• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anasınıfı kapatılması temaslı öğrenci

3tatlikardes

8.7.17 ~ 7.9.19 ~ 19.01.24
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.234
896
123
28
İyi akşamlar,

Oğlum anasınıfına gidiyor, sınıfta bir öğrencinin annesi pozitif, çocuğa test yapmadılar belirti yok diye, Karantinadalar şuan.

Sınıf kapatıldı. Normali böyle midir?

Bildiğim kadarı ile 2 pozitifte kapanıyor sınıflar, ama bizde öğrenci bile pozitif değil sadece temaslı ve 2 hafta kapattılar sınıfı.

Kardeşim okulöncesi öğretmeni, sınıfında annesi pozitif olan bir tane öğrencisi vardı öğrenci sadcee temaslı görünüyor yani test de yapılmamıştı ama sınıf olarak kapandılar iki hafta da açılmadılar

Temaslı öğrencim var. Öğrencim gelmiyor. Sınıfta eğitim- öğretime devam ediyoruz. Normali böyle zaten. Sınıfta 2 pozitif vaka olması durumunda sınıf kapatılıyor.

Ana sınıflarında bir pozitif vaka ile sinif kapatılıyor l, diğer kademeler gibi iki pozitif beklenmiyor. ama temasli durumuyla ilgili tam bir bilgim yok. bir ay önceki değişiklikte galiba böyle bir madde eklendi, temasli ya da pozitif olmasi durumunda diye. ana sınıfı ile ilgili kimse olmadığı için bizim evde, duydum ama kulak kabartmamistim.

bu arada bu meretin hic bir kuralı, bir standardı yok, ben evden temasliydim, 5. Gün değil 10. Gün pozitif oldum, çocuklara bakmak için rapor yazılmıştı, eğer öyle olmasaydı, aşılı olduğum için 10 Gün boyunca okulda olacaktım, tamam maske takıyoruz ama yemeğe gidiyoruz, cay kahve içiyoruz. sonucta ortak kullanılan her yere temas edecektim, Bana evde pozitif varken aşılılarin karantinaya alınmaması yanlış geliyor.

Anasınıfını bilmiyorum
Ama diğer kademelerde 2 pozitife kapatılıyor sınıf
Ben gerçi her türlü göndermek istemezdim sanırım

Okullara gönderilen anasınıfı covid yönetmeliği bu şekilde, diğer kademelerden farklı. idare de yönetmeliğe göre davranmış.

Oğlum lisede pozitif öğrenci olmasina ragmen kapatilmadi sınıfı
Okulun açıldıgı ilk aylarda ki gibi panik havası kalmadi galiba

İyi akşamlar,

Oğlum anasınıfına gidiyor, sınıfta bir öğrencinin annesi pozitif, çocuğa test yapmadılar belirti yok diye, Karantinadalar şuan.

Sınıf kapatıldı. Normali böyle midir?

Bildiğim kadarı ile 2 pozitifte kapanıyor sınıflar, ama bizde öğrenci bile pozitif değil sadece temaslı ve 2 hafta kapattılar sınıfı.
Benim kızın sınıfta oğlan çocuğu pozitif idi temas var diye 3 gün kapalı oldu sonra test yapıldı sınıf negatif olunca eğitime devam edildi. Ana okulu bu arada

Back
X