O eskidendi yönetici oldum :)Yonetici asistaniymissiniz yoneticinizi yeterince benimsiyomusunz mesela ustune kacirsa temizler misiniz ya da adamin tuvaletlerini temzliyo musunuz?? Gerci sizin meslek tanimdinda olabilir ama ogretmen kimsenin asistani degil unutmayin egitim icin veriyosunz o cocuklari gerci basindan sagmaya calisanlar da yok degil siz gibi
Evet anne profili çok önemli mesela bizim sınıftan bir çok anne hayır siz bekleyin biz geliriz dedi ne var yapsın eline mi yapısiyor demediKonu sahibi
Ortama bak teyze var mı diye varsa bu cümle ile sor
Yoksa da annelerin profiline bak yani gelebilirler mi gelemezler mi
Yardımcı bulmayı teklif et
Genelde bağımsız anaokulunda yardımcı var
İlkokula bağlı anasınıfında olmayabilir
Görevi değil diye çocuğu kakasıyla mı koyacak vicdanı elverecek mi ben iki sene ücretli çalıştım ilkokuldu biri yapmış gittim tuvaleti yıkadım öğretmenim utanıyorum kakamdanda korkuyorum diyince gittim helayı yıkadım geldim birinin pantolonu yırtıldı Onuda diktim ne olmuş elimeme yapıştı
Bende kacirmistim anaokulundaTuvalet egitimi aliyor tabi ki 4-5 yasinda cocuk cayir cayir altina isemez zaten, ama cocuk bunlar oyuna dalar bisey olur kacirir, valla ben ilkokulda tutamamis kacirmistim cisimi, öğretmene soylemeye de utanmistim oyle dondum eve
Tuvalet egitimi aliyor tabi ki 4-5 yasinda cocuk cayir cayir altina isemez zaten, ama cocuk bunlar oyuna dalar bisey olur kacirir, valla ben ilkokulda tutamamis kacirmistim cisimi, öğretmene soylemeye de utanmistim oyle dondum eve
Tolerans var tabi. Ama bazı veliler her tuvalete öğretmen götürsün işte benim çocuk bilmiyo diyorlar onun için dedimTuvaletini bilmeyeni almıyorlar da çocuk bu oyuna dalar çişini unutur bişey olur ıslatır yani hiç mi tolerans yok bu işte?
Tam olarak bu.. Stresle ve akıl karışıklığıyla ya ben kendimi ifade edemedim ya anlaşılmadı
Aferinn!!!Biraz daha ugrasirsan sirinleri de gorursun sen :)O eskidendi yönetici oldum :)
Çay götürdüm zamanında koca adamla bebeyi bir gördün ya bravo
Bizim okulda yardımcıya da izin yok. Çocuğun velisi veya okula bildirdiği bakıcısı gelip çocuğun üstünü değiştiriyor veya okuldan alıyor o günlük. Kesinlikle öğretmenler değiştirmiyor. Kültürü bu okulun daha çok, tüm öğretmenler istisnasız böyle davranıyor.
Biraz da okulunuza bağlı olacak bu kararınız. Veliler de toplantıda beklentilerini gösterirler zaten. Siz madem gerekirse değiştiririm diyorsunuz yardımcı da yoksa velilerin de beklentisi bu yöndeyse çok sık olmamak kaydıyla yardımcı olursunuz. Eğer ki sıklaşan bir durum varsa belki de yönetime bildirmeniz gerekecek. Çünkü o zaman da diğer çocuklar açısından zararlı bir durum oluşabilir.
Evet anne profili çok önemli mesela bizim sınıftan bir çok anne hayır siz bekleyin biz geliriz dedi ne var yapsın eline mi yapısiyor demedi
Bir kaçı da is yerim uzak ben gelemem dedi
Bir orta yolu vardı yani
Sanane sanamı yazdımAferinn!!!Biraz daha ugrasirsan sirinleri de gorursun sen :)
Tuvalet yıkadım diye mi hahaha ne olmuş yani yapmış su dökememiş utanmış gittim wc yıkadım yinede yıkardım vicdan meselesiAnlamıyosun işte sorun eline yapışması değil.
Öğrencinin üstünü değiştirdi diye taciz soruşturması açılan da gördük
Bu kadar istismar olayı yaygınken bn cesaret edemezdim
Sizin göreviniz değil şikayet edilseniz ne yapacaksınız
Ayrıca öğretmen bakıcı değildir bu iki farkı bi fark edin
Ya siz hangi uni hangi bolum mezunusunuz ?? Zihniyet sifir yazim sifir dusunce meslek tanimi sifir ff le birakt sizi keske her onune gelen bilmedigi konuda ahkam kesmese ne kuzusu ya kimse kimsenin kuzusunun diskisiyla muhatap olmak zorunda degil. Ayrica bacim ne carsamba pazari degil burasiÖğretmen orada o kuzuların anası sayılır eline yapışmaz bacım bu işler sevgiyle olur o da mesleği seçmiş belliki çocuklarla ilgilenmeyi seviyor ilgi sadece oyunla olmaz yeri gelecek alt temizli yapacak
Ya siz hangi uni hangi bolum mezunusunuz ?? Zihniyet sifir yazim sifir dusunce meslek tanimi sifir ff le birakt sizi keske her onune gelen bilmedigi konuda ahkam kesmese ne kuzusu ya kimse kimsenin kuzusunun diskisiyla muhatap olmak zorunda degil. Ayrica bacim ne carsamba pazari degil burasiÖğretmen orada o kuzuların anası sayılır eline yapışmaz bacım bu işler sevgiyle olur o da mesleği seçmiş belliki çocuklarla ilgilenmeyi seviyor ilgi sadece oyunla olmaz yeri gelecek alt temizli yapacak
sen yorum yapmayacakmışsın goha
senin ülkeni sormamışlar..
Sevgili öğretmenim :)Toplantıda bu konuyu konuşup fikir birliği sağlamalıyım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?