- Konu Sahibi nurella3449
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım su an su kararla senin yerinde olmayı çok isterdim eşinin kıymetini bil ailenin yanındasın bundan büyük servet mi olur ne mutlu sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok mantikli geldi bana hakkinizda hayirlisi olsun.. benim gordugum Esin ailesi ile ykin olmak iyi degil herkes sorun yasiyorum sizin memlekette huzurunuz olur be anneniz en iyi bakacak kisidir torununa.. esiniz alisana kadar biraaz destek olup alltan alinMerhaba hanimlar size bi sey danismak istiyorum. 27 haftalik hamileyim. Tup bebekle oldu. Dogumum sezeryan olacak Allah nasip ederse. Konu su. Bizim 60 bin kadar birikimimiz var. Benim memleketimde 200 bine bi ev bulduk. Burda ayni evin degeri 700 800 bin. Bebek dogduktan 6 ay sonrada ben ise baslayacagim icin benim memlleketime tasinmaya ve bebege annemin bakmasina karar verdik. Bugun evi almk icin yola cikacagiz. Yazada taşınacağız. Ev anneme cok yakin. Odeme sekli elden taksit kredisiz. Tanidiktan alacagiz. Esim hic istemiyodu ama bebdgimiz bakicida buyumesin diye kabul etti. Birde zaten su an oturdugumuz yerde bakıcı ucreti 1300 1500 tl arasi. Kiramiz 1100. Aylik eve giren para 5 bin. Ben calismazsam bu para 2 bine dusecek ve gecinmemiz zor olacak. Sizce dogru bir karar mi verdik? Bebege en iyi annem mi bakar dogdugu zaman? Esim benim menleketimde kendini yalniz hisseder mi? Onun memleketine niye gitmiyosunuz kayinvaliden var derseniz. Kv baştan bana guvenmeyin ben bakamam dedi. Burde irdada alacagimiz ev gibi bi ev fiyati 400 bin civAri. Siz olsaniz benimle ayni seyi yapar miydiniz? Tek korkum esimin ailesi benim menleketime gelmesi konusunda ona tavir alacak. Bu durum esim ve benim iliskimi etkiler mi?
Merhaba hanimlar size bi sey danismak istiyorum. 27 haftalik hamileyim. Tup bebekle oldu. Dogumum sezeryan olacak Allah nasip ederse. Konu su. Bizim 60 bin kadar birikimimiz var. Benim memleketimde 200 bine bi ev bulduk. Burda ayni evin degeri 700 800 bin. Bebek dogduktan 6 ay sonrada ben ise baslayacagim icin benim memlleketime tasinmaya ve bebege annemin bakmasina karar verdik. Bugun evi almk icin yola cikacagiz. Yazada taşınacağız. Ev anneme cok yakin. Odeme sekli elden taksit kredisiz. Tanidiktan alacagiz. Esim hic istemiyodu ama bebdgimiz bakicida buyumesin diye kabul etti. Birde zaten su an oturdugumuz yerde bakıcı ucreti 1300 1500 tl arasi. Kiramiz 1100. Aylik eve giren para 5 bin. Ben calismazsam bu para 2 bine dusecek ve gecinmemiz zor olacak. Sizce dogru bir karar mi verdik? Bebege en iyi annem mi bakar dogdugu zaman? Esim benim menleketimde kendini yalniz hisseder mi? Onun memleketine niye gitmiyosunuz kayinvaliden var derseniz. Kv baştan bana guvenmeyin ben bakamam dedi. Burde irdada alacagimiz ev gibi bi ev fiyati 400 bin civAri. Siz olsaniz benimle ayni seyi yapar miydiniz? Tek korkum esimin ailesi benim menleketime gelmesi konusunda ona tavir alacak. Bu durum esim ve benim iliskimi etkiler mi?
Merhaba hanimlar size bi sey danismak istiyorum. 27 haftalik hamileyim. Tup bebekle oldu. Dogumum sezeryan olacak Allah nasip ederse. Konu su. Bizim 60 bin kadar birikimimiz var. Benim memleketimde 200 bine bi ev bulduk. Burda ayni evin degeri 700 800 bin. Bebek dogduktan 6 ay sonrada ben ise baslayacagim icin benim memlleketime tasinmaya ve bebege annemin bakmasina karar verdik. Bugun evi almk icin yola cikacagiz. Yazada taşınacağız. Ev anneme cok yakin. Odeme sekli elden taksit kredisiz. Tanidiktan alacagiz. Esim hic istemiyodu ama bebdgimiz bakicida buyumesin diye kabul etti. Birde zaten su an oturdugumuz yerde bakıcı ucreti 1300 1500 tl arasi. Kiramiz 1100. Aylik eve giren para 5 bin. Ben calismazsam bu para 2 bine dusecek ve gecinmemiz zor olacak. Sizce dogru bir karar mi verdik? Bebege en iyi annem mi bakar dogdugu zaman? Esim benim menleketimde kendini yalniz hisseder mi? Onun memleketine niye gitmiyosunuz kayinvaliden var derseniz. Kv baştan bana guvenmeyin ben bakamam dedi. Burde irdada alacagimiz ev gibi bi ev fiyati 400 bin civAri. Siz olsaniz benimle ayni seyi yapar miydiniz? Tek korkum esimin ailesi benim menleketime gelmesi konusunda ona tavir alacak. Bu durum esim ve benim iliskimi etkiler mi?