- Konu Sahibi findik kurdum
Canım annem, Allah benim ömrümden alsın anneme versin.
Ne şimdi ne bekarken asla annemden şikayetçi olmadım.
Ne şimdi ne bekarken asla annemden şikayetçi olmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında pekde geri kafalı değildir ama hesaplarını ben anlayamıyorum küçük birşey büyütüp mesele yapıyor benim sorunun fikrini söylesin gitsin istiyorum ama yokBir annenin kendi öz evladına bu kadar sert konuşmalarda bulunması gerçekten üzücüyapacak bir şey yok hakikat hiç bir şeyi değiştiremez o da sizin anneniz iyi niyetinden sizin için en iyisini istiyordur mutluluğunuzu istiyordu buna şüphe yok ama bazı anneler geçmiş yıllardaki kafa yapısından kurtulamıyor maalesef ki
![]()
Tamda başka bir konuda annemden şikayetçi oluyordumBenimde annem biz evlenmeyelim diye elinden geleni yapar. Şuanda tam o evredeyim. Evlendikten sonrada mahfetmek için herşeyi yapar ablamda tam bu evrede. Bazı anne babalar böyle ne yazıkki. Değişimiyorlarda bir türlü. Şahsen biz annemize bizi mutsuz ettiğini söylediğimizde, "mutsuz olursanız olun, benim dediğim olacak" diyor. Kendi istekleri olsun diye kendi evladını mahfetmekten gram çekinmiyor hatta mutlu oluyor. Her yolu denedik değişmedi, seninkide o yüzden değişmez gibime geliyor. Allah yardımcın olsun başka denecek birşey yok
![]()
aslında pekde geri kafalı değildir ama hesaplarını ben anlayamıyorum küçük birşey büyütüp mesele yapıyor benim sorunun fikrini söylesin gitsin istiyorum ama yok
kimse değişmez, haklısın de geç anne-baba-eş-kardeş-evlat bunları hayatımızdan çıkaramayız, kimseyi de değiştiremeyiz o yüzden evet haklısın öyle yapayım de ve yapma kalp kırma kendini de germe, istemediğin bir şeyi de başkası istiyor diye yapma hayat felsefemkızlar ben anamdan çekiyorum ne yaparsam yapayım tatmin olmuyor sürekli evliliğimi yaşantımı eleştiriyor hep kendi isteği doğrultusunda yaşamamı istiyor karışma dersem küser küsmesin die tamam dersem susmaz ne yapayım bilemedim
ya aslında ben pek takmam ama işte psikolojik olarak etkiliorkimse değişmez, haklısın de geç anne-baba-eş-kardeş-evlat bunları hayatımızdan çıkaramayız, kimseyi de değiştiremeyiz o yüzden evet haklısın öyle yapayım de ve yapma kalp kırma kendini de germe, istemediğin bir şeyi de başkası istiyor diye yapma hayat felsefem![]()
konuyla çok alakasız ama öz Türkçe de "ANA" dır zaten rahatsız olan hanımlar.
önemli ve temel olan her şey "ANA" kelimesiyle birleştirilir.
ANAdil, ToprakANA gibi..
yozlaşmanın iyice dibine vurduk zaten ama bunu yapmayanları yadırgamak da mantıksız..
konu sahibi ana baba maalesef kötü de olsa idare edilmeli. yapacak bişey yok.
mutlaka tartışacaksın , kızacaksın, sana kızacak ama öyle böyle gidecek ilişkin..
konuyla çok alakasız ama öz Türkçe de "ANA" dır zaten rahatsız olan hanımlar.
önemli ve temel olan her şey "ANA" kelimesiyle birleştirilir.
ANAdil, ToprakANA gibi..
yozlaşmanın iyice dibine vurduk zaten ama bunu yapmayanları yadırgamak da mantıksız..
konu sahibi ana baba maalesef kötü de olsa idare edilmeli. yapacak bişey yok.
mutlaka tartışacaksın , kızacaksın, sana kızacak ama öyle böyle gidecek ilişkin..
Valla ben anneme sokakta ANAAAAAAAAAAAA diye seslenemem..Bir şey isterken ANAAAA verir misin şunu diyemem ..Annen ne iş yapıyor diye sorulur genelde ANAN ne iş yapıyor diye sorulmaz ..Kibarca söylemenin neresi yozlaşmak ..O zaman elmaya ALMA ,bisiklete de VELESPİT falan diyelim ..
kardeşim benim meselem ana yada anne demek değil anada aynı annede sadece anlayış insanın agzından neyin çıktığının pek önemi yok ikiside seni doğuran kadın oluyor edebiyat dersine değil fikir alışverişine ihtiyacım var ben öğretmenim zatenValla ben anneme sokakta ANAAAAAAAAAAAA diye seslenemem..Bir şey isterken ANAAAA verir misin şunu diyemem ..Annen ne iş yapıyor diye sorulur genelde ANAN ne iş yapıyor diye sorulmaz ..Kibarca söylemenin neresi yozlaşmak ..O zaman elmaya ALMA ,bisiklete de VELESPİT falan diyelim ..
galiba en iyi çözüm bu 'hıı'Sana benden güzel bir taktik ; '' hı '' de geçç , yaparız ederiz de ( yağmazsan bile gürle) kendi bildiğini yap yine, maksat gönüller bir olsun.![]()
neyin kafasını yaşıonuz ana kelimesi nerden geldi demedim ki ben ozaman önceden hep ana ebe denirmiş nie batıya özenip anne annene dionuz ebe diyin YOZLAŞMAYINTren: alttan ittirmeli, üstten tüttürmeli, çok oturgaçlı götürgeç. Yumurta: tavuksal fırlatgaç. Restaurant: sosyal otlangaç.
Bunlar falan da var siz deyin biz ANNE diyelim ..İyi günler ...
neyin kafasını yaşıonuz ana kelimesi nerden geldi demedim ki ben ozaman önceden hep ana ebe denirmiş nie batıya özenip anne annene dionuz ebe diyin YOZLAŞMAYIN
anladım zaten onun için yazdım bende büyük harfle sana değildi lafım ben derdimle ugrasıorum millet benim nasıl hitap ettime bakıor ona bakarsan ben anaa derim annede derim adıylada cagırıım derdim o değil onu anlatmaya çalıştım konuyu saptır dılar senlik değil cnm yanlış anlamaBen ne batıya özenicem ya bunlarda TDK da geçen kelimeler ..Yozlaşma ne demek siz anlamını biliyor musunuz ben pek emin değilim de ..Kendi konunuza dönün millete sarmayın lütfen ben size değil arkadaşa yaptım yorumumu ..