Ani gelen komşu

Nolcek sanki boş ver herkes kendine baksın herkesin pis olduğu dağınık olduğu an vardır

Dedigime bakma bende uygulayamıyorum dedigimi Allahtan çok gelen gidenim yok,
Ama çocuklugumu düsününce bizde misafir eksik olmazdı kimse kimsenin kusuruna bakmazdı
Birkac arkadasimiz var onlar hic sorun etmez boyle seyleri ama kadinin 2.gelisi olunca :)

Amaan bir şey olmaz gııı:)) Bir daha çatkapı gelmez iste :) Ben öyle cok misafir agirladim. Gelen benim sohbetime kahvemi icmeye gelsin, daginikligima temizligime bakmasin, derim hep. Yeni mi tasindiniz bulundugunuz yere?
Ay benim kafadan birisi ne güzel
Bende öyle derim hep
Gelen kişi bana gelsin temizliğime gelmesin

Çorba getirene gel içeri diyen sensin

Birşey getirene gel içeri demem ki dağınıklığımı görsün :))))

Bir seferinde komşuya para bırakmaya gittim benim de onun da oğlu var

Neyse kapıdan konuştuk verdim geldim ben geri

Birkaç gün sonra ev çok dağınıktı gel diyemedim dedi olsun dedim gel desen de işim var der gelmezdim çat kapı zaten ama benimki de hep dağınık dedim güldük

Ben demedim ki esim acmisti kapiyi ben kapiya cikana kadar davet etmis iceri kadin da hemen kabul etmis kizdim sonra esime

herkes teselli vermiş de bana da niyeyse biraz rahat bir insanmissiniz gibi geldi(temizlik açısından )spor yapıyorsunuz aletler ortada, askiligi alıyorsunuz ortada,bir de ben eşim evde iken komşu davet etmem hiç...

herkes teselli vermiş de bana da niyeyse biraz rahat bir insanmissiniz gibi geldi(temizlik açısından )spor yapıyorsunuz aletler ortada, askiligi alıyorsunuz ortada,bir de ben eşim evde iken komşu davet etmem hiç...
Aletleri her seferinden yerine kaldirip indiremem ki gunde birkac sefer yapiyorum yagmur yagiyor balkona koyamam camasirligi son olarak da ben davet etmedim esim davet etmis ben kapiya cikana kadar o acmisti

Aletleri her seferinden yerine kaldirip indiremem ki gunde birkac sefer yapiyorum yagmur yagiyor balkona koyamam camasirligi son olarak da ben davet etmedim esim davet etmis ben kapiya cikana kadar o acmisti
peki ozurdilerim o zaman, boş verin insanlık hali.benim ev de genelde toplu olur hep geçen gün tam salonu supurdum mutfağa geçmeden kapı çaldı komşunun birinin canı çok sıkılmış,gelebilir miyim dedi buyur ama kusura bakma artık dedim 1 saat dertlesti gitti, kimse kusura bakmasın çat kapı gelen herşey e razı olmalı. ...

Onemli degil canim ne demek bence de cat kapi geliyosa ev hali yani hersey olabilir

Canım merhaba, nasılsın? Uzun zamandır görüşemedik. Görünce yazma istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…