- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Pedagojik acıdan o kadar yanlış ki yazdığınız. Çocuğunuz üstün zekalı bir dahi olsa bile tam bir yetişkin gibi davranamaz, düşünemez. Sadece öyle görünür. Ayrıca pedofili vakaları en çok da saydığınız mesleklerden çıkıyor. Bu ülkede çıkan en büyük çocuk tecavuzculerinden biri özgen imamoğlu adında bir zihinsel engelli çocuklar eğitmeniydi. Bence siz bu konuyu bir uzmanla konuşun derim.Benim çocuğum konuşmasıyla harekeyleriyle tam bir yetişkin
1.5 yaşından beri wcye gider
O mesele değil çocuk 3.şahıslara karşı uyarılmalıdır örn doktor öğretmen aile bu javramın dışındadır çocuk sürekli kaçar bilinç altı kötü etkilenir
Sizin algida sikintiniz var sanirim. 3 yas cocugu tuvalet egitimi almis olur buyuk ihtimalle. Benimki oyle en azindan ama korkar oyunu bozmak istemez dikkati dagilir ve kazalar olabilir. Annelikten o kadar uzaksiniz ki bilmiyorsunuz ama ahlam kesiyorsunuz. Memurum 2 yil izin aldim ne yapayim krese vermeyeyim evde tek basina mi birakayim. Sizin gibi vicdana sahipler öğretmen olmasin zaten. Krese vermeyecekmisiz size soracagiz zaten ne yapacagimizi sizde madem okuloncesi cocuga sabir emek gosteremeyecekseniz bu bransi secmeyeceksiniz.Ayrıca konuya eğer iş yeri uzaksa nasıl geleceğiz yazanlar olmuş çok basit kreşe göndermeyeceksin. O yaşa kadar çocuğa tuvalet eğitimini veremediyseniz bunu öğretmenden bekleyemezsiniz, onların görevi o değil çünkü
Öğretmenler de eskisi gibi sessiz sakin değil artık. Çat çat söylüyor. Gayette iyi oluyor.Alintiladiginiz velilerle ugrasan öğretmenler iyi delirmiyor
Özel bölgesine dokunulması kadar kötü etkilemez çocuğu. Emin olun.Benim çocuğum konuşmasıyla harekeyleriyle tam bir yetişkin
O mesele değil çocuk 3.şahıslara karşı uyarılmalıdır örn doktor öğretmen aile bu javramın dışındadır çocuk sürekli kaçar bilinç altı kötü etkilenir
Ben ömür boyu duygusal kalacağım...
Evet herkes sapık sen haklısınDünden beri bütün kavramları alt üst ettiniz ama yeter bir insan bi kadar donanımsiz olamaz
Hic mi okumuyorsunuz genelde tacizciler çocuğun yakıninda bildigi guvendigi tanidigi kişilerdir ve bunlar da en çok çocukla yakın olabilecekleri meslekleri seçerler öğretmen çocuk doktoru vs gibi
Artık yazmayın hepsi yalan yanlış bilgiler
Benim çocuğum konuşmasıyla harekeyleriyle tam bir yetişkin
Dünden beri verdiği bütün bilgiler söylediği her kelime saçma ötesi sadece provoke amaçlıPedagojik acıdan o kadar yanlış ki yazdığınız. Çocuğunuz üstün zekalı bir dahi olsa bile tam bir yetişkin gibi davranamaz, düşünemez. Sadece öyle görünür. Ayrıca pedofili vakaları en çok da saydığınız mesleklerden çıkıyor. Bu ülkede çıkan en büyük çocuk tecavuzculerinden biri özgen imamoğlu adında bir zihinsel engelli çocuklar eğitmeniydi. Bence siz bu konuyu bir uzmanla konuşun derim.
Annelikten uzaksınız derken? Anne değil o çünkü. Öğretmen. Kaldı ki çocuğa gerekli eğitim verilirse oyunda dahi olsa izin alır; işin görür ve geri gelir. Bunun vicdansızlıkla alakası yok. Çocuğun özel bölgesine kimse hele bir yabancı hiçbir şekilde dokunmamalı. Siz çaycının işini yapar mısınız? Yada hizmetlinin? Aynı şey. Öğretmenin görev tanımında böyle şeyler yok. Kusura bakmayın.Sizin algida sikintiniz var sanirim. 3 yas cocugu tuvalet egitimi almis olur buyuk ihtimalle. Benimki oyle en azindan ama korkar oyunu bozmak istemez dikkati dagilir ve kazalar olabilir. Annelikten o kadar uzaksiniz ki bilmiyorsunuz ama ahlam kesiyorsunuz. Memurum 2 yil izin aldim ne yapayim krese vermeyeyim evde tek basina mi birakayim. Sizin gibi vicdana sahipler öğretmen olmasin zaten. Krese vermeyecekmisiz size soracagiz zaten ne yapacagimizi sizde madem okuloncesi cocuga sabir emek gosteremeyecekseniz bu bransi secmeyeceksiniz.
Yemin ediyorum cennet mahallesinde ki tipler gibisinEvet herkes sapık sen haklısın
Senin uzmanlık alanın nedir
Çocuğun varmı çocuğunu fanusa koy
Ne yapacağımı sana sormayacağım
Sizin algida sikintiniz var sanirim. 3 yas cocugu tuvalet egitimi almis olur buyuk ihtimalle. Benimki oyle en azindan ama korkar oyunu bozmak istemez dikkati dagilir ve kazalar olabilir. Annelikten o kadar uzaksiniz ki bilmiyorsunuz ama ahlam kesiyorsunuz. Memurum 2 yil izin aldim ne yapayim krese vermeyeyim evde tek basina mi birakayim. Sizin gibi vicdana sahipler öğretmen olmasin zaten. Krese vermeyecekmisiz size soracagiz zaten ne yapacagimizi sizde madem okuloncesi cocuga sabir emek gosteremeyecekseniz bu bransi secmeyeceksiniz.
Ben önceki mesajlarımda da belirttim. Çok özel bir durum olur, veli gerçekten gelemeyecek bir durumdadır o an ya da başka bir durum vardır elbette çocuk o haldeyken saatlerce bekletilmez ancak hem bu süreklilik arz eden bir durum olmamalı hem de asla çocuğun altını değiştiren kişi yalnız olmamalı. Yanında mutlaka bir kişi daha bulunmalı. Aynı doktorlukta olduğu gibi. Bu sadece çocuğu ve veliyi değil, öğretmeni de her türlü yanlış anlaşılmadan korur.Dünden beri verdiği bütün bilgiler söylediği her kelime saçma ötesi sadece provoke amaçlı
Öğretmen çocuğun altını almak zorunda değil ama altına yapan bir çocuğu da öylece saatlerce bekletmek vicdan işi biraz.
Inşallah kızımın öğretmeni sizn gibi birisi olmaz. Inşallah merhamet sahibi bir insan olur.Öncelikle güzel nick seçmişsin, güzel kombin beğendim. Yorum kısmına gelirsek evde tek başına bırakmak istemiyorsan aile büyüklerini devreye sokarsın onlar ilgilenir, eve özel hoca tutarsın onlar ilgilenir, ha illa göndericem sana mı soracam tarzı çıkışlar yapacaksan da öğretmenler de ilgilenmez hiç öyle vicdandan falan da bahsedip dram yaratma burada, sabır ayrı o çocuğun kişisel temizliği ayrı şeyler. elma ile armutu karıştırma
Bir kere bir öğrencim istifra etti ıslak mendil verdim üzerini sil diye ben silemem tiksiniyorum midem bulanır dedi. İnsan kendinden bile bulanırken kusura bakmasınlar yani.
Siz nasil bir ogretmensiniz inanamiyorum. Calismiyor olsak zaten krese neden gönderelim 3 yas cocugunu ki 27 aylik basladi kizim. O donem wc aliskanligi yoktu. Ailelerimiz uzakta evde bakici alip hic guvenmedigim bir kadina neden emnaet edeyim evladimi. Kres cok daha guvenilir size neden hesap vermek zorundayiz ki ? Canim istiyor kizimi krese gonderiyorum. Ogretmenimiz de tum ihtiyaclarini karsiliyor harika bir yil gecirdik gecen sezon. Sukurler olsun vicdanli insanlara denk geldik. Asli gorev alt temizlemek degildir ogrermenin ama okul oncesinde bu durumlar cok da ilginc degil. Bu bir hemsirenin ayy ben terli hastaya dokunamam demesi gibi birsey. Kullanici adima laf etmenizi anlamadim anladim da yasiniz 15 falan sanirim bu seviyede kinaye yaptiginiza gore.kullanici adim bir blog adi idi neredeyse 10 yil once alindi o vakit 23 yasindaydim kendime hakaret icin falan yapmadim hos prenses de degilim. Ama sizin bir hanimefendi olmadiginiz asikar.Öncelikle güzel nick seçmişsin, güzel kombin beğendim. Yorum kısmına gelirsek evde tek başına bırakmak istemiyorsan aile büyüklerini devreye sokarsın onlar ilgilenir, eve özel hoca tutarsın onlar ilgilenir, ha illa göndericem sana mı soracam tarzı çıkışlar yapacaksan da öğretmenler de ilgilenmez hiç öyle vicdandan falan da bahsedip dram yaratma burada, sabır ayrı o çocuğun kişisel temizliği ayrı şeyler. elma ile armutu karıştırma
Benim çocuğum konuşmasıyla harekeyleriyle tam bir yetişkin
Siz nasil bir ogretmensiniz inanamiyorum. Calismiyor olsak zaten krese neden gönderelim 3 yas cocugunu ki 27 aylik basladi kizim. O donem wc aliskanligi yoktu. Ailelerimiz uzakta evde bakici alip hic guvenmedigim bir kadina neden emnaet edeyim evladimi. Kres cok daha guvenilir size neden hesap vermek zorundayiz ki ? Canim istiyor kizimi krese gonderiyorum. Ogretmenimiz de tum ihtiyaclarini karsiliyor harika bir yil gecirdik gecen sezon. Sukurler olsun vicdanli insanlara denk geldik. Asli gorev alt temizlemek degildir ogrermenin ama okul oncesinde bu durumlar cok da ilginc degil. Bu bir hemsirenin ayy ben terli hastaya dokunamam demesi gibi birsey. Kullanici adima laf etmenizi anlamadim anladim da yasiniz 15 falan sanirim bu seviyede kinaye yaptiginiza gore.kullanici adim bir blog adi idi neredeyse 10 yil once alindi o vakit 23 yasindaydim kendime hakaret icin falan yapmadim hos prenses de degilim. Ama sizin bir hanimefendi olmadiginiz asikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?