Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sensizask ben seni tanıyorum sanki bi yerlerden :)
Adim Esra bi an bu mesaji ben yazdim sandimBen niye bozuldugunuzu anlayamadim.
benim de kizim var.
bazen sokakta falan 'aaa cok guzel masallah babaya mi benziyor' diyorlar.
Bariz beni yakistiramiyorlar kizima
ya da sizin gibi anasi kizindan kizi anasindan guzel gibi laflar da duyuyorum.
alinmak hic aklima gelmiyor.
fazla hassas yaklasmissiniz sanki
anneniz 45 yasındaymıs, iltifat edilme yası gelmiş ayrıca bu söz size söylenmiş annenize değil, bana annen senden güzel deseler benim de hoşuma gider. ben 45 yasında değilim,iltifata ihtiyacım yok. kızıma değil, kızıma değil bana söyleniyor,sen ondan güzelsin diye. arada cok fark var. neyse ben kendimi bu kadar mesajla anlatamadıysam bundan sonra da anlatamam. mutlu yıllar :)Herkes anneme kızından genç duruyorsun der, annen senden güzel maşallah der. Annem 45 kilo sarışın mavi gözlü bir kadındır.
Ben napayım gidip öleyim mi siz hakaret olarak algılıyorsanız? Ben gülüp geçiyorum, niye kendime hakaret algılayım ki?
Hatta "abla kardeş gibisiniz" dediklerinde "o kadar büyük mü gösteriyorum aşkolsun" derim, hep beraber güler geçeriz. Çok ciddiye alıyorsunuz bence bazı şeyleri.
e ben gruptan da çıktım. nasıl bulucam şimdi seni :)Cok iyi taniyosun sayin ogretmenim :)
e ne var ki bunda o zaman? iltifat etmis gibi geldi ama aranizdaki samimiyeti, diyalogu bilemem..Kiz kuzenim kendisi
anneniz 45 yasındaymıs, iltifat edilme yası gelmiş ayrıca bu söz size söylenmiş annenize değil, bana annen senden güzel deseler benim de hoşuma gider. ben 45 yasında değilim,iltifata ihtiyacım yok. kızıma değil, kızıma değil bana söyleniyor,sen ondan güzelsin diye. arada cok fark var. neyse ben kendimi bu kadar mesajla anlatamadıysam bundan sonra da anlatamam. mutlu yıllar :)
Yaaa =) çok sevimlisiniz