Anası kızından güzel

Ay ben de küçükken çok çirkindim resimlerime bakıyorum da.Ama sonra evrim geçirmişim resmen

Ay ben de küçükken çok çirkindim resimlerime bakıyorum da.Ama sonra evrim geçirmişim resmen
Ben de küçükken çok guzelmisim reklam bebeği gibi sonra tersine evrim geçirmişim. Bi 5 yıla sokağa çıkamaz olurum .zekamda geriliyor ben anlamadım nasıl is bu =D

Afedersiniz ama gerçekten kendinize sorun mu ariyorsunuz ? Gorumcem daha evlenmeden önce eşinin tarafına mevlude gitmistik hic ama hic hoslanmadigimiz kişiler kaynanamın bizden daha genç ve guzel olduğunu soylemisti kaynanamda tam ne dediğini hatırlamıyorum ama bi güzel terslemisti ama gelin olmama rağmen bir gün bile ne bozuldum ne aklıma geldi insanlar konuşur ama sen onları muhatap aldığını surece vardırlar.Ayrıca bu cümleyi çok kullandığım zamanlarda oldu yakin yada uzak kişilere,ama kimsenin sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum çünkü bu gerçektende kızı güzel anası daha güzeldir cümleyi irdelersek anası kizinDANDA guzel yani kızına da güzel demiş ki çirkin dese ne olur? Evladım isterse dünyanın en çirkini olsun benim gözümde dünyanın en güzel çocuğudur.Boyle şeylere takilmayin lütfen bu sizi sadece yıpratır.İşinize gelmiyorsa silin gitsin...

defne hanım ben tahmin ettim size yapılan yorumları, demek ki sizin bireyler arasında cok fark var ona takılmışlar arkadaşlarınız. zaten siz de soyluyorsunuz ortada bariz fark diye. e bizde yok ki. bir de iki kucuk kardeşi bile her yönden kıyaslamak yanlışken anne ile kızı yarışa sokmak bana saçma geldi. ya da ben daha hassasım bu konularda insanlarla konuşurken oyle soyleyim

ya inanın ben kendime yapılan yorumları takmam ama masum meleğin ilk resmine böyle denilince garip geldi iste...

Arkadaşım iyi de kendini yipratiyorsun. Sana bir yorum yapılmış iyi mi kötü mü karar verememissin rahatsız olmakla beraber. Buraya konu acmissin insanlarda çoğunlukla önemli bir şey değil kötü niyetli söylenmiş bir şey değil yazmislar. Aaa tamam demek yerine kendini hala olumsuz olduğu konusunda ikna ediyorsun .Türkçe esnek bir dil. Her anlatım bozukluguna, kelime dizilisine takilacaksak oooo

Arkadasim annesin anlıyorum hassasligini kimse istemez bebeğine bırak kotu sözü imada bulunulsun ama kotu bir cümle değil ki bu kizin çirkin ama sen çok guzelsin filan dese sonuna kadar haklisinda bu cümlede sadece iltifat var birşeyler düşünme kendiliğinden lohusaliktan olabilir mi bu alinganligin ?

bunu söyleyen kişi avukat, son olarak da bunu belirteyim yani okumamış cahil biri olsa cümleyi yanlış kurmus derdim. her neyse öyle işte..

bunu söyleyen kişi avukat, son olarak da bunu belirteyim yani okumamış cahil biri olsa cümleyi yanlış kurmus derdim. her neyse öyle işte..
Benim Annem de avukat. Bebeklerle ilgili yorum yazanlar da dolayisiyla annemin is arkadaşları .Avukat ,hakim vs.

Benim Annem de avukat. Bebeklerle ilgili yorum yazanlar da dolayisiyla annemin is arkadaşları .Avukat ,hakim vs.
o zaman soyle soyleyim siz zaten kardeşlerin sizden farklı olduğunu hatta çok özür dileyerek soyluyorum (çingene demenizden yola çıkarak) çirkin olduklarını kabul etmişsiniz, arada bariz fark varmış güzellik açısından demek ki bana yapılan yorumda da cocugum çirkin bulunmuş, yanlış anlamamışım yani :)

Ten rengi olarak çingene dedim yoksa yeşil gözlü esmer bebeklerin çirkin olmasi mümkün mü =) gerçekten çirkin olsalar kimse bunu yazar miydi ?

Ten rengi olarak çingene dedim yoksa yeşil gözlü esmer bebeklerin çirkin olmasi mümkün mü =) gerçekten çirkin olsalar kimse bunu yazar miydi ?
annem zarif, güzel bir kadın, bebekler de tipsizler,çingeneye benziyorlar demişsiniz ondan dedim.

Hanimefendi tamam siz haklisiniz dersek mutlu olacak misiniz? Hayir fikir almak icin acmissiniz, %90 sizinle karsit fikirde hemfikir ama siz hala tek tek herkese ayni savunmayi yapip herkesi kendi tarafiniza cekmeye calisiyorsunuz.

Madem bu kadar kesin eminsiniz kotu niyetli oldugundan niye soruyorsunuz? Hem yorum bekliyorum diyorsunuz hem her yoruma "ama kotu niyetli" diyorsunuz. Ee madem iknasiniz sorun ne?

Maymus dedim , tıpsiz dedim sevme ünlemi olarak. Sizin gerçekten bu konuda kompleksleriniz var ben bunu anladım
ama annem cok güzel diyorsunuz, sevme ünlemi olarak tipsiz dediğinizi belirtmediniz ki. tipsizler,çingeneye benziyorlar diyorsunuz, ben zaten çirkin olduklarını düşünmedim ama siz bunları yazarken. kızımla ilgili kompleksim yok daha doğrusu bu yasta ona güzellik ya da çirkinlik yükleyemem

davranış , ifade doğru değil buna ikna oldum. niyetinin kotu olma ihtimaline uzuluyorum cunku akrabam,silecegim biri değil kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…