aniden gelen ben bir halt oldum hissi

Kendinizin farkında olmanız çok güzel, tabiki de size statünüze göre hitap edilmeli ama bunu kibirle karıştırırsanız çekilmez bir insan olursunuz , lütfen dozu güzel ayarlayın, ben öğretmenim okulda tüm arkadaşlarıma samimi dahi olsam hocam derim fakat bazı öğretmen arkadaşlarımız var ki resmiyetten kırılıyorlar, ama ne oluyor kimse onları sevmiyor, bir plan yapıldığında onları kimse katmıyor, herkes onları görünce mecburiyetten selam veriyor, bu sefer de o ortamdaki insanların samimiyetini kıskanıyorlar, size tavsiyem dengeyi güzel ayarlayın, insanları kendinizden soğutmayın...

Yahu bir de ekip işi ekip işi diye gelen mesajlar. Heralde ekip işi , öyle olmayan iş mi var emniyette ekip işi askeriye de ekip işi bu durumda gidip emniyet müdürüne hey müdür biz bir ekibimiz bundan sonra sana arkadaşım diyeceğim mi diyeceğiz? Kimse birbirinin yerini dolduramaz. Herkesin görev tanımı farklıdır ancak her grubun bir lokomotif bir çekicisi vardır. İş saatleri içerisinde kullanması gereken dil bellidir.

Bir de bi mesajda yazılmış 14 mart bütün sağlıcakların bayramı diye tekrar dönüp bulmadım ancak 14 mart tibbiyeli bayramıdır. Tıbbıyelı tabiri tıp fakültesi mezunu olanlara denir. Bunu bilmek için doktor olmaya gerek yok İnternete yazsan çıkıyor zaten.

vala kendisini tanımıyorum görmedim
telefonda konuştuğum att diyor arkadaşım bana
yakınlık kısmı olmadığı kesin.

Birde şöyle bi durum var, gozden kacirmayalim. Sadece siz doktorsunuz. Geri kalanlar sanirim hiyerarşik olarak birbirine denk. O yuzden arada kayniyor olabilir misiniz?

Kidemimizin ilerlemesi için bizim de birkaç yıl emek vermemiz gerekiyor ama işte bu şekildeki laflar ben ustunum doktor diyeceksiniz tavrinizin somut örneği. Bu arada dort yıl lisede, alti yıl da üniversitede aynı mesleğin eğitimini aldim. Piyasada da beş yılı devirmedigim için hala kidemli olamadım. Kidemlendigimde de ismimin adına mesleğimi eklemediler diye dertlenicegimi sanmıyorum:) yılların kidemlisi patronlarımin da dertlendigini gormedim

Birde şöyle bi durum var, gozden kacirmayalim. Sadece siz doktorsunuz. Geri kalanlar sanirim hiyerarşik olarak birbirine denk. O yuzden arada kayniyor olabilir misiniz?
yani en çok bu yüzden aradan kaynamamam gerektiğini düşünüyorum
çünkü aradığınin kim olduğunu bilerek ariyo

Sevgili Kitapsız:) bence siz yarından itibaren işe gittiğinizde birine gözüm diyin,ötekine kirve,başkasına pampa,ahiretlik filan diyin.Tepkilerine bakın.

üstünüm kelimesinin içini iş hayatı için dolduracaksiniz elbette bunu diyorum
uzman hekimden benden usttur ve üstündür .

iş yaşamı dışında kimse kimseye üst değildir
dediklerimi ısrarla başka yöne cekiyorsunuz

Sevgili Kitapsız:) bence siz yarından itibaren işe gittiğinizde birine gözüm diyin,ötekine kirve,başkasına pampa,ahiretlik filan diyin.Tepkilerine bakın.
ay cok seviyorum böyle devrem kirvem filan laflarını ama beni reelde tanısaniz o kadar böyle bir tipim yok ki fjsjsjsnd jckdkdmdk
hic uygun değil bana xjsjsn

ay cok seviyorum böyle devrem kirvem filan laflarını ama beni reelde tanısaniz o kadar böyle bir tipim yok ki fjsjsjsnd jckdkdmdk
hic uygun değil bana xjsjsn
Şimdi düşündüm de siz moruk ve ahiretlik haricindekileri kullanabilirsiniz..Sağlık sektörü ya bu ikisini pek etik bulmadım.

bkz. Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir. Övün kendinizi, övünülecek, çabaladığınız bir şeyiniz varsa arkasında durun. Bugüne kadar hep sen kendini övme bırak başkaları övsün mantığında yaşadım ama bu bir hataymış. Bizim milletimiz tevazudan anlamıyor iyi niyeti de aptallık enayilik sanıyor.

Mesela doktor da yanında çalışana, siz de ambulanstaki diğer görevlilere siz demelisiniz ama onlar da bi zahmet doktor hanım, bey desinler. Yok herkes eşitmiş, oldu o zaman şoför koltuğuna siz geçin o da doktorluk yapsın. Herkes bir zahmet kime nasıl davranacağını bilsin.

Sizi arayan kisi arkadasim dediginde "buyrun ben doktor latte" olarak duzeltirseniz belki işe yarar. Bizlerde doktorlarimiz telefonda ya da mail yoluyla iletisim kuruyoruz. Her zaman bey hanim diye hitap ederiz

Sizi arayan kisi arkadasim dediginde "buyrun ben doktor latte" olarak duzeltirseniz belki işe yarar. Bizlerde doktorlarimiz telefonda ya da mail yoluyla iletisim kuruyoruz. Her zaman bey hanim diye hitap ederiz
Şimdi ben size hanım diye hitap etmek istesem doğa hanım mı uygun olur panda hanım mı bilemedim?:)

o konuda
zaten dedim bir kere siz komutadaki hekime de arkadaşım mi diyorsunuz diye
sonra kesildi o laf
çünkü demiyorlar , diyemezler.
ben sahadayim diye bu küçültme çabaları oradaki hekim onun amiri çünkü ama benim eskidemlim aynı eğitimi aldık, benzer kura ile atandik vs vs
başhekim bile bizle konuşurken doktor hanım der , bu işin makulunun bu olduğunu düşünüyorum

Burdaki konu bu değil ki. Konu sahibi bariz bir şekilde bu insanları kendinden aşağı görüyor. Tahammül edemediği de bu insanların kendini onla aynı seviyede görmesi. Bunu unvan bağlamında söylemiyorum üstelik.

ambulansin şoförü olmadan ben bir hiçim öyle mi
merak etmeyin hastaneye döneceğim zaten oradan devam ederim kendimi insan üstü görmeye , burada tam olmadı.
Siz hiçsiniz demedim yaptığınız iş hiç dedim. Siz orda istediğiniz müdahaleyi yapın zamanında hastaneye yetişemedikten adam öldükten sonra bi önemi var mı. Üstelik bunu ciddi olarak söylüyorum sizi iğnelemek için de demedim bence gerçekten hastaneye dönün ciddi anlamda aşırı takmışsınız bu konuya çünkü kimseye iyi gelmeyecek sonunda, çok bariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…