Ani gelen komşu

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba kizlar az once apartmanda annem yasinda bi teyze var bize geldi corba getirmis bizde iceri davet ettik ama sorun su ki ev cok daginikti yani cuma annemler gelecek diye temizligi biraz ertelemistim acikcasi. Yagmur yagdigi icin camasir askiligi koridordaydi.
Yerler tozluydu biraz kedi var bir de. Esimle de kanepelerde yatisip tv izliyorduj battaniyelerle.

Simdi cok kafama taktım rezil mi oldum diye. Burda hic akrabamiz olmadigi icin hic boyle ani gelen olmamisti.

Amaan bir şey olmaz gııı:)) Bir daha çatkapı gelmez iste :) Ben öyle cok misafir agirladim. Gelen benim sohbetime kahvemi icmeye gelsin, daginikligima temizligime bakmasin, derim hep. Yeni mi tasindiniz bulundugunuz yere?

Aman nolcak sanki kadın az şaşırmıştır arada benim eve de öyle geliyor komşum yazık alıştı kadın kızım hiç toplu durdurmuyor sağolsun da

Amaan bir şey olmaz gııı:)) Bir daha çatkapı gelmez iste :) Ben öyle cok misafir agirladim. Gelen benim sohbetime kahvemi icmeye gelsin, daginikligima temizligime bakmasin, derim hep. Yeni mi tasindiniz bulundugunuz yere?
Yok nerdeyse 1 yil olacak ama cok fazla komsuluk iliskilerimiz yok

Cok mahcup hissettim kendimi ya utandim eşimde heran biri gelir diye hergun temizlik mi yapacaz diyor :)
Ben seni çok iyi anlıyorum canım valla bende öyle topluyorum 3dakika sonra aynı hale dönüyor ayna var girişte boy aynası ve hep parmak izi bildiğin 5 parmak siliyorum sipa kasten yapıyor arkamdan napcaz kimse dört dörtlük değil fazla seyetme

Allahtan sadece salonda oturup gitti spora baslamistim spor aletleri salonda yayiliydi

Ben her gün ev topluyorum; gel birde bizimkini gör orangutan sürüsü mü geçti evden dersin. Saat 5'ten sonra bizim evde her şey her yerde olabilir.
Ilk defa boyle cat kapi gelen olunca utandim biraz afalladim ne diyeceğimi şaşırdım ev biraz daginik ama dedim

Aslinda yapacaktim ama adet oldum agrili gecer benim birde annemler gelecegi icin iki kere yapmayim dedim

Benimde iki komsum nedense evin en daginik zamanin da cat kapi gelirler. Insan yerin dibine giriyor evet, ama bende merak ettim insan ne düsünür acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…