Ani gelen komşu

bende bebek yok olsa bende oyle olurum

Bana da herkes stres yapma diyor ama nasıl yapılmayacağını söylemiyor Bence de herkes çektiğini unutuyor. Ben de kendi yöntemlerimle stres yapmamaya olumlu düşünmeye çalışıyorum

Kanayan yaram resmen bende de haşimato varmış teşhis yeni kondu o ana kadar tembel gelin ilan edildim.. İnsanın kocası eve gelince koltuk altına bakar mı yahu... İstiyor ki showroom gibi olsun..
Al kendin yap o zaman de o neymis oyle ya koltuk altina bakmak o da biraz takıntılı bence

Bana da herkes stres yapma diyor ama nasıl yapılmayacağını söylemiyor Bence de herkes çektiğini unutuyor. Ben de kendi yöntemlerimle stres yapmamaya olumlu düşünmeye çalışıyorum
Gecen kv diyor ki bos duracagina bebek yapsana çalışmıyorum suanda o yuzden boşum yani bende dedim ki aa hic aklima gelmemisti niye yapmiyorum ki dedim

Gecen kv diyor ki bos duracagina bebek yapsana çalışmıyorum suanda o yuzden boşum yani bende dedim ki aa hic aklima gelmemisti niye yapmiyorum ki dedim
Sanki ısmarlama bebek oluyor öyle olsaydı ben ikinciyi doğurmuştum

gelen gelmiş giden gitmiş, bu saatten sonra takmanın manası ne ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…