Daha önce aldatılmış bir adam, bu konudaki fikirlerini biliyorum. İkimizde başkası olursa bitirmek taraftarıyız.Bence arkadas dengesiz.. burda sana sevgi sozcukleri solerken belki diger tarafta ayni seyleri baska bi kadina yasatiyor??
Sevildiğinden emin olamazsın malesef ama bakışı bile anlatır ya da yaptığı incelikler senin için katlandığı şeyler falan illa çok romantik deli divane olmasına gerek yok hiç zor bir an yaşadınız mı yanında olmak için çabaladı mi? Sana saygı duyuyor mu? Seni kaybetmekten korkuyor mu bunları bir gözden geçirArkadaşlar 3 aylık falan bir ilişkim var, erkek arkadaşım benden 9 yaş kadar büyük. İlişkinin başlarında benim de onun da bir beklentisi yoktu sadece takılmak gibi bir amacımız vardı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o tanıştıktan hemen sonra yanıma geldi ve bu beni ister istemez etkiledi. Daha sonraki hafta sonu da yanıma geldi ve hafta sonunu beraber gecirdik. Daha sonra 1 ya da 1.5 ay onun ve benim yoğunluğumdan dolayı görüşemedik ama yakın bir zamanda gene bir geceyi beraber geçirdik.
Sorun şu ki ben yaşım itibari ile evlenmeyi düşünmüyorum, hatta çocuk yapmak gibi bir planım da yok asla. O da bunları biliyor ve sorun etmiyor şimdilik.
Ben kendi duygularımdan ve onun duygularından emin olamıyorum bir türlü. Yanyana iken çok iyi, sürekli sarılmalar, beraber film izlemeler, gece yatarken sarılıp uymalar falan... Sürekli beni sevdiğini söylüyor, her zaman yanimda olmak istediğini, beni kimselere vermek istemediğini falan söylüyor.
İkimizde cok hesap soran ve mesajlaşan tiplerden değiliz, ilişkinin başlarında her gece konuşurken simdi arada sırada konuşuyoruz ya da gunde 2,3 kere falan mesajlaşıyoruz. Genellikle yaptığı şeylerden haberim oluyor, pek gizli, saklı işleri yok yani:)
Benim asıl derdim şu bazen evet bu adam beni seviyor derken, bazen bundan emin olamıyorum. Şunu sormak istiyorum bir kadın sevildiğinden nasıl emin olur, bunun kriterleri nedir? Tavsiye veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim:)
Not: erkek arkadaşımın evli olmadığından eminim, ayrıca evlenmeden olmaz diye duyar kasacak arkadaşlar lütfen yazmadan çıkın, tartışma çıksın istemiyorum
Ben 27 o 36 yaşında. Evlilik düşünmeyen benim, o istersen senle evlenirim diyen birisi ama ben istemiyorum...Bu arada yaşlar kaç ki evlilik düşünmüyorsunuz
Cok hizlimi ilerlemissiniz ne? Durum boyleyse kurulacak hayal kalmiyo bence cabuk tukeniyo..sevgiden mi bahsediyorum bilmiyorum suan ama sole dusun.. olayi sadece cinsellik olarak dusunme.. 1 ayda bir cok seyi yasamis insanlar mi? 1 sene beklemis yasamus insanlar mi? Bu birbirini gormek konusmak vs. Hersey olabilir. Yavas ilerlediginde sabir oluyo fedakarlik oluyo isin icinde.. kavusmasi daha lezzetli hale geliyo...gibi gibiDaha önce aldatılmış bir adam, bu konudaki fikirlerini biliyorum. İkimizde başkası olursa bitirmek taraftarıyız.
Saygı var, beraberken beni istemediğim hiç birseye zorlamadı. Hayır dediysem ya da zorlandıysam hemen kabul etti, sanırım sorun araya mesafeler girince oluyor. O da benim kafamda kurmamdan dolayı galiba...Sevildiğinden emin olamazsın malesef ama bakışı bile anlatır ya da yaptığı incelikler senin için katlandığı şeyler falan illa çok romantik deli divane olmasına gerek yok hiç zor bir an yaşadınız mı yanında olmak için çabaladı mi? Sana saygı duyuyor mu? Seni kaybetmekten korkuyor mu bunları bir gözden geçir
Saygı var, beraberken beni istemediğim hiç birseye zorlamadı. Hayır dediysem ya da zorlandıysam hemen kabul etti, sanırım sorun araya mesafeler girince oluyor. O da benim kafamda kurmamdan dolayı galiba...
Arkadaşlar 3 aylık falan bir ilişkim var, erkek arkadaşım benden 9 yaş kadar büyük. İlişkinin başlarında benim de onun da bir beklentisi yoktu sadece takılmak gibi bir amacımız vardı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o tanıştıktan hemen sonra yanıma geldi ve bu beni ister istemez etkiledi. Daha sonraki hafta sonu da yanıma geldi ve hafta sonunu beraber gecirdik. Daha sonra 1 ya da 1.5 ay onun ve benim yoğunluğumdan dolayı görüşemedik ama yakın bir zamanda gene bir geceyi beraber geçirdik.
Sorun şu ki ben yaşım itibari ile evlenmeyi düşünmüyorum, hatta çocuk yapmak gibi bir planım da yok asla. O da bunları biliyor ve sorun etmiyor şimdilik.
Ben kendi duygularımdan ve onun duygularından emin olamıyorum bir türlü. Yanyana iken çok iyi, sürekli sarılmalar, beraber film izlemeler, gece yatarken sarılıp uymalar falan... Sürekli beni sevdiğini söylüyor, her zaman yanimda olmak istediğini, beni kimselere vermek istemediğini falan söylüyor.
İkimizde cok hesap soran ve mesajlaşan tiplerden değiliz, ilişkinin başlarında her gece konuşurken simdi arada sırada konuşuyoruz ya da gunde 2,3 kere falan mesajlaşıyoruz. Genellikle yaptığı şeylerden haberim oluyor, pek gizli, saklı işleri yok yani:) işin garibi şu ana kadar hiç kavga etmedik, aramızda asla tartışma çıkmıyor:)
Benim asıl derdim şu bazen evet bu adam beni seviyor derken, bazen bundan emin olamıyorum. Şunu sormak istiyorum bir kadın sevildiğinden nasıl emin olur, bunun kriterleri nedir? Tavsiye veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim:)
Not: erkek arkadaşımın evli olmadığından eminim, ayrıca evlenmeden olmaz diye duyar kasacak arkadaşlar lütfen yazmadan çıkın, tartışma çıksın istemiyorum
Senin evlenmek istememe çocuk planlamamanı niye sorun etsin ki, aksine daha rahat ediyordur. Erkeklerin aradığı ideal kızlardansın ona göre, çünkü kafasını ve vicdanını kemirmiyorsundur..Arkadaşlar 3 aylık falan bir ilişkim var, erkek arkadaşım benden 9 yaş kadar büyük. İlişkinin başlarında benim de onun da bir beklentisi yoktu sadece takılmak gibi bir amacımız vardı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o tanıştıktan hemen sonra yanıma geldi ve bu beni ister istemez etkiledi.
Tanışmamız çok farklı oldu onunla, kafamda bir ilişki yokken onun ben geliyorum demesiyle bir ilişkinin içine yuvarlandım. Nasıl olsa geleceğim ha yarın ha 1 ay sonra diyerek geldi ve ben ne olduğunu anlamadan kendimi onunla buldum:)Daha 3 ay olmus. Ustelik uzak mesafe. 3 ayın 1.5 ayinda hic görüşmemissiniz. Sevgisinden eminim deseniz, aklınız 5 karis havada herhalde derdim. Yani normal bu hissettikleriniz. Zamana birakin.
Tek anlamadigim, derdiniz takilmaksa niye yakininizdan birini secmiyorsunuz? Uzak mesafeyle takilmak boşa yorgunluk bence.
Keşke evet bu adam beni seviyo dedikten sonra beraber uyusaydınız. Aynı yatağa öyle girseydinz yanlış anlamayın sorgulamıyorum kesinlikle. Ama ayrılırsanız bunun için pişman olursunuz sarılıp uyudum diye. Beraber uyumak çok güzel bi şey.Arkadaşlar 3 aylık falan bir ilişkim var, erkek arkadaşım benden 9 yaş kadar büyük. İlişkinin başlarında benim de onun da bir beklentisi yoktu sadece takılmak gibi bir amacımız vardı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o tanıştıktan hemen sonra yanıma geldi ve bu beni ister istemez etkiledi. Daha sonraki hafta sonu da yanıma geldi ve hafta sonunu beraber gecirdik. Daha sonra 1 ya da 1.5 ay onun ve benim yoğunluğumdan dolayı görüşemedik ama yakın bir zamanda gene bir geceyi beraber geçirdik.
İkimizde cok hesap soran ve mesajlaşan tiplerden değiliz, ilişkinin başlarında her gece konuşurken simdi arada sırada konuşuyoruz ya da gunde 2,3 kere falan mesajlaşıyoruz. Genellikle yaptığı şeylerden haberim oluyor, pek gizli, saklı işleri yok yani:) işin garibi şu ana kadar hiç kavga etmedik, aramızda asla tartışma çıkmıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?