• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anı yaşamak ya da yaşamamak

Tanışmamız çok farklı oldu onunla, kafamda bir ilişki yokken onun ben geliyorum demesiyle bir ilişkinin içine yuvarlandım. Nasıl olsa geleceğim ha yarın ha 1 ay sonra diyerek geldi ve ben ne olduğunu anlamadan kendimi onunla buldum:)

Sizin duygularınız saglam galiba. O halde zamana birakin. Telefondan sevgi gostermek zor zaten. Zamanla yoluna girecektir.

Peki sen daha önce mesafe ile ilgili bir sorun mu yaşadın kafanda kurduğun nedir?
Kafamda kurduklarım mesafe ile ilgili değil, aslında çok ilgili bir adam her her düşünceme cevap veriyor, beni sürekli takip ediyor ama bazen emin olamıyorum o da kafamda kurmama neden oluyor:(

Cok hizlimi ilerlemissiniz ne? Durum boyleyse kurulacak hayal kalmiyo bence cabuk tukeniyo..sevgiden mi bahsediyorum bilmiyorum suan ama sole dusun.. olayi sadece cinsellik olarak dusunme.. 1 ayda bir cok seyi yasamis insanlar mi? 1 sene beklemis yasamus insanlar mi? Bu birbirini gormek konusmak vs. Hersey olabilir. Yavas ilerlediginde sabir oluyo fedakarlik oluyo isin icinde.. kavusmasi daha lezzetli hale geliyo...gibi gibi
Katılıyorum size. Erkek arkadaşımla o kadar çok istediğimiz şey var ki buna beraber uyumakta dahil bu arada ilişkimiz 7 yıllık. Çok hayalimiz var :) ve evlenince bunları yapmak rüya imiş gibi gelecek bize :)

Senin evlenmek istememe çocuk planlamamanı niye sorun etsin ki, aksine daha rahat ediyordur. Erkeklerin aradığı ideal kızlardansın ona göre, çünkü kafasını ve vicdanını kemirmiyorsundur..
Evlenmeden.olmaz diyenlerden değilim, ama seni kullanıyor ihtimali yüksek, üzgünüm. Sana kullandığı guzel sozlerle, yanındaki davranışlarıyla ölçemezsin sevdiğini, böyle rahatı başkasında bulamayacağı için seni tutmaya çalışıyor olabilir. Senin için uzaktan gelmesi bile ikna edici değil bana göre. Sevip sevmediğini anlayacak.olan sensin, bunun tarifi yok. Herkesin.sevgiyi gösterme şekli farklıdır senin verdiğin örneklerin gerçekliğini ve samimiyetini anlayabilecek kişi de sensin..
Zaten düşüncelerimiz benzer olduğu için birlikteyiz, kullanma karşılıklı oluyor, her yanıma geldiğinde bütün masraflar onun tarafından ödeniyor ki bu da az bir meblağ değil. Benim derdim sadece kendi duygularımın değişmesinden korkmak, ona değer vermeye başlarsam kötü olur benim açımdan:(

Cok hizlimi ilerlemissiniz ne? Durum boyleyse kurulacak hayal kalmiyo bence cabuk tukeniyo..sevgiden mi bahsediyorum bilmiyorum suan ama sole dusun.. olayi sadece cinsellik olarak dusunme.. 1 ayda bir cok seyi yasamis insanlar mi? 1 sene beklemis yasamus insanlar mi? Bu birbirini gormek konusmak vs. Hersey olabilir. Yavas ilerlediginde sabir oluyo fedakarlik oluyo isin icinde.. kavusmasi daha lezzetli hale geliyo...gibi gibi
İşte ben farklı düşünüyorum bu konuda bir adamla ten uyumum olmadan o ilişkiyi sürdürmem, mümkün değil:)

Zaten düşüncelerimiz benzer olduğu için birlikteyiz, kullanma karşılıklı oluyor, her yanıma geldiğinde bütün masraflar onun tarafından ödeniyor ki bu da az bir meblağ değil. Benim derdim sadece kendi duygularımın değişmesinden korkmak, ona değer vermeye başlarsam kötü olur benim açımdan:KK43:
Sen onun sevgisinden emin olmak isteyerek ona bağlanmaya basliyor olabilir misin? Ona değer vermiyor olsan, neden seni sevip sevmemesiyle ilgilenesin?
Madem bağlanmak istemiyorsun, bir seyler hissetmeye başladığını anladığında ilişkiyi bitirirsin..

Zaten düşüncelerimiz benzer olduğu için birlikteyiz, kullanma karşılıklı oluyor, her yanıma geldiğinde bütün masraflar onun tarafından ödeniyor ki bu da az bir meblağ değil. Benim derdim sadece kendi duygularımın değişmesinden korkmak, ona değer vermeye başlarsam kötü olur benim açımdan:KK43:
Birlikte uyumak bence değer vermektir zaten sevip sevmediğini sorgulamakta öyle,bence bişiler hissediyorsunuz zaten sadece kabul etmek istemiyorsunuz sanki,örneğin ben yanında kendimi çok güzel hissediyorum sürekli gülümsüyoruz,şakalar yapıp dokunmak istiyoruz birbirimize,sürekli sohbet ediyoruz konuşmaya doyamıyoruz ben böyle anlıyorum sıcak iletişim canlı tutuyor ilişkimizi. Hissediyorum yani hissedersiniz siz de öyle herkesle olmayan özel bi bağ çünkü

F...bady arkadaşlığı gibii yanyana iyi ama diger zamanlar birbirimizi rahatsız etmiyoruz arkadaşlığı:)) ( adını yazmadım bilerek yanlış anlama diye olayınız oyle temas değildir ama mantıgı sadece ona benziyor diye yazdım ) yanlış anlama lütfen :)

Evli degildir belki ama uzun bir birlikteliği olabilir.Evli adamlar eşlerini ayakta uyutuyor bazen.3 aylık ilişkide gereksiz emin konuşuyorsun bence,aynı şekilde gereksiz evhamlanıyorsun sevmiyor mu diye de.

Yapılarınız benzerse neden sevmiyor diye düşünüyorsun ki? İlişki Hakkı'nda zaten kimse birşey diyemez sana,büyük ihtimalle 30 35 yaş arasında sevdiğin Ada'm sende 23 27 yaşları arasındasın.Arada başka şeyler olmasa o yaşta seninle birlikteliği tekrar bir düşünürdü çünkü.

Biraz vakit geçir bakalım daha iyi tanırsın

Sen onun sevgisinden emin olmak isteyerek ona bağlanmaya basliyor olabilir misin? Ona değer vermiyor olsan, neden seni sevip sevmemesiyle ilgilenesin?
Madem bağlanmak istemiyorsun, bir seyler hissetmeye başladığını anladığında ilişkiyi bitirirsin..
İşte sorun benim duygularım bağlanmam diye yola çıktım ama ister istemez yaptıklarından etkilendim galiba:( daha önceki uzun dönem bir ilişkim aldatilmamla bitmişti yeniden bağlanıp aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum galiba:(

Birlikte uyumak bence değer vermektir zaten sevip sevmediğini sorgulamakta öyle,bence bişiler hissediyorsunuz zaten sadece kabul etmek istemiyorsunuz sanki,örneğin ben yanında kendimi çok güzel hissediyorum sürekli gülümsüyoruz,şakalar yapıp dokunmak istiyoruz birbirimize,sürekli sohbet ediyoruz konuşmaya doyamıyoruz ben böyle anlıyorum sıcak iletişim canlı tutuyor ilişkimizi. Hissediyorum yani hissedersiniz siz de öyle herkesle olmayan özel bi bağ çünkü
Kabul etmek istemiyorum galiba duygularımı, beni korkutan da kendi duygularım işte o bana değer veriyor bunu hissediyorum ama yeniden kırılmaktan korktuğum için emin olmak istiyorum galiba:(

F...bady arkadaşlığı gibii yanyana iyi ama diger zamanlar birbirimizi rahatsız etmiyoruz arkadaşlığı:)) ( adını yazmadım bilerek yanlış anlama diye olayınız oyle temas değildir ama mantıgı sadece ona benziyor diye yazdım ) yanlış anlama lütfen :)

Yanlış anlamadım zaten ana çıkış noktası oydu benim açımdan ama ne olduysa değer vermeye başladım iste:(

Evli degildir belki ama uzun bir birlikteliği olabilir.Evli adamlar eşlerini ayakta uyutuyor bazen.3 aylık ilişkide gereksiz emin konuşuyorsun bence,aynı şekilde gereksiz evhamlanıyorsun sevmiyor mu diye de.

Yapılarınız benzerse neden sevmiyor diye düşünüyorsun ki? İlişki Hakkı'nda zaten kimse birşey diyemez sana,büyük ihtimalle 30 35 yaş arasında sevdiğin Ada'm sende 23 27 yaşları arasındasın.Arada başka şeyler olmasa o yaşta seninle birlikteliği tekrar bir düşünürdü çünkü.

Biraz vakit geçir bakalım daha iyi tanırsın
Birlikteliği yok çünkü benim yanımda telefonunu bir köşeye atıyor ve orada duruyor, uzun bir ilişkisi olsa 2 gün haber almayan biri meraklanir diye düşünüyorum. Ayrıca gelen msjlari falan genellikle okutuyor bana:)

Yanlış anlamadım zaten ana çıkış noktası oydu benim açımdan ama ne olduysa değer vermeye başladım iste:KK43:
Bu çıkış noktası insan doğasına aykırı çünkü duyguları reddeden gerçek dışı bi durum zaten,iki tarafında bişiler hissetmemesi imkansız bence,bana göre filmlerde öpüşenler bile bişe hissediyor,eşime göre iflah olmaz gizli romantiğim ben:halay:

Birlikteliği yok çünkü benim yanımda telefonunu bir köşeye atıyor ve orada duruyor, uzun bir ilişkisi olsa 2 gün haber almayan biri meraklanir diye düşünüyorum. Ayrıca gelen msjlari falan genellikle okutuyor bana:)
Yok Can'ım zaten aynı teli kullanmazlar o kadar saf olunmaz.2. Tel kullanımı yaygın ya arabaya bırakıyormuştu arkadaşımın eşi.Arabayla gelmiyorsa dediğin gibidir.

İncinmiş bir kadının korkuları bunlar. Kaç metreden görsem tanırım. Adamda sıkıntı yok . :)

Ben de seninle aynıyım. Bence kendini biraz bırakmalısın. Kasmamalısın.

Yok Can'ım zaten aynı teli kullanmazlar o kadar saf olunmaz.2. Tel kullanımı yaygın ya arabaya bırakıyormuştu arkadaşımın eşi.Arabayla gelmiyorsa dediğin gibidir.
Benim yakın bi kadın arkadaşım biraz çapkındır,tam üç telefonu var:KK53:

Back
X