Ani gelen komşu

Bende öyle catkapi gitmem kimseye.ama bazen çocuklar isteyince gelinbuyrun diyenlere çok ozenirim. Heryer toplu o mutfak pırıl pırıl çok hoşuma gider.eve gelince hemen temizliğe girisirim. Daha mutfağı toplamadan elimde kahve bielimde kumanda koltukta bulurum kendimi

Bizim komşular da bebek ziyaretine geleceğiz bir ara diyorlardı. Ben de sanıyorum ki gelmeden önce haber verecekler. Bir gün zil çaldı, baktım küçük bir ordu kapımda, "cee eee biz geldik diyor." Buyurun dedim, ne diyeyim. Ama öyle ki, sabah büyük kızın banyonun önüne attığı donu bile orada duruyordu, mutfağın, salonun halini hiç anlatmayayım. Ben utanmak yerine, feci sinirlenmiştim ya. Kırk yılda olan bir hadise diye belli etmedim tabi, ayıp olurdu. Ama insan bir haber vermez mi, en azından bir saat önce ver di mi... O yüzden çok da takmayın, sizin durum daha bile yumuşak bir durum. Ev hali...

Ben de yaptırdım bakalım inşallah tutar Umarım ikimiz de en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz
Ben artik iyice uzaklastim konudan olursa olur olmazsa olmaz modundayim benle birlikte baslayanlarin cocuklari dogdu bile

Ayy yok be kuzum kimene davetsiz misafir işte bizim altda var allahım kaynanalarda bir işte oturuyor günde 3 kez falan var kapı gelir kp derim en çıplak gecem diyor o kadr rahatsiz:) yani biraz alakasız örnek oldu bizim ki istenmeyen var kapı ama sizinkinden bise olmaz

Bana da bazen öyle getiren oluyor ama evim daginiksa kesinlikle içeri buyur etmiyorum. Velev ki ettim hiç rahatsız olmam gelen kişi rahatsız olursa bi daha gelmez

Bana da bazen öyle getiren oluyor ama evim daginiksa kesinlikle içeri buyur etmiyorum. Velev ki ettim hiç rahatsız olmam gelen kişi rahatsız olursa bi daha gelmez
Keske kapıyı ben acsaydim davet etmicektim ama esim acti kapiyi ben kapiya cikana kadar iceri giriyordu kadin

Ben hiç sallamam ne olucak ya çat kapı gitmişim derim
Ama işte bazı insanlar için dedikodu malzemesi

Keske kapıyı ben acsaydim davet etmicektim ama esim acti kapiyi ben kapiya cikana kadar iceri giriyordu kadin
Dağınık ev insanı rezil etmez rahat olun kafaya da çok takmayın . Temizliginizi yaptığınız bir gün madem anneniz de gelecek bence o hanımı da bir gün çağırın bu da olabilir

Ben hep dağınıktım, eşimde tencere kapak bize gelen çok az insan olur, habersiz gelende annemin çok yakın arkadaşı var teyzem sayılır. Gelir, içeri girerken portmantoyu toplar, ben kahve yaparken mutfağı toplar, kahve içer eline bir iki şey alır düzenler gider, bende utanma sıfır Bizde bebişte olduğundan kontrol edilemez haldeyiz. Annem bile bize gelmeden haber veriyor ki temizleyelim diye

Esin evdeyken girmesi daha ayıp bence:)
İnstaya foto atmalık ev yok bizde de maalesef:)
Ev bu dağılıyor..

Benimkiler de yaşını doldurdu ama bende tık yok
Niye boyle oldu bilmiyorum ama valla iyice biraktim psikolojim iyice mi bozuldu da bu kadar rahatim bilmiyorum bir de üniversiteden iki arkadasim var ikiside dogurdu hamile kalana kadar benden beterlerdi stres konusunda simdi bana diyolar ki stres yapma doguranlar hamile kalana kadar yaptiklarini unutuyorlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…