- Konu Sahibi Merifettah
-
MerhabaMerhaba
üniversite hastanesinde tüp bebeğe başladım, raporum çıktı ilaçlarımı aldım, adetimin 2. Günü tüp bebeğe başlamak için hastaneye gittim, bana söyledikleri tüp bebek işlemlerini durdurduk, kabul ederseniz anestezisiz opu olacak yada özel merkeze gidin dediler, anestezisiz toplama hakkında bilgisi olan var mı ?
Doktor kendine yaptırır miymis acaba anestezisiz aman diyim. Yumurta toplamanın ağrısı birkaç gün sürüyor anestezisiz yapmış olsalar dayanamazdım herhaldeMerhaba
üniversite hastanesinde tüp bebeğe başladım, raporum çıktı ilaçlarımı aldım, adetimin 2. Günü tüp bebeğe başlamak için hastaneye gittim, bana söyledikleri tüp bebek işlemlerini durdurduk, kabul ederseniz anestezisiz opu olacak yada özel merkeze gidin dediler, anestezisiz toplama hakkında bilgisi olan var mı ?
Neden durdurulmus bir açıklama yapılmadı miMerhaba
Merhaba
Tedaviniz hayırlı olsun
Bu işlemi anestezi olmadan yaptırmayın. Uyandıktan sonra bile insanın ağrısı oluyor. Düşünün yumurtalıklarınız vakumlanıyor resmen. Gerekirse özel hastanede toplatın derim.
Neden durdurulmus bir açıklama yapılmadı mi
Özel hastanede yaptırırsam transfer işleminide orda yaptırmam gerekiyormuş, devlet hastaneleri yasaklardan dolayı acil ameliyat haricinde ki tüm işlemleri durdurmuşlarDoktor kendine yaptırır miymis acaba anestezisiz aman diyim. Yumurta toplamanın ağrısı birkaç gün sürüyor anestezisiz yapmış olsalar dayanamazdım herhalde
Muayene de dahil galiba zira hastanelerde muayene sırası bulmak da imkansız. Diyecek hicbir şey bulamıyorum gerçekten. Raporunuz varsa birkaç yerden fiyat alın derim.Özel hastanede yaptırırsam transfer işleminide orda yaptırmam gerekiyormuş, devlet hastaneleri yasaklardan dolayı acil ameliyat haricinde ki tüm işlemleri durdurmuşlar
Benim de opu var yarın size ne zaman söylendi buÖzel hastanede yaptırırsam transfer işleminide orda yaptırmam gerekiyormuş, devlet hastaneleri yasaklardan dolayı acil ameliyat haricinde ki tüm işlemleri durdurmuşlar
Perşembe günü,Benim de opu var yarın size ne zaman söylendi bu
Sakın öyle bir şey yaptırma sağlığından değerli değil ya . Ben anesteziden uyandığımda bile ağrıyla uyandım günlerce ağrı çektim . Kaç yumurtan toplanacak işlem ne kadar sürecek belli değil. Geri dönülmez hatalara bile yol açabilirsin . Özele git işin garanti olsun madem ne yaparsın başa gelen çekilir . Ama ne zaman durdurmuşlar ben 9 gün önce oldum embriyoları dondurduk bir dahaki hastalanmamı bekliyorum acaba her yerde mi durdurulduMerhaba
Ben cuma günü evrakları verdim. Ve şaşkınım ne saçmalık yaPerşembe günü,
Bu hafta sonmuş anestezi hekimleri perşembeye kadar gelecekmiş, benim yumurta iğne süreçlerime yetişmiyor, opu pazartesiyi buluyor i o yüzden yetişemiyorumSakın öyle bir şey yaptırma sağlığından değerli değil ya . Ben anesteziden uyandığımda bile ağrıyla uyandım günlerce ağrı çektim . Kaç yumurtan toplanacak işlem ne kadar sürecek belli değil. Geri dönülmez hatalara bile yol açabilirsin . Özele git işin garanti olsun madem ne yaparsın başa gelen çekilir . Ama ne zaman durdurmuşlar ben 9 gün önce oldum embriyoları dondurduk bir dahaki hastalanmamı bekliyorum acaba her yerde mi durduruldu
İğnelere ne zaman başladınız ?Ben cuma günü evrakları verdim. Ve şaşkınım ne saçmalık ya
7 Nisan'da başladım. Şuan opuden çıktım. Sedyede uzaniyorumİğnelere ne zaman başladınız ?
Ama senin suçun ne o kadar iğne aldın başladın da . Ne olursa olsun öyle yaptırma yine de rahme zarar bile verebilir uyutuluyoruz ki acımız olmasın yerimizden oynamayalım diye hatta sedyeye bağlıyor da sen canlı yapılınca hissedeceksin Allah korusun geri dönülmez sonuçlar doğurabilir . Bende yazın rapora başladığımda tüp bebek işlemleri durdurulmuştu mecbur bekledim . Ama 1 aya açılmıştı olmasa bekle ilaçları kullanmadıysan kullandıysan da özelde yaptır başa gelen çekilirBu hafta sonmuş anestezi hekimleri perşembeye kadar gelecekmiş, benim yumurta iğne süreçlerime yetişmiyor, opu pazartesiyi buluyor i o yüzden yetişemiyorum
Ama senin suçun ne o kadar iğne aldın başladın da . Ne olursa olsun öyle yaptırma yine de rahme zarar bile verebilir uyutuluyoruz ki acımız olmasın yerimizden oynamayalım diye hatta sedyeye bağlıyor da sen canlı yapılınca hissedeceksin Allah korusun geri dönülmez sonuçlar doğurabilir . Bende yazın rapora başladığımda tüp bebek işlemleri durdurulmuştu mecbur bekledim . Ama 1 aya açılmıştı olmasa bekle ilaçları kullanmadıysan kullandıysan da özelde yaptır başa gelen çekilir
İğnelerimin 4. GünüHiç başlamamışken bekleyin bence. Anestezisiz olacak iş değil. Başka merkeze gitmeniz de tüm sürecinizi etkiler.
Allah hayırlı sonuçlar versin inşallah7 Nisan'da başladım. Şuan opuden çıktım. Sedyede uzaniyorum
Peki, şimdi tedaviyi durdursa doktor. Ortalık düzelince başlatsın yeniden.İğnelerimin 4. Günü
İnşallah canımAllah hayırlı sonuçlar versin inşallah
Merhaba canim..benim ilk 2 tedavimde 1 yumurtam toplanacagi icin..anestezisiz..yaptilar..bende istemedim..anestezili cok korkuyodum cunki anestezidende..soyle soliim..eger rahim filmi cektirdiysen..benim rahim filmimde cok kotu olmustum..onuda anestezisiz yaptirmistim..en az onun kadar acili oldu...canim inanilmaz yandii...daha cok yumurtam olsaydi..yaptiramazdim..sakin boyle birseye girme kzuum..banada zatrn tek yumurtaniz var ..isterseniz anestezisiz yapabiliriz demislerdi..kabul etmistim bende..Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?