pff kadını bezdirdiniz resmen..
okuduğunu anlayamayan sevgili üyeler boş zamanlarınızda kitap okuyun lütfen
Tabi ki var gözünüz korkmasın bu gibi durumlarda yedek kıyafet oluyor ve aile onay verirse bakıcı ablalar değiştirirTuvaletini bilmeyeni almıyorlar da çocuk bu oyuna dalar çişini unutur bişey olur ıslatır yani hiç mi tolerans yok bu işte?
ağza bak benim çocuğum senden iyidit wcse merak etme mahremiyetle güveni karıştırmaKardes bas git doguya yaa cocuguna vc egitimi vermekten acizsin geldin burda bidi bidi yapiyosun soba yakmak fedakarliktir emektir çile biraz ogretmenligin sanindandir ama bak p.k demiuorum egitin cocuklarinizi mahremiyet de mi bilmiyosun
Yonetici asistaniymissiniz yoneticinizi yeterince benimsiyomusunz mesela ustune kacirsa temizler misiniz ya da adamin tuvaletlerini temzliyo musunuz?? Gerci sizin meslek tanimdinda olabilir ama ogretmen kimsenin asistani degil unutmayin egitim icin veriyosunz o cocuklari gerci basindan sagmaya calisanlar da yok degil siz gibiBenim çocuğumu benimaemeyen yere gmndermem bitti
Konu sahibesi anaokulu ile bakıcılığı karıştıranlar var... Belliki anlamadılar
Siz toplantı yapın benim gibi çocukla ilgili bilgiyi bana söyleyin diyende olabilir kalsın öyle eve geldim diyende yardımcı abla olsaydı keşke diyende olabilir
Çocuk hakları ve mahremiyet eğitimi için bence dokunulmamali babası bile işten çıkıp gidebilir mesela o imkanımız var ama bu imkanı olmayanlar olabilir onlar için abla tutulur ... Aile rızası olduktan sonra ...
sen bulsan ne olur...Ucretliler biraz isguzar oluyo sanirim bransiniz degil fazla profesyonel bulamadim sizi
Okuduğunu anlayamayan insanların yorumunu ciddiye alıp üzülmeyin.
Siz ararsınız velisini çağırırsınız, gelemeyecek durumdaysa izin alıp değiştirirsiniz. Ama en baştan söylersiniz göreviniz olmadığını ve çocukların mahremeyitlerini öğrenme açısından doğru olmadığını.
Sen mahremiyeti ne saniyosun pardon tuvaletten ala mahremiyet mi var error vermissin senağza bak sen benim çocuğum senden wcse merak etme mahremiyetle güveni karıştırma
Merhaba öncelikle bebeğiniz sağlıklı doğar inşallah. Daha önce yazdım, personel olmadıgı zaman çocuğun külotunu değiştirdim. Çocuklar birkaç damla kaçırdığı zaman ya kendisi değiştiriyordu ya da yardım istediği zaman bana söylüyordu. Ben iğrenmem çocuklardan.
İşine gelene teşekkür gelmeyene hakaretSize çok teşekkür ediyorum.
Nolur gonder miller bayiliyo senin cocugunun p.kunu temizlemeyeBenim çocuğumu benimaemeyen yere gmndermem bitti
Tabi ki var gözünüz korkmasın bu gibi durumlarda yedek kıyafet oluyor ve aile onay verirse bakıcı ablalar değiştirir
Bize sormuşlardi böyle bir durum olursa siz mi gelirsiniz biz burada değiştirelim mi diye
Tam olarak bu.. Stresle ve akıl karışıklığıyla ya ben kendimi ifade edemedim ya anlaşılmadıAslında konuda yanlış anlaşılan çok önemli bir durum var.
Bu okullar zaten tuvalet eğitimi tamamlanmış öğrencileri kabul ediyorlar. Yani bu alta kaçırma olayı çok çok nadir olacak. O durumda ne yapmalıyım diyor arkadaş. Yani yardımcı mı olsun yoksa aileyi beklesin mi? Hangisi çocuğun yararına olacak? Acaba davranışı pekişecek mi? Veya mahremiyet sebebi ile rahatsız olacak veliler olacak mı? Bunları konuşmak gerekiyor. Yoksa günde 3-4 kez çiş kaçıran çocuk zaten bezi bırakmamıştır, o da anaokuluna değil bakımevine gider, orada da bez temizliği yapılır.
Mahremiyet 3. Şahıslara olur öğretmen doktor aile bireykeri dışondadır sen çocuğa sürekli bilinç altı yaparsan hrrkesten kaçar ona öğretmelisinSen mahremiyeti ne saniyosun pardon tuvaletten ala mahremiyet mi var error vermissin sen
Benim çocuğumu benimaemeyen yere gmndermem bitti
Gerçekten usandım.. Benim amacım tartışma çıkarmak değildi. Devlet okulunda ilk kez çalışıcam. Daha önce kolejlerde çalıştım ordada personeller doluydu. Şimdi devlet okuluyla ilgili böyle yorumlar gördüm anaokulunda e personel yoksa velileri aramam gerektiğiyle alakalı. Çekindiğim için sordum ama cidden yıldım
o raddeye geldim başvuruyu iptal edicem sonunda
usluba bak....Nolur gonder miller bayiliyo senin cocugunun p.kunu temizlemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?