Ben biyere habersiz gittiysem daginik olmasini sorun etmem cunku ben habersiz giderek ayip etmişim gibi gelirBenimde iki komsum nedense evin en daginik zamanin da cat kapi gelirler. Insan yerin dibine giriyor evet, ama bende merak ettim insan ne düsünür acaba
Keske boyle dusunmeden yapabilsekElalem ne der diye bi hal olduk rahatına bak boşver..
Dedigime bakma bende uygulayamıyorum dedigimi Allahtan çok gelen gidenim yok,Keske boyle dusunmeden yapabilsek
Birkac arkadasimiz var onlar hic sorun etmez boyle seyleri ama kadinin 2.gelisi olunca :)Dedigime bakma bende uygulayamıyorum dedigimi Allahtan çok gelen gidenim yok,
Ama çocuklugumu düsününce bizde misafir eksik olmazdı kimse kimsenin kusuruna bakmazdı
Aslında düsününce ne derse desin yani herkes kendine baksınBirkac arkadasimiz var onlar hic sorun etmez boyle seyleri ama kadinin 2.gelisi olunca :)
Yani sonucta o bi daha gelmezse gorusmicez ben zaten gitmemAslında düsününce ne derse desin yani herkes kendine baksın
Ay benim kafadan birisi ne güzelAmaan bir şey olmaz gııı:)) Bir daha çatkapı gelmez iste :) Ben öyle cok misafir agirladim. Gelen benim sohbetime kahvemi icmeye gelsin, daginikligima temizligime bakmasin, derim hep. Yeni mi tasindiniz bulundugunuz yere?
Amaan boşver dağınık ev yasanilmis evbir kere ameliyat oldugumda gelmisti sadece
Ben demedim ki esim acmisti kapiyi ben kapiya cikana kadar davet etmis iceri kadin da hemen kabul etmis kizdim sonra esimeÇorba getirene gel içeri diyen sensin
Birşey getirene gel içeri demem ki dağınıklığımı görsün :))))
Bir seferinde komşuya para bırakmaya gittim benim de onun da oğlu var
Neyse kapıdan konuştuk verdim geldim ben geri
Birkaç gün sonra ev çok dağınıktı gel diyemedim dedi olsun dedim gel desen de işim var der gelmezdim çat kapı zaten ama benimki de hep dağınık dedim güldük
Aletleri her seferinden yerine kaldirip indiremem ki gunde birkac sefer yapiyorum yagmur yagiyor balkona koyamam camasirligi son olarak da ben davet etmedim esim davet etmis ben kapiya cikana kadar o acmistiherkes teselli vermiş de bana da niyeyse biraz rahat bir insanmissiniz gibi geldi(temizlik açısından )spor yapıyorsunuz aletler ortada, askiligi alıyorsunuz ortada,bir de ben eşim evde iken komşu davet etmem hiç...
peki ozurdilerim o zaman, boş verin insanlık hali.benim ev de genelde toplu olur hep geçen gün tam salonu supurdum mutfağa geçmeden kapı çaldı komşunun birinin canı çok sıkılmış,gelebilir miyim dedi buyur ama kusura bakma artık dedim 1 saat dertlesti gitti, kimse kusura bakmasın çat kapı gelen herşey e razı olmalı. ...Aletleri her seferinden yerine kaldirip indiremem ki gunde birkac sefer yapiyorum yagmur yagiyor balkona koyamam camasirligi son olarak da ben davet etmedim esim davet etmis ben kapiya cikana kadar o acmisti
Onemli degil canim ne demek bence de cat kapi geliyosa ev hali yani hersey olabilirpeki ozurdilerim o zaman, boş verin insanlık hali.benim ev de genelde toplu olur hep geçen gün tam salonu supurdum mutfağa geçmeden kapı çaldı komşunun birinin canı çok sıkılmış,gelebilir miyim dedi buyur ama kusura bakma artık dedim 1 saat dertlesti gitti, kimse kusura bakmasın çat kapı gelen herşey e razı olmalı. ...
Iyiyim canim sen nasılsın :) ben ayni hamile degilim halaCanım merhaba, nasılsın? Uzun zamandır görüşemedik. Görünce yazma istedim
AaBen biyere habersiz gittiysem daginik olmasini sorun etmem cunku ben habersiz giderek ayip etmişim gibi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?