• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anı yaşamak ya da yaşamamak

Şöyle soyleyim mesela yazdığım şeylere cevap veriyor ben bir soz paylaşmıştım kaybetme korkusu ile ilgili mesela bunu görünce bana hemen yazmış sen bunu hissetmiyor musun diye yanında uzgun bie surat ifadesi ile. Geceleri o derin uyuyor ama şöyle diyim uyandıkca ya sarılıyor ya öpüyor ya da ben uzaklaştıkça sürekli bana yapışıyor, en son buluşmamizda yatağın ucuna kadar geldim en son benim tarafa gelcek diye:) ya da sürekli bir temas halinde oluyoruz yatarken:)
Bu iyi birsey bence :) ama yasi adamin benimkinin 2 kati nerdeyse ne dusunuyor bilemiyorum cok

Nasıl emin olursunuz bilemem ama bence o kişiden emin olmadan kesinlikle kaptırmayın kendinizi.Buraya konu açmanız bile içinizde bir kıpırtı olduğunun işareti.O yaşı itibariyle çok şey görmüş geçirmiştir , böyle adamların unutması , bırakması , ayrılması çok kolay olur.Belki de uzatmalı bir sevgilisi var , geçici bir ayrılıkta sizinle vakit geçiriyordur.Her şey olabilir.Kendiniz için dikkatli olun.

Nasıl emin olursunuz bilemem ama bence o kişiden emin olmadan kesinlikle kaptırmayın kendinizi.Buraya konu açmanız bile içinizde bir kıpırtı olduğunun işareti.O yaşı itibariyle çok şey görmüş geçirmiştir , böyle adamların unutması , bırakması , ayrılması çok kolay olur.Belki de uzatmalı bir sevgilisi var , geçici bir ayrılıkta sizinle vakit geçiriyordur.Her şey olabilir.Kendiniz için dikkatli olun.
O kdr guzel bi yorumki..

Çok saçma yorumlar gelmiş ya. Kolay edilen bilmem ne. Bence sorun uzak mesafe olması. Sanal ve gerçek çok farklı oluyor. Sanaldan duygularını ruh halini hissettiremiyorsun. Belki onun için de öyledir.

Benim de hayatımda böyle bir erkek var şuan. Yanyanayken çok daha iyiyiz , sıcağız.

Mesela şöyle örnek vereyim; geçmişi çok dolu bir adam birçok şeyi yaşamış son buluşmamız da gene gelirim, görüşürüz falan demedi sadece sarıldık vedalaştık sonra da gitti. Gerçi sonrasında mesajlaştik gayet keyifli idi ama kafamda neyi kurduğumu bende bilmiyorum galiba:KK43:
Geçmişe çok takılma yoksa bu günü yaşayamazsin

3 aylik iliskide kimsenin kimseyi sevecegini dusunmem. Hele ki sadece3-5 kere gorusulduyse. Bir de gunde 3 kere mesajla haberlesmek bana az geldi.

Ilerde sever belki ama simdi erken bence

Çok saçma yorumlar gelmiş ya. Kolay edilen bilmem ne. Bence sorun uzak mesafe olması. Sanal ve gerçek çok farklı oluyor. Sanaldan duygularını ruh halini hissettiremiyorsun. Belki onun için de öyledir.

Benim de hayatımda böyle bir erkek var şuan. Yanyanayken çok daha iyiyiz , sıcağız.
Seninkiyle ayni fikirde olmadigi icin mi sacma :)

Aslında farklı şekillerde değer görme ve sevilme ihtiyacınız çok yoğun. Fakat bana sanki kırılmamak için bi savunma mekanizması geliştirmişsiniz gibi geldi. ‘Sadece takılıyoruz, rahat olmalıyım, bağlanmamalıyım’ şeklinde düşüncelerle kendinizi bastırmışsınız sürekli.

Buraya konu açmanız ve yazdıklarınız bana bu tarz bi ilişki modelinin size pek de uygun olmadığını düşündürdü açıkçası. Çünkü bu tarz sorgulamalara girmezdiniz.

Biraz daha dürüst olmanız gerekiyor kendinize bence. Hiçbirimiz sadece cinsellik odaklı bi ilişki istemeyiz bu çok açık. Çünkü duygularımız var ve bir zaman sonra mutlaka farklı beklentilere de gireriz. Kırılmaktan, incinmekten bu kadar korkmayın. Olduğunuz gibi davranın.

Ben bu kadar kısa sürede anlayamazsın fikrine karşıyım. Ben eşimi bir saniye gördüm, o da beni. O an resmen arada birşey oldu. 15 Gün sonra ikinci defa gördüm ve tanıştık. Öğretmeniz bu arada ilçede. Aynı gün, ilçeden ile aynı dolmuşla döndük. Yanyana bile oturmuyoruz. Ben indim, arkamdan o da indi. Yanıma geldi, kahve içelim mi dedi yürürken, elimi sımsıkı tuttu. Kahve içmeye gittik, 15 gün sonra nişanlandık ve bir ay içinde evlendik. Ben ilk an anladım ki eşim olduğunu. Acaba hiç olmadı. Ben de evlenmek ve çocuk yapmak konusunda net hayırları olan biriydim. Ama evlendim. 14 yıllık evliyiz. Çocuk konusunda hep gelgitlerim oldu. Bahaneler buldum. 14 yılda ilk defa geçen ay korunmadık. Biraz biraz çocuk da olabilir diyorum yani. Siz kimseyi dinlemeyin, kalbinizi dinleyin. Zaten çoğunlukla hissedersiniz.

ben şunu anladım ki büyük şeylerden anlayamazsın. sevgi gösterileri,öpmeler sarılmalar,şiirler şarkılar,fotoğraflar,hayatımın aşkılar bunlarla anlayamazsın. yani emin olamazsın.bunlar herkesin malumu ve hoşlanınca bile yaptığı şeyler.bence sevgi ufak şeylerde saklı. mesela ona anlattığın bi özelliğin huyun olabilir uzun zaman sonra senle ilgili küçük bir ayrıntıyı hatırlaması işte bu sevgidir. seni dinlemesi,üzüldüğün umutsuz oldugun bi işini halletmeye çalışması,aileni arkadaslarını anlatırken onları tanımaya çalışması aklında tutması diyebilirim.
Bir dönem 3 yıl kadar birlikte olduğum bir adam vardı , bir kez olsun seni seviyorum dememişti ama hiç bir zaman sevgisinden şüphe duymamıştım. Benim gideceğim zamanlarda dolabında sevdiğim turfanda meyveler ( cimri adam aslında kiraza 30tl verdiğini biliyorum ) bilgisayarın yanında sevdiğim kavrulmuş kabuklu fındıklar ve paket paket jelibon :)) olurdu. Bir defasında yanında çok hasta olmuştum , kucağında banyoya taşıdı bir saniye bırakmadı sen git dememe rağmen , bütün eve çıkardım ben olsam midem bulanır , her şeyi kendi temizledi , başımdan bir saniye ayrılmadı , dr dan geldiğimizde gözünü kırpmadan sabaha kadar anne gibi beklemişti başımda.... İyi misin bir şey ister misin diye ama bir defa seni seviyorum dememişti. Ailesi istemediği için ayrıldık sonunda .... Hala severim onu ince bir sızıdır içimde ve hala onun da beni sevdiğinden zerre kadar şüphem yok :)

Hayır evlenmeden olmazı da bir kenara koydum , sevgisin'den emin olmadan olur mu ?? Eşimle ilk buluşmaya konusmaya basladiktan tam 6 ay sonra ikna oldum :110:

Sevgisini de gozlerine bakınca anlarsınız mesela telefonda sizinle konuşurken heyecanlanıyorsa, kötü zamanlarinizda hep yanındaysa, mutlu etmek icin çabalıyorsa, vs. Bu soruyu hic sormadım ben ilişkim boyunca.

Yorumlar için teşekkürler benim emin olmak isteme nedenim eğer farklı gözlerden yorum gelirse duygularımı kontrol etmem daha kolay olur diye düşünmüştüm. Anı yaşamak en güzeli olacak galiba; sorgulamadan ve ona bağlanmadan kendimi kontrol etmeyi öğrenmem gerekecek, mantığımı devreye sokmaliyim artık:)

Aslında farklı şekillerde değer görme ve sevilme ihtiyacınız çok yoğun. Fakat bana sanki kırılmamak için bi savunma mekanizması geliştirmişsiniz gibi geldi. ‘Sadece takılıyoruz, rahat olmalıyım, bağlanmamalıyım’ şeklinde düşüncelerle kendinizi bastırmışsınız sürekli.

Buraya konu açmanız ve yazdıklarınız bana bu tarz bi ilişki modelinin size pek de uygun olmadığını düşündürdü açıkçası. Çünkü bu tarz sorgulamalara girmezdiniz.

Biraz daha dürüst olmanız gerekiyor kendinize bence. Hiçbirimiz sadece cinsellik odaklı bi ilişki istemeyiz bu çok açık. Çünkü duygularımız var ve bir zaman sonra mutlaka farklı beklentilere de gireriz. Kırılmaktan, incinmekten bu kadar korkmayın. Olduğunuz gibi davranın.
Zaten sorun benim kendimi baskılamam, çünkü gerçekten kırılmak istemiyorum yoğun duygular hissedince kırılmak kolay oluyor. Zaten başlaması çok duygusal olmadı benim açımdan daha sonraki davranışları ve değer görmem benim kafamı karıştırdı:)

Eğer sevdiğinin alametlerini soruyorsanız sevmiyordur. Hiçbir erkeğin sevdiği kız sevilmenin işaretini sormaz. Bu anlatılmaz yaşanır. Bir kız bunu soruyorsa kalbinde zerre şüphe varsa o erkek onu sevmiyor yada soğukluk hissediyordur:KK50:

+1

36 yaşındaki bir adam neden uzak mesafe ilişkisine bel bağlasın ki ?
Aklı başında olgun fikirli bir kadın olduğunuz izlenimini aldım yazdıklarınızdan.
Bence fazla emin olmayın ilişkinin gidişatından çünkü bana çok mantıklı gelmiyor belli bir yaş üstü insanların uzaktan uzağa sevgi durumları .

36 yaşındaki bir adam neden uzak mesafe ilişkisine bel bağlasın ki ?
Aklı başında olgun fikirli bir kadın olduğunuz izlenimini aldım yazdıklarınızdan.
Bence fazla emin olmayın ilişkinin gidişatından çünkü bana çok mantıklı gelmiyor belli bir yaş üstü insanların uzaktan uzağa sevgi durumları .
Fazla bel bağlamamak için sorma gereği duydum ben de zaten, herşeyin çok hızlı başlaması da beni biraz karıştırdı zaten uzun süren bir bekarlık döneminden sonra bu ilgi iyi gelmişti yalan söyleyemem:)
Uzak mesafe çok değil 2 ya da 3 saatlik bir yol yakın sayılırız yani.

Ben bu kadar kısa sürede anlayamazsın fikrine karşıyım. Ben eşimi bir saniye gördüm, o da beni. O an resmen arada birşey oldu. 15 Gün sonra ikinci defa gördüm ve tanıştık. Öğretmeniz bu arada ilçede. Aynı gün, ilçeden ile aynı dolmuşla döndük. Yanyana bile oturmuyoruz. Ben indim, arkamdan o da indi. Yanıma geldi, kahve içelim mi dedi yürürken, elimi sımsıkı tuttu. Kahve içmeye gittik, 15 gün sonra nişanlandık ve bir ay içinde evlendik. Ben ilk an anladım ki eşim olduğunu. Acaba hiç olmadı. Ben de evlenmek ve çocuk yapmak konusunda net hayırları olan biriydim. Ama evlendim. 14 yıllık evliyiz. Çocuk konusunda hep gelgitlerim oldu. Bahaneler buldum. 14 yılda ilk defa geçen ay korunmadık. Biraz biraz çocuk da olabilir diyorum yani. Siz kimseyi dinlemeyin, kalbinizi dinleyin. Zaten çoğunlukla hissedersiniz.

Ciddi misiniz yaaa 1 ayda ? maşallaaahh 41 kere :oha:

14 yılda hiç çocuk istemediniz mi ?

Son düzenleme:
Back
X