- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Bende kacirmistim anaokulunda
Allah'tan çantamda yedek kıyafet vardı öğretmen kapıda bekledi ben içerde değiştirdim annemde okul çıkışı geldi beni aldı ve yol boyu bidaha gelirse öğretmeninden izin alıp tuvalete git dedi sanırım milyon kere :)
Bende kaçırmıştım. Öğretmenim yollamıyordu , tuvalet izni isteyenlere kızıyordu. Bende hatalıydım tenefüste yapmamıştım. Altıma kaçırdım annem gelip değiştirmişti. Öğretmenimde niye bana söylemedin tuvaletinin geldiğini demişti.. hiç unutamam çocukluk travmam...
konu sahibesi mahalle hanımı eli belinde yazılmış yorumları dikkate alıpta sakın mesleğinizi yapmaktan vazgeçmeyin rica ediyorum..
sizin gibi araştıran, sorgulayan, kamuoyu araştırması yapan öğretmenlerin çoğalması lazım..
Tuvalet yıkadım diye mi hahaha ne olmuş yani yapmış su dökememiş utanmış gittim yıkadım yinede yıkardım vicdan meselesi
Iki saattir bana yaziyosun gozunu ac gozunu seviye yerlerdeSanane sanamı yazdım
Ben etek giymiştim kumaşını bilmiyorum ama açık pembeydi. Direk ıpıslak olmuştu.. Öğretmen niye söylemedin diyince, kızıyosunuz diye de diyemedim..Cok mu gelmisti hatirlamiyorum ama son derste bir hapsirdim baktim bir sicaklik
Okulda gulmesinler diye caktirmadim ama hain abim cumle aleme duyurmustu, affetmicem
Senin ağzın Çarşamba pazarı olmuşYa siz hangi uni hangi bolum mezunusunuz ?? Zihniyet sifir yazim sifir dusunce meslek tanimi sifir ff le birakt sizi keske her onune gelen bilmedigi konuda ahkam kesmese ne kuzusu ya kimse kimsenin kuzusunun diskisiyla muhatap olmak zorunda degil. Ayrica bacim ne carsamba pazari degil burasi
Cevap vermeyin lütfen kendini yormayın. ne derse tamam yazın gitsin..Iki saattir bana yaziyosun gozunu ac gozunu seviye yerlerde
Seni önemsemiyorum ondandır seviyen belli bildiğin yenidoğan çinçinde hissettim kendimi atışmak güzeldi ama yarın iş var tatlım hadi iyigecelerIki saattir bana yaziyosun gozunu ac gozunu seviye yerlerde
Yok yazmiyorum artik mantar gibi cogaliyolar her saniye aramiza yeni cahiller katiliyo iste bu cahil veliler zaten meslegin asil cilvesiCevap vermeyin lütfen kendini yormayın. ne derse tamam yazın gitsin..
Toplantıda bu konuyu konuşup fikir birliği sağlamalıyım değil mi
Ya lütfen konumdan gidinSenin ağzın Çarşamba pazarı olmuş
Sevgili öğretmenim :)
Bakın burada bile ne çok farklı insan ve farklı fikir var gördünüz
Kimisi eli belinde garip bir üslup ile konuşuyor ki böyle anneler de olacak kimisi de daha bilinçli ve sakin böyle anneler de olacak
Siz toplantı yapıp herseyi anlatin bilgi verin konuşun en güzeli bu
Bir de yatmaya gitmeden ben işini hakkıyla yapan tüm öğretmenlere kolaylık ve sabır diliyorum çünkü burada bile iki üye ortalığı nasil birbirine kattiysa okullarda da böyle olabiliyor Allah yardımcıları olsun
Senin ağzın Çarşamba pazarı olmuş
Sen kendi konundan kendin git burası kadınlar klübü bende üyeyim yazıyorum istemiyorsan okumazsınYa lütfen konumdan gidin
Teşekkür ediyorum. Yazılarınızın birçoğunu ss aldım.. toplantı için yazıcağım metinde bunları gözden geçiricem... çok teşekkür ediyorum
TamamSen kendi konundan kendin git burası kadınlar klübü bende üyeyim yazıyorum istemiyorsan okumazsın
Aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?