Anaokulu Alt Değiştirme

pff kadını bezdirdiniz resmen..
okuduğunu anlayamayan sevgili üyeler boş zamanlarınızda kitap okuyun lütfen

Gerçekten usandım.. Benim amacım tartışma çıkarmak değildi. Devlet okulunda ilk kez çalışıcam. Daha önce kolejlerde çalıştım ordada personeller doluydu. Şimdi devlet okuluyla ilgili böyle yorumlar gördüm anaokulunda e personel yoksa velileri aramam gerektiğiyle alakalı. Çekindiğim için sordum ama cidden yıldım
o raddeye geldim başvuruyu iptal edicem sonunda

Tuvaletini bilmeyeni almıyorlar da çocuk bu oyuna dalar çişini unutur bişey olur ıslatır yani hiç mi tolerans yok bu işte?
Tabi ki var gözünüz korkmasın bu gibi durumlarda yedek kıyafet oluyor ve aile onay verirse bakıcı ablalar değiştirir

Bize sormuşlardi böyle bir durum olursa siz mi gelirsiniz biz burada değiştirelim mi diye

Kardes bas git doguya yaa cocuguna vc egitimi vermekten acizsin geldin burda bidi bidi yapiyosun soba yakmak fedakarliktir emektir çile biraz ogretmenligin sanindandir ama bak p.k demiuorum egitin cocuklarinizi mahremiyet de mi bilmiyosun
ağza bak benim çocuğum senden iyidit wcse merak etme mahremiyetle güveni karıştırma
Dediğim şey farklı sen yanlış anlamışsın

15 yıllık anasinifi ogretmeniyim.ilköğretim ve bagimsiz anaokulu bunyesinde de çalıştım.evet değiştirmek gorevimiz değil ama gemiyi en son kaptan terk eder mantigindayim.cocuklarimdan biri kusarsada altina yaparsada degistirmem gerekiyorsa yaptim.personel varsa o yapti.yeri geldi beraber yaptik.yedek kıyafeti yoksa anne gelene kadar yanima oturtup beraber bekledikte.inanin birsey kaybetmedim siz de kaybetmezsiniz.utanmasin diye cocuklara hepsinin basina gelebilecigini, kucukken okulda benimde altima kacirdigim uyduruk bir hikayeyi anlattim ki zedelenmesin minik kalpleri.sırtlarına bir kagit havlu koyup elimizi yikamaniz ne kaybettirir ki bize.toplantida gozden kacan aksakliklar olabileceğini ama artık bir aile olduğumuzu karşılıklı anlayisla bu sorunları cozebilecegimizi soylerim ve sorun yasamam hic.

Benim çocuğumu benimaemeyen yere gmndermem bitti
Yonetici asistaniymissiniz yoneticinizi yeterince benimsiyomusunz mesela ustune kacirsa temizler misiniz ya da adamin tuvaletlerini temzliyo musunuz?? Gerci sizin meslek tanimdinda olabilir ama ogretmen kimsenin asistani degil unutmayin egitim icin veriyosunz o cocuklari gerci basindan sagmaya calisanlar da yok degil siz gibi

Ucretliler biraz isguzar oluyo sanirim bransiniz degil fazla profesyonel bulamadim sizi
sen bulsan ne olur...

Size çok teşekkür ediyorum.

Bakın siz cevabı kendiniz verdiniz. Elbetteki kimse istemez her ne kadar çocuk sevgisi olsa da böyle angarya işlerle uğraşmayı, ama siz gerekirse yapabileceğinizi söylediniz tebrik ediyorum.
Daha önce yazdığım gibi yardımcı personel talep edin, öyle biri olmayacaksa da her dakika alt ıslatacak değiller ya idare edilir artık. Bence ilk başta bi kendiniz deneyin, baktınız başa çıkamıyorsunuz bi toplantı yapıp aileleri bilgilendirirsiniz. Çözümsüz dert değil şartlara göre şekillendirirsiniz artık.

Tabi ki var gözünüz korkmasın bu gibi durumlarda yedek kıyafet oluyor ve aile onay verirse bakıcı ablalar değiştirir

Bize sormuşlardi böyle bir durum olursa siz mi gelirsiniz biz burada değiştirelim mi diye

Konu sahibi

Ortama bak teyze var mı diye varsa bu cümle ile sor

Yoksa da annelerin profiline bak yani gelebilirler mi gelemezler mi

Yardımcı bulmayı teklif et

Genelde bağımsız anaokulunda yardımcı var

İlkokula bağlı anasınıfında olmayabilir

Tam olarak bu.. Stresle ve akıl karışıklığıyla ya ben kendimi ifade edemedim ya anlaşılmadı

Bir konu daha amacina ulasamadan nerelere geldi gormus olduk. Konuyu actigina bin pisman ettiniz. Lutfen ve lutfen biraz daha dikkatli okuyun ve oyle yorumlar yapin arkadaslar. Yardim edim derken konuyu nerden nereye goturuyosunuz. Bazen gercekten cok kirici olabiliyorsunuz. LUTFEN biraz daha sag duyulu yaklasalim anlamaya calisalim. Saldirmayalim 3 gunluk dunyada degermi insanlari kirmaya arkadaslar. Bir bilginiz yoksa bile kirici yorumlari yapmayalim.

Konu ne kadr sapmış amacından.Ben de öğretmenim.Bizim okuldaki okul öncesi öğretmeni arkadaşım böyle bir şey yapmıyor.Zaten veliler de mahremiyet acısından izin vermemiş. Çoğu öğrencisi erkek öğretmen bayan olunca veliler arayın demiş.
Öğrenciler evet çocuklarımız ama mahremiyet denen bir şey var bayanlar.3 yaşında da olsa 5 yaşında da olsa o bir birey .Hem de sizin bu eğitimi verip yollamanız gerekiyor okula.

ne münasebet sakın yapmayın öyle birşey..
siz iyi bir öğretmen olmasanız bu endişeyi yaşamazsınız..

bakın bende değiştirilmesinden yanayım ama sebepleri ve kendi fikrimce anlattım..

üslup candır.

Tuvalet egitimi aliyor tabi ki 4-5 yasinda cocuk cayir cayir altina isemez zaten, ama cocuk bunlar oyuna dalar bisey olur kacirir, valla ben ilkokulda tutamamis kacirmistim cisimi, öğretmene soylemeye de utanmistim oyle dondum eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…