Anı yaşamak ya da yaşamamak

cemreler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
73
59
38
Arkadaşlar 3 aylık falan bir ilişkim var, erkek arkadaşım benden 9 yaş kadar büyük. İlişkinin başlarında benim de onun da bir beklentisi yoktu sadece takılmak gibi bir amacımız vardı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o tanıştıktan hemen sonra yanıma geldi ve bu beni ister istemez etkiledi. Daha sonraki hafta sonu da yanıma geldi ve hafta sonunu beraber gecirdik. Daha sonra 1 ya da 1.5 ay onun ve benim yoğunluğumdan dolayı görüşemedik ama yakın bir zamanda gene bir geceyi beraber geçirdik.
Sorun şu ki ben yaşım itibari ile evlenmeyi düşünmüyorum, hatta çocuk yapmak gibi bir planım da yok asla. O da bunları biliyor ve sorun etmiyor şimdilik.
Ben kendi duygularımdan ve onun duygularından emin olamıyorum bir türlü. Yanyana iken çok iyi, sürekli sarılmalar, beraber film izlemeler, gece yatarken sarılıp uymalar falan... Sürekli beni sevdiğini söylüyor, her zaman yanimda olmak istediğini, beni kimselere vermek istemediğini falan söylüyor.
İkimizde cok hesap soran ve mesajlaşan tiplerden değiliz, ilişkinin başlarında her gece konuşurken simdi arada sırada konuşuyoruz ya da gunde 2,3 kere falan mesajlaşıyoruz. Genellikle yaptığı şeylerden haberim oluyor, pek gizli, saklı işleri yok yani:) işin garibi şu ana kadar hiç kavga etmedik, aramızda asla tartışma çıkmıyor:)
Benim asıl derdim şu bazen evet bu adam beni seviyor derken, bazen bundan emin olamıyorum. Şunu sormak istiyorum bir kadın sevildiğinden nasıl emin olur, bunun kriterleri nedir? Tavsiye veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim:)
Not: erkek arkadaşımın evli olmadığından eminim, ayrıca evlenmeden olmaz diye duyar kasacak arkadaşlar lütfen yazmadan çıkın, tartışma çıksın istemiyorum

Son düzenleme:
Eğer sevdiğinin alametlerini soruyorsanız sevmiyordur. Hiçbir erkeğin sevdiği kız sevilmenin işaretini sormaz. Bu anlatılmaz yaşanır. Bir kız bunu soruyorsa kalbinde zerre şüphe varsa o erkek onu sevmiyor yada soğukluk hissediyordur

Bence arkadas dengesiz.. burda sana sevgi sozcukleri solerken belki diger tarafta ayni seyleri baska bi kadina yasatiyor??
Daha önce aldatılmış bir adam, bu konudaki fikirlerini biliyorum. İkimizde başkası olursa bitirmek taraftarıyız.

Sevildiğinden emin olamazsın malesef ama bakışı bile anlatır ya da yaptığı incelikler senin için katlandığı şeyler falan illa çok romantik deli divane olmasına gerek yok hiç zor bir an yaşadınız mı yanında olmak için çabaladı mi? Sana saygı duyuyor mu? Seni kaybetmekten korkuyor mu bunları bir gözden geçir

Daha önce aldatılmış bir adam, bu konudaki fikirlerini biliyorum. İkimizde başkası olursa bitirmek taraftarıyız.
Cok hizlimi ilerlemissiniz ne? Durum boyleyse kurulacak hayal kalmiyo bence cabuk tukeniyo..sevgiden mi bahsediyorum bilmiyorum suan ama sole dusun.. olayi sadece cinsellik olarak dusunme.. 1 ayda bir cok seyi yasamis insanlar mi? 1 sene beklemis yasamus insanlar mi? Bu birbirini gormek konusmak vs. Hersey olabilir. Yavas ilerlediginde sabir oluyo fedakarlik oluyo isin icinde.. kavusmasi daha lezzetli hale geliyo...gibi gibi

Saygı var, beraberken beni istemediğim hiç birseye zorlamadı. Hayır dediysem ya da zorlandıysam hemen kabul etti, sanırım sorun araya mesafeler girince oluyor. O da benim kafamda kurmamdan dolayı galiba...

Daha 3 ay olmus. Ustelik uzak mesafe. 3 ayın 1.5 ayinda hic görüşmemissiniz. Sevgisinden eminim deseniz, aklınız 5 karis havada herhalde derdim. Yani normal bu hissettikleriniz. Zamana birakin.
Tek anlamadigim, derdiniz takilmaksa niye yakininizdan birini secmiyorsunuz? Uzak mesafeyle takilmak boşa yorgunluk bence.

Peki sen daha önce mesafe ile ilgili bir sorun mu yaşadın kafanda kurduğun nedir?
Saygı var, beraberken beni istemediğim hiç birseye zorlamadı. Hayır dediysem ya da zorlandıysam hemen kabul etti, sanırım sorun araya mesafeler girince oluyor. O da benim kafamda kurmamdan dolayı galiba...

Insanlar içinde seni önemsiyor ve namus kavramını yerine getiriyorsa yeni olur olmaz yerde seni öpmüyor sakınıyorsa..
Bu en basiti tabiki..
Sonra fedakarlık yapıyorsa seni umursuyor hayatındaki sorunlarla ilgili sana yardımcı oluyorsa..
Aranızda menfaat, çıkar, gizlilik gibi şeyler yoksa.. Ve de zamanla sana olan tüm davranışlarıyla..
Seni düşündüğünü sorunların olduğunda üzüldüğünde gerçkten yanında olduğunu hissettiriyorsa..
Zor gününde Zor zamanında yanında oluyorsa sana destek oluyorsa varını yoğunu maddi manevi veriyor ya da vereceğini hissettiriyorsa..
3 ayda çok kısa ben eşimi 2. Yılda tam tanıdım diyebilirim ya da o zaman işte gerçkten dediğim zmndı

Senin evlenmek istememe çocuk planlamamanı niye sorun etsin ki, aksine daha rahat ediyordur. Erkeklerin aradığı ideal kızlardansın ona göre, çünkü kafasını ve vicdanını kemirmiyorsundur..
Evlenmeden.olmaz diyenlerden değilim, ama seni kullanıyor ihtimali yüksek, üzgünüm. Sana kullandığı guzel sozlerle, yanındaki davranışlarıyla ölçemezsin sevdiğini, böyle rahatı başkasında bulamayacağı için seni tutmaya çalışıyor olabilir. Senin için uzaktan gelmesi bile ikna edici değil bana göre. Sevip sevmediğini anlayacak.olan sensin, bunun tarifi yok. Herkesin.sevgiyi gösterme şekli farklıdır senin verdiğin örneklerin gerçekliğini ve samimiyetini anlayabilecek kişi de sensin..

Tanışmamız çok farklı oldu onunla, kafamda bir ilişki yokken onun ben geliyorum demesiyle bir ilişkinin içine yuvarlandım. Nasıl olsa geleceğim ha yarın ha 1 ay sonra diyerek geldi ve ben ne olduğunu anlamadan kendimi onunla buldum:)

Keşke evet bu adam beni seviyo dedikten sonra beraber uyusaydınız. Aynı yatağa öyle girseydinz yanlış anlamayın sorgulamıyorum kesinlikle. Ama ayrılırsanız bunun için pişman olursunuz sarılıp uyudum diye. Beraber uyumak çok güzel bi şey.

3 ayda emin olamazsınız ya da burdan kimse size demez ki ben şu hareketinden anladım. O samimiyeti yalnız siz hissedersiniz. Sarılınca kokunu içine çekmesinden bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…