- 2 Mayıs 2021
- 40
- 45
- 8
- 39
- Konu Sahibi Englishteacher55
-
Takıyorlar tabiki ama okuldan girdiğinde çıktığında dezenfektan kullan ben birde hemen kıyafetlerini çıkarıyorum bı sorun olmadı şükürHerkese merhaba.Biliyorsunuz yarın kreşler açılıyor.5,5 yaşındaki oğlumu artık evde çok bunaldığından kendimde okula gittiğimden yarın kreşe başlatıyoruz.Ama sorun şu ki anaokulunda maske takmıyor çocuklar.Korkuyorum ya bize virüs taşırsa diye.Sizin çocuklarınız kreşe gidiyor mu ve maske takıyorlar mı? Göndermesem bu zamana kadar göndermedim ,nereye kadar göndermeyeceğim.
devlet anaokulu mu..Bizim ki özel kreş.Bu kadar küçük çocuklar akşama kadar maskeyle duramaz diye taktırmıyorlar.Sadece görevliler takıyorT
Takıyorlar tabiki ama okuldan girdiğinde çıktığında dezenfektan kullan ben birde hemen kıyafetlerini çıkarıyorum bı sorun olmadı şükür
Biz sağlık çalışanları bile maskeyle sürekli havasızlıktan bayılırken küçücük çocuğun o halini düşünemiyorum ...Herkese merhaba.Biliyorsunuz yarın kreşler açılıyor.5,5 yaşındaki oğlumu artık evde çok bunaldığından kendimde okula gittiğimden yarın kreşe başlatıyoruz.Ama sorun şu ki anaokulunda maske takmıyor çocuklar.Korkuyorum ya bize virüs taşırsa diye.Sizin çocuklarınız kreşe gidiyor mu ve maske takıyorlar mı? Göndermesem bu zamana kadar göndermedim ,nereye kadar göndermeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?