- 31 Ağustos 2016
- 197
- 181
- 103
- 36
- Konu Sahibi nurella3449
-
Memuruz tayin konusunda sıkıntımız yokEv bu sonucta. Begenmezseniz satarsiniz. Bence karar dogru. Orda is bulabileceginiz kesin mi ama?
Cok tesekkur ederimDenemiş olursunuz.
Şu an nasıl şehir değiştirebiliyorsanız eşiniz mutsuz olursa ona göre bir çare bulursunuz.
Anneniz gönüllüyse en iyi seçim bu olur.
Hayırlı olsun şimdiden.
Allah razi olsun insaallah. Ben memurum benim tayinimde sorun olmaz. Esimde ozel sektörde yine ayni isine devam edebilecek sadece il farkli olacakİnşallah evi satın alırsınız ve huzur içinde oturursunuz kiradan kurtulmak çok büyük nimet emin olun ki...
Eşiniz ve siz gideceğiniz yerde işiniz hazır mı hazırsa eşinizin çevre edinmesi de uzun sürmez sıkıntı etmeyin. Bebeğinizi sağlıkla kucaklayın inşallah
Allah razi olsun. Esimin ailesi bu tür seylerde cok karisirlar. Kadinin memleketine mi gidilir vs. Diyebilirler esime. Ama benim her zor durumumda annem kosar. Onu da artik pesimizden siruklemk istemiyorum. Bu bebege cok zor sahip oldugumuzzdan bizim icin mucize bebek. Onu annemden baskasina guvenemem zatenEşinizin ailesi neden tavır alacaklar?
size faydası olmayanların duygularına düşüncelerine takılmayın
bizim hayatımız bizim kararlarımız der anlayana kadar tekrar eder yoluma bakarım
ödediginiz kira dan kurtulacaksınız eviniz olacak evladınız güvende olacak bunları düşünün eşinize olumsuz düşünceleri şimdiden aktarmayın
karşılaşmama olasılıgı var önyargılı oldugunuzu düşünebilir.
Evinizde huzur saglık eksik olmasın
Amin amin Allah basimizdan eeksik etmesinBence kararınız doğru benim oğluma da annem bakıyor ondan başkasına emanet edemezdim eminin. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Kv tavır yapması saçma sonuçta ben bakamam demiş mi demiş. E siz de bakıcıya emanet edemeyeceğinize göre annenizin yakınına taşınmaktan başka çare zaten kalmıyor.
Allah razi olsunDenemiş olursunuz.
Şu an nasıl şehir değiştirebiliyorsanız eşiniz mutsuz olursa ona göre bir çare bulursunuz.
Anneniz gönüllüyse en iyi seçim bu olur.
Hayırlı olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?