- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
Uzgunum ama hersey ten uyumu degil : (İşte ben farklı düşünüyorum bu konuda bir adamla ten uyumum olmadan o ilişkiyi sürdürmem, mümkün değil:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzgunum ama hersey ten uyumu degil : (İşte ben farklı düşünüyorum bu konuda bir adamla ten uyumum olmadan o ilişkiyi sürdürmem, mümkün değil:)
Bu iyi birsey bence :) ama yasi adamin benimkinin 2 kati nerdeyse ne dusunuyor bilemiyorum cokŞöyle soyleyim mesela yazdığım şeylere cevap veriyor ben bir soz paylaşmıştım kaybetme korkusu ile ilgili mesela bunu görünce bana hemen yazmış sen bunu hissetmiyor musun diye yanında uzgun bie surat ifadesi ile. Geceleri o derin uyuyor ama şöyle diyim uyandıkca ya sarılıyor ya öpüyor ya da ben uzaklaştıkça sürekli bana yapışıyor, en son buluşmamizda yatağın ucuna kadar geldim en son benim tarafa gelcek diye:) ya da sürekli bir temas halinde oluyoruz yatarken:)
O kdr guzel bi yorumki..Nasıl emin olursunuz bilemem ama bence o kişiden emin olmadan kesinlikle kaptırmayın kendinizi.Buraya konu açmanız bile içinizde bir kıpırtı olduğunun işareti.O yaşı itibariyle çok şey görmüş geçirmiştir , böyle adamların unutması , bırakması , ayrılması çok kolay olur.Belki de uzatmalı bir sevgilisi var , geçici bir ayrılıkta sizinle vakit geçiriyordur.Her şey olabilir.Kendiniz için dikkatli olun.
Geçmişe çok takılma yoksa bu günü yaşayamazsinMesela şöyle örnek vereyim; geçmişi çok dolu bir adam birçok şeyi yaşamış son buluşmamız da gene gelirim, görüşürüz falan demedi sadece sarıldık vedalaştık sonra da gitti. Gerçi sonrasında mesajlaştik gayet keyifli idi ama kafamda neyi kurduğumu bende bilmiyorum galiba![]()
Seninkiyle ayni fikirde olmadigi icin mi sacma :)Çok saçma yorumlar gelmiş ya. Kolay edilen bilmem ne. Bence sorun uzak mesafe olması. Sanal ve gerçek çok farklı oluyor. Sanaldan duygularını ruh halini hissettiremiyorsun. Belki onun için de öyledir.
Benim de hayatımda böyle bir erkek var şuan. Yanyanayken çok daha iyiyiz , sıcağız.
Bir dönem 3 yıl kadar birlikte olduğum bir adam vardı , bir kez olsun seni seviyorum dememişti ama hiç bir zaman sevgisinden şüphe duymamıştım. Benim gideceğim zamanlarda dolabında sevdiğim turfanda meyveler ( cimri adam aslında kiraza 30tl verdiğini biliyorum ) bilgisayarın yanında sevdiğim kavrulmuş kabuklu fındıklar ve paket paket jelibon :)) olurdu. Bir defasında yanında çok hasta olmuştum , kucağında banyoya taşıdı bir saniye bırakmadı sen git dememe rağmen , bütün eve çıkardım ben olsam midem bulanır , her şeyi kendi temizledi , başımdan bir saniye ayrılmadı , dr dan geldiğimizde gözünü kırpmadan sabaha kadar anne gibi beklemişti başımda.... İyi misin bir şey ister misin diye ama bir defa seni seviyorum dememişti. Ailesi istemediği için ayrıldık sonunda .... Hala severim onu ince bir sızıdır içimde ve hala onun da beni sevdiğinden zerre kadar şüphem yok :)ben şunu anladım ki büyük şeylerden anlayamazsın. sevgi gösterileri,öpmeler sarılmalar,şiirler şarkılar,fotoğraflar,hayatımın aşkılar bunlarla anlayamazsın. yani emin olamazsın.bunlar herkesin malumu ve hoşlanınca bile yaptığı şeyler.bence sevgi ufak şeylerde saklı. mesela ona anlattığın bi özelliğin huyun olabilir uzun zaman sonra senle ilgili küçük bir ayrıntıyı hatırlaması işte bu sevgidir. seni dinlemesi,üzüldüğün umutsuz oldugun bi işini halletmeye çalışması,aileni arkadaslarını anlatırken onları tanımaya çalışması aklında tutması diyebilirim.
Zaten sorun benim kendimi baskılamam, çünkü gerçekten kırılmak istemiyorum yoğun duygular hissedince kırılmak kolay oluyor. Zaten başlaması çok duygusal olmadı benim açımdan daha sonraki davranışları ve değer görmem benim kafamı karıştırdı:)Aslında farklı şekillerde değer görme ve sevilme ihtiyacınız çok yoğun. Fakat bana sanki kırılmamak için bi savunma mekanizması geliştirmişsiniz gibi geldi. ‘Sadece takılıyoruz, rahat olmalıyım, bağlanmamalıyım’ şeklinde düşüncelerle kendinizi bastırmışsınız sürekli.
Buraya konu açmanız ve yazdıklarınız bana bu tarz bi ilişki modelinin size pek de uygun olmadığını düşündürdü açıkçası. Çünkü bu tarz sorgulamalara girmezdiniz.
Biraz daha dürüst olmanız gerekiyor kendinize bence. Hiçbirimiz sadece cinsellik odaklı bi ilişki istemeyiz bu çok açık. Çünkü duygularımız var ve bir zaman sonra mutlaka farklı beklentilere de gireriz. Kırılmaktan, incinmekten bu kadar korkmayın. Olduğunuz gibi davranın.
Eğer sevdiğinin alametlerini soruyorsanız sevmiyordur. Hiçbir erkeğin sevdiği kız sevilmenin işaretini sormaz. Bu anlatılmaz yaşanır. Bir kız bunu soruyorsa kalbinde zerre şüphe varsa o erkek onu sevmiyor yada soğukluk hissediyordur![]()
Fazla bel bağlamamak için sorma gereği duydum ben de zaten, herşeyin çok hızlı başlaması da beni biraz karıştırdı zaten uzun süren bir bekarlık döneminden sonra bu ilgi iyi gelmişti yalan söyleyemem:)36 yaşındaki bir adam neden uzak mesafe ilişkisine bel bağlasın ki ?
Aklı başında olgun fikirli bir kadın olduğunuz izlenimini aldım yazdıklarınızdan.
Bence fazla emin olmayın ilişkinin gidişatından çünkü bana çok mantıklı gelmiyor belli bir yaş üstü insanların uzaktan uzağa sevgi durumları .
Ben bu kadar kısa sürede anlayamazsın fikrine karşıyım. Ben eşimi bir saniye gördüm, o da beni. O an resmen arada birşey oldu. 15 Gün sonra ikinci defa gördüm ve tanıştık. Öğretmeniz bu arada ilçede. Aynı gün, ilçeden ile aynı dolmuşla döndük. Yanyana bile oturmuyoruz. Ben indim, arkamdan o da indi. Yanıma geldi, kahve içelim mi dedi yürürken, elimi sımsıkı tuttu. Kahve içmeye gittik, 15 gün sonra nişanlandık ve bir ay içinde evlendik. Ben ilk an anladım ki eşim olduğunu. Acaba hiç olmadı. Ben de evlenmek ve çocuk yapmak konusunda net hayırları olan biriydim. Ama evlendim. 14 yıllık evliyiz. Çocuk konusunda hep gelgitlerim oldu. Bahaneler buldum. 14 yılda ilk defa geçen ay korunmadık. Biraz biraz çocuk da olabilir diyorum yani. Siz kimseyi dinlemeyin, kalbinizi dinleyin. Zaten çoğunlukla hissedersiniz.