yok.
Uyku sersemiyle o an bagirdm normalde kendime söz vermiştim ne olursa olsun laf etmeyecem seslenmemeyecem diye ama olmadı insanın üzerine üzerine geliyorlar

Ben sizi haklı buldum sırf yaşı büyük diye istediği gibi bağırıp çağırmaya hakkı yok alttan al al nereye kadar. Ne olmuş yani namazı bir vakit kaçırdıysanız dünyanın sonu mu.
Alttan almiyorum çoğunlukla çünkü hatalı görüyorum. Teyzem için genellikle kadın hiçbiseyi beğenmiyor ne yemek ne içmek. Her gün eleştiri eleştiri eleştiri hergun kasları çatık hergun hiç abartmıyorum niye şunu şöyle yaptınız niye bunu böyle yaptınız yani her dakika hee saat başı başımızı yiyor bende dayanamıyorum üzerine gidiyorum ama oğluna tek kelime etmiyor ben daha çok kafayı yiyorum o zaman

Bahsi geçen kızlar kaç tane

Size cikismadim. Şimdi özetle ben anannemlerdeyim dayım var teyzem var teyzem bana baktı büyüttü dayım teyzemle çok ugrasiyor. Ananem de teyzemi savunmuyor . Oğluna laf ettirmiyyor o da etmiyor oğlu sabahtan aksama kadar başımızın etini yese de. Ben kavga ettiğim için bana laf etmiyor ama teyzeme didişiyor

Uyku sersemiyle o an bagirdm normalde kendime söz vermiştim ne olursa olsun laf etmeyecem seslenmemeyecem diye ama olmadı insanın üzerine üzerine geliyorlar
Anneanne sana bağırdığım için üzgümüm uyku sersemiyken oldu deyip gönlünü al lütfen fazla üstüme gelme de.sonra yine konuşsada artık takma sal gitsin yani.

Siz yine sabırlısınız ben böyle birine iki gün dayanamam

Insanlik hali. Pismansaniz gidip özür dileyin. Neden cileden ciktiginizi izah edin. Anneanneniz kötü niyeti yoktur belki, ramazan gerginligi de olabilir, ama birbirinizi kirmaya degmez. Anneanneniz iyi niyetli olsa bile, davranis sekli yasina göre "old school" olmuş. Bizim büyüklerin her rahatsizligimizi sacimizi yeterli kadar kurutmamamiza bagladigi gibi

Bende geçen cok sevdigim babanemin kalbini kirdim cok üzülüyorum

Namaza kaldırmak istemesi güzel birşey ama üslubu yanlış. Zorla bağıra çağıra kaldırıp, kavga çıkarıp, vakti kaçırmana sebep oldu belki de ama tatlı dille uyandırsaydı sevap kazanacaktı.
Yaşlı olması ağzına her geleni söyleyeceği anlamına gelmiyor. Yaşanılan hiçbirşey tek taraflı olamaz.

Ben sizi haklı buldum sırf yaşı büyük diye istediği gibi bağırıp çağırmaya hakkı yok alttan al al nereye kadar. Ne olmuş yani namazı bir vakit kaçırdıysanız dünyanın sonu mu.
Kesinlikle evet uyurken yorgan çekmek birini dövmem için yeterli bi gerekçe ne münasebet aq

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…