Aseeg hanim teşekkür ederim beni anlamissiniz. Egon tavan yapmis diyenler var,benim 60 yasindaki anneme de senden guzel diyorlar ne var diyen var(sanki ben 60im kizim 20), kizinin guzelligine guvenmiyorsun diyen var. 18 aylik bebegin guzelliginin neyine guvenicem acaba... aynen dediginiz gibi keske onu ovseydi beni yerseydi. Kucucuk bebekle annenin güzelliğini kiyaslamis arkadas hem de ilk ve tek yorumundabence hiç hoş değil !!!! yani o daha melek,hiç hoş bir iltifat olmamış.Bazen insanlar konuşmanın bile dozunu ayarlayamıyoryani kızınız için dese annesinden güzel diye o şirinlik hoşuna gider ,ki zaten gerek te yok bence bu tarz konuşmalara ama olmuş tek kelime ile sadece YANLIŞ benim fikrimce....
Malesef kendisi akrabam. Ilk kez yorum yaptigi fotoda boyle yazmis. Henuz kucuk bir bebegi kastederek bunu yazmis.başlığı okuyunca birisi anneni senden daha güzel buldu diye bozuldun sanmıştım ama tam tersiymiş anne senmişsin:)
önemsemeidğin biriyse niye bu kadar takıyosun ki düşünecek başka işin yok mu
bence üzülmeyin :) herkesin yorumu farklı olabilir.Saygı duymak gerekir tabiki ama benim fikrimce sizin anladığınız şekilde üzülürdüm gerçekten.O bir melek olduğu için zaten güzel ve özel 18 aylık bebek üzerine yapılacak yorum değil.Sevgiler....Aseeg hanim teşekkür ederim beni anlamissiniz. Egon tavan yapmis diyenler var,benim 60 yasindaki anneme de senden guzel diyorlar ne var diyen var(sanki ben 60im kizim 20), kizinin guzelligine guvenmiyorsun diyen var. 18 aylik bebegin guzelliginin neyine guvenicem acaba... aynen dediginiz gibi keske onu ovseydi beni yerseydi. Kucucuk bebekle annenin güzelliğini kiyaslamis arkadas hem de ilk ve tek yorumunda
bir bebeğe ilk goruldugunde ' tatlı, sevimli, masallah' tarzı yorumlar yapılır genelde. siz o bebeğe ilk kez yorum yapacaksınız ve diyorsunuz ki annesi kızından güzel...bence abarttınız olayı arkadaşlar anası kızından güzel dmeek hakaret mi
zaten yorum bana yapılmıştı,sizin durumunuzdan hiç bir farkım yoktu.ben 25 yaşlarındayken ve kızım 1,5 yaşındayken kızımla çekilen bir resmime annem ''anası kızından güzel '' demişti ve hiç de sizin gibi düşünmedim çok hoşuma gitmişti bu iltifat.kızıma çirkin demek istedi diye bir komplekse girmemiştim.dediğim gibi ya o kuzene karşı çok önyargılısın ya da kızının güzelliğiyle ilgili kompleksin var.başka bir açıklaması olamazFark şu:ben annenizin degil sizin yasinizdayim. Kizim da sizin yasinizda degil 18 aylik bebekti o zaman. Sizin cocugunuz dogunca ikinizin resmini koydugunuzda bu yorum gelse ayni sekilde mi dusuneceksiniz?
Anasının gözünde kızı herkesten güzel der bir de gülücük atardım.Öylesine söylenmiş bir laf.Her cümleye takılmamak gerek.Oncelikle herkesin yeni yilini kutluyor, sağlık ve huzur diliyorum.
Konuma gelince facebookta hicbir fotografimi dogru duzgun begenmeyen, yorum yapmayan bir akrabam kizimla cekildigim bir forografa bu yorumu yapmis. Yani ilk yorumu bu. Begenmez, yorum yapmaz deme sebebim bu. Bu yorum size yapilsa hoşunuza gider miydi? Amac beni sevindirmek mi yoksa uzmek mi anlamadim. 3. Bir goz olarak sizden yorum bekliyorum
tamam kabul ediyorum bebeğim cok ama cok cirkinzaten yorum bana yapılmıştı,sizin durumunuzdan hiç bir farkım yoktu.ben 25 yaşlarındayken ve kızım 1,5 yaşındayken kızımla çekilen bir resmime annem ''anası kızından güzel '' demişti ve hiç de sizin gibi düşünmedim çok hoşuma gitmişti bu iltifat.kızıma çirkin demek istedi diye bir komplekse girmemiştim.dediğim gibi ya o kuzene karşı çok önyargılısın ya da kızının güzelliğiyle ilgili kompleksin var.başka bir açıklaması olamaz
ilk ve tek yorum olunca sıkıcı oluyor da :)Anasının gözünde kızı herkesten güzel der bir de gülücük atardım.Öylesine söylenmiş bir laf.Her cümleye takılmamak gerek.
sizinki de cok ilginçmiş gercektenBen sizi çok iyi Anlıyorum çünkü bu imaları çok iyi bilirim,eltim de bana hamileyken anne güzel olunca kız bebekler çok çirkin oluyormuş,sen de çok güzelsin canımmmm Demişti daha doğmamış Kızımın çirkin Olmasını hayal ediyordu
Ya insan hali.O an seni beğenmiştir,ya da iyi günündedir yorum yapmak istemiştir.Anası kızından güzel lafına yanlış anlaşılacak birşey yok.Kızı güzel,anası kızından güzel anlamında aslında.Valla benim annemde benden güzel :)ilk ve tek yorum olunca sıkıcı oluyor da :)
benim annem de benden güzel. yeni bebeğe yapılacak yorum değil ama yani ben yapmam. hadi benim yukardaki arkadasın dediği gibi kompleksim varsa :) hadi kızım gerçekten çirkinse :)Ya insan hali.O an seni beğenmiştir,ya da iyi günündedir yorum yapmak istemiştir.Anası kızından güzel lafına yanlış anlaşılacak birşey yok.Kızı güzel,anası kızından güzel anlamında aslında.Valla benim annemde benden güzel :)
Ya siz ciddi misiniz ? Gerçekten bu kadar önyargılı yaşamak zor olmuyor mu ? O kadar şaşırdım ki yok artık dedim .bir cümle ancak bu kadar kötü niyetli anlaşılırdi.Ben sizi çok iyi Anlıyorum çünkü bu imaları çok iyi bilirim,eltim de bana hamileyken anne güzel olunca kız bebekler çok çirkin oluyormuş,sen de çok güzelsin canımmmm Demişti daha doğmamış Kızımın çirkin Olmasını hayal ediyordu
O zaman toplumdan sosoyutlayin kendinizibenim annem de benden güzel. yeni bebeğe yapılacak yorum değil ama yani ben yapmam. hadi benim yukardaki arkadasın dediği gibi kompleksim varsa :) hadi kızım gerçekten çirkinse :)
Ya sana göre öyle ona göre öyle.Sen yapmazsın o yapmış.Ortada küfür yok hakaret yok çocuğuna söylenmiş kötü bir laf yok.Bir anne zaten çocuğum gerçekten çirkinse demez.Hiç bir anneye çocuğu çirkin gelmez.benim annem de benden güzel. yeni bebeğe yapılacak yorum değil ama yani ben yapmam. hadi benim yukardaki arkadasın dediği gibi kompleksim varsa :) hadi kızım gerçekten çirkinse :)
Valla ben de buna tek şaşıran benmiyim demiştim.Oh be sen de şaşırmışsın.Ya siz ciddi misiniz ? Gerçekten bu kadar önyargılı yaşamak zor olmuyor mu ? O kadar şaşırdım ki yok artık dedim .bir cümle ancak bu kadar kötü niyetli anlaşılırdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?