Yok nerdeyse 1 yil olacak ama cok fazla komsuluk iliskilerimiz yokAmaan bir şey olmaz gııı:)) Bir daha çatkapı gelmez iste :) Ben öyle cok misafir agirladim. Gelen benim sohbetime kahvemi icmeye gelsin, daginikligima temizligime bakmasin, derim hep. Yeni mi tasindiniz bulundugunuz yere?
Cok mahcup hissettim kendimi ya utandim eşimde heran biri gelir diye hergun temizlik mi yapacaz diyor :)Aman nolcak sanki kadın az şaşırmıştır arada benim eve de öyle geliyor komşum yazık alıştı kadın kızım hiç toplu durdurmuyor sağolsun da
Ben yeni taşındım, ne gelen var ne ben gidiyorum. Eve girer çıkarken gunaydin iyi günler o kadar. Eşin çok haklı:))Yok nerdeyse 1 yil olacak ama cok fazla komsuluk iliskilerimiz yok
Ev topluyken gelmezler en daginik zamanda geldiBen yeni taşındım, ne gelen var ne ben gidiyorum. Eve girer çıkarken gunaydin iyi günler o kadar. Eşin çok haklı:))
Ben seni çok iyi anlıyorum canım vallaCok mahcup hissettim kendimi ya utandim eşimde heran biri gelir diye hergun temizlik mi yapacaz diyor :)
Nereden aklına geldi ki bir yıl sonraYok nerdeyse 1 yil olacak ama cok fazla komsuluk iliskilerimiz yok
Allahtan sadece salonda oturup gittiBen seni çok iyi anlıyorum canım vallabende öyle topluyorum 3dakika sonra aynı hale dönüyor ayna var girişte boy aynası ve hep parmak izi bildiğin 5 parmak siliyorum dipa kasten yapıyor arkamdan napcaz kimse dört dörtlük değil fazla seyetme
Nereden aklına geldi ki bir yıl sonra
iki de kadına egzersiz yaptirsaydin ya iyi gelirdi romatizmalarinaAllahtan sadece salonda oturup gittispora baslamistim spor aletleri salonda yayiliydi
İşte komşuluk ilişkimiz yoktu diyorsun ya ilk defa mi geldi önceden de gelmiş miydi böyle eli dolucorba getirmis balkabagi corbasi
iki de kadına egzersiz yaptirsaydin ya iyi gelirdi romatizmalarina
İşte komşuluk ilişkimiz yoktu diyorsun ya ilk defa mi geldi önceden de gelmiş miydi böyle eli dolu
Ilk defa boyle cat kapi gelen olunca utandim biraz afalladim ne diyeceğimi şaşırdım ev biraz daginik ama dedimBen her gün ev topluyorum; gel birde bizimkini gör orangutan sürüsü mü geçti evden dersin. Saat 5'ten sonra bizim evde her şey her yerde olabilir.
Aslinda yapacaktim ama adet oldum agrili gecer benim birde annemler gelecegi icin iki kere yapmayim dedimeleştirmek yada daha da utandırmak için demiyorum ama boşa dememiş büyükler "heran ölüm gelir diye kendini ,misafir gelir diyede evini temiz tut "diye ... birde dağınıklık çok fena değil ama tozlu yerler biraz utandırır herkezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?