Anası kızından güzel

Aseeg hanim teşekkür ederim beni anlamissiniz. Egon tavan yapmis diyenler var,benim 60 yasindaki anneme de senden guzel diyorlar ne var diyen var(sanki ben 60im kizim 20), kizinin guzelligine guvenmiyorsun diyen var. 18 aylik bebegin guzelliginin neyine guvenicem acaba... aynen dediginiz gibi keske onu ovseydi beni yerseydi. Kucucuk bebekle annenin güzelliğini kiyaslamis arkadas hem de ilk ve tek yorumunda

başlığı okuyunca birisi anneni senden daha güzel buldu diye bozuldun sanmıştım ama tam tersiymiş anne senmişsin:)
önemsemeidğin biriyse niye bu kadar takıyosun ki düşünecek başka işin yok mu

başlığı okuyunca birisi anneni senden daha güzel buldu diye bozuldun sanmıştım ama tam tersiymiş anne senmişsin:)
önemsemeidğin biriyse niye bu kadar takıyosun ki düşünecek başka işin yok mu
Malesef kendisi akrabam. Ilk kez yorum yaptigi fotoda boyle yazmis. Henuz kucuk bir bebegi kastederek bunu yazmis.

bence üzülmeyin :) herkesin yorumu farklı olabilir.Saygı duymak gerekir tabiki ama benim fikrimce sizin anladığınız şekilde üzülürdüm gerçekten.O bir melek olduğu için zaten güzel ve özel 18 aylık bebek üzerine yapılacak yorum değil.Sevgiler....

bence abarttınız olayı arkadaşlar anası kızından güzel dmeek hakaret mi

bence abarttınız olayı arkadaşlar anası kızından güzel dmeek hakaret mi
bir bebeğe ilk goruldugunde ' tatlı, sevimli, masallah' tarzı yorumlar yapılır genelde. siz o bebeğe ilk kez yorum yapacaksınız ve diyorsunuz ki annesi kızından güzel...

Fark şu:ben annenizin degil sizin yasinizdayim. Kizim da sizin yasinizda degil 18 aylik bebekti o zaman. Sizin cocugunuz dogunca ikinizin resmini koydugunuzda bu yorum gelse ayni sekilde mi dusuneceksiniz?
zaten yorum bana yapılmıştı,sizin durumunuzdan hiç bir farkım yoktu.ben 25 yaşlarındayken ve kızım 1,5 yaşındayken kızımla çekilen bir resmime annem ''anası kızından güzel '' demişti ve hiç de sizin gibi düşünmedim çok hoşuma gitmişti bu iltifat.kızıma çirkin demek istedi diye bir komplekse girmemiştim.dediğim gibi ya o kuzene karşı çok önyargılısın ya da kızının güzelliğiyle ilgili kompleksin var.başka bir açıklaması olamaz

bu arada 1000 kişi de gelip burada size olayı abarttığınızı söylese fikriniz değişmeyecek anlaşılan.madem fikrimizi soruyorsun biz de cvp veriyoruz,ısrarla kendi düşüncene inandırma çaban da hiç hoş değil

Ben sizi çok iyi Anlıyorum çünkü bu imaları çok iyi bilirim,eltim de bana hamileyken anne güzel olunca kız bebekler çok çirkin oluyormuş,sen de çok güzelsin canımmmm Demişti daha doğmamış Kızımın çirkin Olmasını hayal ediyordu

Anasının gözünde kızı herkesten güzel der bir de gülücük atardım.Öylesine söylenmiş bir laf.Her cümleye takılmamak gerek.

tamam kabul ediyorum bebeğim cok ama cok cirkin

sizinki de cok ilginçmiş gercekten

ilk ve tek yorum olunca sıkıcı oluyor da :)
Ya insan hali.O an seni beğenmiştir,ya da iyi günündedir yorum yapmak istemiştir.Anası kızından güzel lafına yanlış anlaşılacak birşey yok.Kızı güzel,anası kızından güzel anlamında aslında.Valla benim annemde benden güzel :)

benim annem de benden güzel. yeni bebeğe yapılacak yorum değil ama yani ben yapmam. hadi benim yukardaki arkadasın dediği gibi kompleksim varsa :) hadi kızım gerçekten çirkinse :)

Ya siz ciddi misiniz ? Gerçekten bu kadar önyargılı yaşamak zor olmuyor mu ? O kadar şaşırdım ki yok artık dedim .bir cümle ancak bu kadar kötü niyetli anlaşılırdi.

benim annem de benden güzel. yeni bebeğe yapılacak yorum değil ama yani ben yapmam. hadi benim yukardaki arkadasın dediği gibi kompleksim varsa :) hadi kızım gerçekten çirkinse :)
Ya sana göre öyle ona göre öyle.Sen yapmazsın o yapmış.Ortada küfür yok hakaret yok çocuğuna söylenmiş kötü bir laf yok.Bir anne zaten çocuğum gerçekten çirkinse demez.Hiç bir anneye çocuğu çirkin gelmez.

6 aylık ikiz kardeşlerim var biz hepimiz bembeyaz insanlarız onlar kapkara. Esmer değil artık kara olmuşlar. Annem yeşil gözlü beyaz tenli siyah saçlı 1.76 boyunda 52 kilo zarif çok güzel bir kadın .bizim bebisler hiç bir etnik grubu aşağılamak istemiyorum nolur yanlış anlamayın ama hahahahah tipsizler ya çingeneye benziyorlar. Maymussslarim benim. Facebook'ta gayet öyle yorum yapılıyor bizlere biz de hiç yanlış anlamiyoruz gülüyoruz geçiyor .annem kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyor. Cidden böyle ömür mu geçer .herkesi kötü niyetli düşünerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…