Ben pek umursamam gecer otururumAadüsündümde ben aslinda icimden söylüyorum niye bu kadar daginiklar yada kirli. Hic empati yok sanki kendim hic o duruma düsmemisim gibi. benim gibiyse, vayhalimize
Ben de iyiyim canım. Kız valla ben de hala hamile değilim hatta bu ay aşılama yaptırdımIyiyim canim sen nasılsın :) ben ayni hamile degilim hala
Cok mahcup hissettim kendimi ya utandim eşimde heran biri gelir diye hergun temizlik mi yapacaz diyor :)
e yan haklııı ben öyle çat kapı olunca kusura bakmayın ev dağınık yarın temizlicem diyip geçiştiriyorum :)
Ben 15inde adet oldum bu ay hic bisey yapmicamBen de iyiyim canım. Kız valla ben de hala hamile değilim hatta bu ay aşılama yaptırdım
Ben de yaptırdım bakalım inşallah tutarBen 15inde adet oldum bu ay hic bisey yapmicam
Tatlısın
Ben artik iyice uzaklastim konudan olursa olur olmazsa olmaz modundayimBen de yaptırdım bakalım inşallah tutarUmarım ikimiz de en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz
Ayy yok be kuzum kimene davetsiz misafir işte bizim altda var allahım kaynanalarda bir işte oturuyor günde 3 kez falan var kapı gelir kp derim en çıplak gecem diyor o kadr rahatsiz:) yani biraz alakasız örnek oldu bizim ki istenmeyen var kapı ama sizinkinden bise olmazMerhaba kizlar az once apartmanda annem yasinda bi teyze var bize geldi corba getirmis bizde iceri davet ettik ama sorun su ki ev cok daginikti yani cuma annemler gelecek diye temizligi biraz ertelemistim acikcasi. Yagmur yagdigi icin camasir askiligi koridordaydi.
Yerler tozluydu biraz kedi var bir de. Esimle de kanepelerde yatisip tv izliyorduj battaniyelerle.
Simdi cok kafama taktım rezil mi oldum diye. Burda hic akrabamiz olmadigi icin hic boyle ani gelen olmamisti.
Bana da bazen öyle getiren oluyor ama evim daginiksa kesinlikle içeri buyur etmiyorum. Velev ki ettim hiç rahatsız olmam gelen kişi rahatsız olursa bi daha gelmezMerhaba kizlar az once apartmanda annem yasinda bi teyze var bize geldi corba getirmis bizde iceri davet ettik ama sorun su ki ev cok daginikti yani cuma annemler gelecek diye temizligi biraz ertelemistim acikcasi. Yagmur yagdigi icin camasir askiligi koridordaydi.
Yerler tozluydu biraz kedi var bir de. Esimle de kanepelerde yatisip tv izliyorduj battaniyelerle.
Simdi cok kafama taktım rezil mi oldum diye. Burda hic akrabamiz olmadigi icin hic boyle ani gelen olmamisti.
Keske kapıyı ben acsaydim davet etmicektim ama esim acti kapiyi ben kapiya cikana kadar iceri giriyordu kadinBana da bazen öyle getiren oluyor ama evim daginiksa kesinlikle içeri buyur etmiyorum. Velev ki ettim hiç rahatsız olmam gelen kişi rahatsız olursa bi daha gelmez
Dağınık ev insanı rezil etmez rahat olun kafaya da çok takmayın . Temizliginizi yaptığınız bir gün madem anneniz de gelecek bence o hanımı da bir gün çağırın bu da olabilirKeske kapıyı ben acsaydim davet etmicektim ama esim acti kapiyi ben kapiya cikana kadar iceri giriyordu kadin
Benimkiler de yaşını doldurdu ama bende tık yokBen artik iyice uzaklastim konudan olursa olur olmazsa olmaz modundayimbenle birlikte baslayanlarin cocuklari dogdu bile
Aynen bende hic onemsememBen hiç sallamam ne olucak ya çat kapı gitmişim derim
Ama işte bazı insanlar için dedikodu malzemesi
Esin evdeyken girmesi daha ayıp bence:)Merhaba kizlar az once apartmanda annem yasinda bi teyze var bize geldi corba getirmis bizde iceri davet ettik ama sorun su ki ev cok daginikti yani cuma annemler gelecek diye temizligi biraz ertelemistim acikcasi. Yagmur yagdigi icin camasir askiligi koridordaydi.
Niye boyle oldu bilmiyorum ama valla iyice biraktimBenimkiler de yaşını doldurdu ama bende tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?