Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada araba arada otobüs kullanıyor ki bütün ailesinin falan telefon numaraları bu telefonda en son yanımda annesi ile konuşuyordu:)Yok Can'ım zaten aynı teli kullanmazlar o kadar saf olunmaz.2. Tel kullanımı yaygın ya arabaya bırakıyormuştu arkadaşımın eşi.Arabayla gelmiyorsa dediğin gibidir.
Neden kafaya takıyorsun o Zaman Can'ım :))) Herşeyden eminsen bırak akışınaArada araba arada otobüs kullanıyor ki bütün ailesinin falan telefon numaraları bu telefonda en son yanımda annesi ile konuşuyordu:)
O konuda haklısınız ki ben dünyanın en mantıklı insanı idim, bir takım hisler gelişti bende:)Bu çıkış noktası insan doğasına aykırı çünkü duyguları reddeden gerçek dışı bi durum zaten,iki tarafında bişiler hissetmemesi imkansız bence,bana göre filmlerde öpüşenler bile bişe hissediyor,eşime göre iflah olmaz gizli romantiğim ben![]()
Kadınlar 3 telefonda 5 telefon da idare eder ama erkekler saf biraz arabadaki telefonu bile yakaladı arkadaşBenim yakın bi kadın arkadaşım biraz çapkındır,tam üç telefonu var![]()
Kavga etmiyoruz çünkü çok iletişim halinde değiliz sürekli konuşmak çok sorun çıkarıyor bence arada yoklamak daha iyi oluyor:)bir erkeğin seni sevdiğini anlamanın en net yolu kaybetme korkusunu görmektir. bu da yaşatmadan bilinmez tabi. kavgada etmiyormuşsunuz ki blöf yap desem :)
Bence de kadın yaparsa ki yapmasın tabi ki çok zor yakalanırKadınlar 3 telefonda 5 telefon da idare eder ama erkekler saf biraz arabadaki telefonu bile yakaladı arkadaşÇapkınlıkta usta sanırım kadınlar.
Daha önce aldatıldım, uzun süreli bir ilişkiydi, bu yüzden bağlanmaktan korkuyorum zaten, bu konuda haklısınız:)İncinmiş bir kadının korkuları bunlar. Kaç metreden görsem tanırım. Adamda sıkıntı yok . :)
Ben de seninle aynıyım. Bence kendini biraz bırakmalısın. Kasmamalısın.
Mesela ne kuruyorsun kafanda örnek veremez misin hiçKafamda kurduklarım mesafe ile ilgili değil, aslında çok ilgili bir adam her her düşünceme cevap veriyor, beni sürekli takip ediyor ama bazen emin olamıyorum o da kafamda kurmama neden oluyor![]()
Yemişim mantıgı,gevşek de takılıyormuşsunuz arama sorma bakımından umarım içinizden her dakika aranmayı bekleyen bi kezban çıkmaz,bari biraz daha aşık olsun öyle yapın,ben hoşlanmadığım şeyleri konuşmak için deli divane aşık olmasını beklemiştimO konuda haklısınız ki ben dünyanın en mantıklı insanı idim, bir takım hisler gelişti bende:)
Mesela şöyle örnek vereyim; geçmişi çok dolu bir adam birçok şeyi yaşamış son buluşmamız da gene gelirim, görüşürüz falan demedi sadece sarıldık vedalaştık sonra da gitti. Gerçi sonrasında mesajlaştik gayet keyifli idi ama kafamda neyi kurduğumu bende bilmiyorum galibaMesela ne kuruyorsun kafanda örnek veremez misin hiç
Yok öyle bir kezban çıkmaz içimden eminim, çıksa onu ben boğarım zaten:) ki zaten sürekli aramayalim diyen bendim ilişkinin başında:) bem hiç beklemediğim halde o aramaya başladı:)Yemişim mantıgı,gevşek de takılıyormuşsunuz arama sorma bakımından umarım içinizden her dakika aranmayı bekleyen bi kezban çıkmaz,bari biraz daha aşık olsun öyle yapın,ben hoşlanmadığım şeyleri konuşmak için deli divane aşık olmasını beklemiştim![]()
Ya aslında cinsel odaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü son buluşmamız da oturduk sarılarak film izledik sonra da direk yatıp uyuduk, öncesinde birşeyler oldu ama sürekli cinsel odaklı düşünen birisi bunu yapmaz diye düşünüyorum:)Bence değer görüp görmediğini anlamanın en iyi yolu adamı bilinçli darlamak. Sürekli arayıp kendimi pek iyi hissetmiyorum konuşmaya ihtiyacım var, yanıma gelemez misin seni görsem iyi olurum sanki gibi cümleler. Sevmeyen cinsel ilişki odaklı bir adam hemen kaçıyor böyle tiplerden :) ama seviyorsa ilgileniyor neyin var noldu şimdi çok işim var 2 gün sonra gelsem idare edebilir misin gibi cevaplar veriyor. Deneyebilirsin istersen
Bi erkek seviyorsa bana gore onunla hic kavga etmeme ihtimalin yoktur :) en son tamam askim diyip yanina kalp koymadin diye sabaha kadar dusunup sabah sorar mesela :) yada yatiyorsunuz hafif dalmisiniz gozunu hafif acar kontrol eder ustunuzu iyice orter tekrar uyur aradan 1 dakika gecer tekrar oper tekrar uyur bu boyle baya uzun surer hatta siz usumeyin diye yorgana sarip sizi bide ustunuzu eliyle dolar :)Arkadaşlar 3 aylık falan bir ilişkim var, erkek arkadaşım benden 9 yaş kadar büyük. İlişkinin başlarında benim de onun da bir beklentisi yoktu sadece takılmak gibi bir amacımız vardı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o tanıştıktan hemen sonra yanıma geldi ve bu beni ister istemez etkiledi. Daha sonraki hafta sonu da yanıma geldi ve hafta sonunu beraber gecirdik. Daha sonra 1 ya da 1.5 ay onun ve benim yoğunluğumdan dolayı görüşemedik ama yakın bir zamanda gene bir geceyi beraber geçirdik.
Sorun şu ki ben yaşım itibari ile evlenmeyi düşünmüyorum, hatta çocuk yapmak gibi bir planım da yok asla. O da bunları biliyor ve sorun etmiyor şimdilik.
Ben kendi duygularımdan ve onun duygularından emin olamıyorum bir türlü. Yanyana iken çok iyi, sürekli sarılmalar, beraber film izlemeler, gece yatarken sarılıp uymalar falan... Sürekli beni sevdiğini söylüyor, her zaman yanimda olmak istediğini, beni kimselere vermek istemediğini falan söylüyor.
İkimizde cok hesap soran ve mesajlaşan tiplerden değiliz, ilişkinin başlarında her gece konuşurken simdi arada sırada konuşuyoruz ya da gunde 2,3 kere falan mesajlaşıyoruz. Genellikle yaptığı şeylerden haberim oluyor, pek gizli, saklı işleri yok yani:) işin garibi şu ana kadar hiç kavga etmedik, aramızda asla tartışma çıkmıyor:)
Benim asıl derdim şu bazen evet bu adam beni seviyor derken, bazen bundan emin olamıyorum. Şunu sormak istiyorum bir kadın sevildiğinden nasıl emin olur, bunun kriterleri nedir? Tavsiye veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim:)
Not: erkek arkadaşımın evli olmadığından eminim, ayrıca evlenmeden olmaz diye duyar kasacak arkadaşlar lütfen yazmadan çıkın, tartışma çıksın istemiyorum![]()
ben şunu anladım ki büyük şeylerden anlayamazsın. sevgi gösterileri,öpmeler sarılmalar,şiirler şarkılar,fotoğraflar,hayatımın aşkılar bunlarla anlayamazsın. yani emin olamazsın.bunlar herkesin malumu ve hoşlanınca bile yaptığı şeyler.bence sevgi ufak şeylerde saklı. mesela ona anlattığın bi özelliğin huyun olabilir uzun zaman sonra senle ilgili küçük bir ayrıntıyı hatırlaması işte bu sevgidir. seni dinlemesi,üzüldüğün umutsuz oldugun bi işini halletmeye çalışması,aileni arkadaslarını anlatırken onları tanımaya çalışması aklında tutması diyebilirim.
Sonuçta seviştiniz mi seviştinizYa aslında cinsel odaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü son buluşmamız da oturduk sarılarak film izledik sonra da direk yatıp uyuduk, öncesinde birşeyler oldu ama sürekli cinsel odaklı düşünen birisi bunu yapmaz diye düşünüyorum:)
Şöyle soyleyim mesela yazdığım şeylere cevap veriyor ben bir soz paylaşmıştım kaybetme korkusu ile ilgili mesela bunu görünce bana hemen yazmış sen bunu hissetmiyor musun diye yanında uzgun bie surat ifadesi ile. Geceleri o derin uyuyor ama şöyle diyim uyandıkca ya sarılıyor ya öpüyor ya da ben uzaklaştıkça sürekli bana yapışıyor, en son buluşmamizda yatağın ucuna kadar geldim en son benim tarafa gelcek diye:) ya da sürekli bir temas halinde oluyoruz yatarken:)Bi erkek seviyorsa bana gore onunla hic kavga etmeme ihtimalin yoktur :) en son tamam askim diyip yanina kalp koymadin diye sabaha kadar dusunup sabah sorar mesela :) yada yatiyorsunuz hafif dalmisiniz gozunu hafif acar kontrol eder ustunuzu iyice orter tekrar uyur aradan 1 dakika gecer tekrar oper tekrar uyur bu boyle baya uzun surer hatta siz usumeyin diye yorgana sarip sizi bide ustunuzu eliyle dolar :)