Anaokulu Alt Değiştirme

Konu sahibi, polemik cikaranlari gozardi etsene.niye kafana takiyorsun?

Tabi ki bu soru isaretleri normal. Herkes artik pimpirikli. İsiniz zor. Siz net olun netlestirin yeter. Velilerin de burada oldugu gibi farkli fikirleri olacaktir. Bulursunuz bir yolunu.

Cok mu gelmisti hatirlamiyorum ama son derste bir hapsirdim baktim bir sicaklik
Okulda gulmesinler diye caktirmadim ama hain abim cumle aleme duyurmustu, affetmicem

Teşekkür ediyorum. Ben 3 sene lisede, 4 sene üniversitede bu bölümü okumuş bir kadınım. Çocuk gelişiminin ç'sinden habersiz birkaç kadın yüzünden değil mesleğimi bırakmak sıkı sıkıya sarılırım mesleğime. Malum 0 6 yaş dönemi çok önemli. Her açıdan. :))

Tuvalet yıkadım diye mi hahaha ne olmuş yani yapmış su dökememiş utanmış gittim yıkadım yinede yıkardım vicdan meselesi

Yahu ne abarttınız ys b.k yıkamakla vicdanın kolerasyonu kaç :)
Az profosyonel olun diyorum
Görevin iyi sağlıklı nesiller yetiştirmek
Tuvalet yıkamak değil
Tuvalet yıkamak vicdan göstergesi ise en vicdanlı benim evde her saat yıkıyorum

Cok mu gelmisti hatirlamiyorum ama son derste bir hapsirdim baktim bir sicaklik
Okulda gulmesinler diye caktirmadim ama hain abim cumle aleme duyurmustu, affetmicem
Ben etek giymiştim kumaşını bilmiyorum ama açık pembeydi. Direk ıpıslak olmuştu.. Öğretmen niye söylemedin diyince, kızıyosunuz diye de diyemedim..

Senin ağzın Çarşamba pazarı olmuş

Bence de görevi değil.. yemek falan dökülse neyse ama altına yapan çocuk o halde eve gönderilir mi ya?? Benim oğlumun başına gelse oturur ağlardım

Toplantıda bu konuyu konuşup fikir birliği sağlamalıyım değil mi

Bize sorulmamıştı, veli çağırmıyorlardı ama mahremiyet diye bazıları hassas. Çocukları tuvalete de yardımcı teyze götürüyor icap ederse donunu pantolonu çekip düzeltiyordu. Yine de son dönemde insanlar hassaslaştığı için toplantıda "burada minik kazalar olabiliyor, gerek yardımcılar olmazlarsa ben böyle bir durumda seve seve yavrumuzun altını değiştiririm ama böyle bir durumda okula gelmek isteyen veliler varsa toplantı bitiminde yanıma gelsinler" diyebilirsin. Zaten çok nadir olacak bir şey.

Senin ağzın Çarşamba pazarı olmuş
Ya lütfen konumdan gidin

Teşekkür ediyorum. Yazılarınızın birçoğunu ss aldım.. toplantı için yazıcağım metinde bunları gözden geçiricem... çok teşekkür ediyorum

Ya lütfen konumdan gidin

Teşekkür ediyorum. Yazılarınızın birçoğunu ss aldım.. toplantı için yazıcağım metinde bunları gözden geçiricem... çok teşekkür ediyorum
Sen kendi konundan kendin git burası kadınlar klübü bende üyeyim yazıyorum istemiyorsan okumazsın

Ben de okul öncesi ögretmenligi okuyorum. Bu konuyu zaman zaman bölüm hocalarımızla tartısırız.
Fikrim şu yönde: İlk toplantıda "Eger istenmeyen bi durumla karsılasırsak, sizlerle iletisim halinde bulunup gerekini gelip yapmanızı rica ederim" diyerek belirtirim. Sonucta ögretmenlik gönül verme meslegi diye, bakıcılık meslegi degil fikrimce. Bizler calısan velilerin cocuklarına bakmakla yükümlü bakıcılar degiliz, cocugunu tam olarak gerektigi yasta egitime tabii tutmak isteyen velilerin cocuklarıyla egitim yönünden ilgilenmek ile yükümlüyüz. Calısan anne gelip degistiremiyorsa, calısmayacak o zaman. Ya da cocugunu yollamayacak okula. Ya da cocugunun o sekilde beklemesine göz yumacak. Ögretmenlik gönül verme meslegidir diye; cocugun temizliginden ve buna baglı mahremiyetinden sorumlu olmak degildir.
Anne olsaydım; ne sartta olursam olayım böyle bir durumda cocugumun bu bakımını benden ve babasından baskasının yapmasını kesinlikle istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…