- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.819
- 123
- Konu Sahibi lattesizkitapsiz
-
İş kazası diye birşey var ama.Siz hiçsiniz demedim yaptığınız iş hiç dedim. Siz orda istediğiniz müdahaleyi yapın zamanında hastaneye yetişemedikten adam öldükten sonra bi önemi var mı. Üstelik bunu ciddi olarak söylüyorum sizi iğnelemek için de demedim bence gerçekten hastaneye dönün ciddi anlamda aşırı takmışsınız bu konuya çünkü kimseye iyi gelmeyecek sonunda, çok bariz.
Askeriyede yapılan iş emir komuta zincirini gerektirir çünkü emir alan insanların gerekirse yaptıkları iş gereği ölmeleri gerekir. Yani anlamsız kıyaslara gerek yok.O zaman askeriyede er gelsin komutana naber len götelek sen bensiz bir hicsin deyip caksin enseye tokadi, bddhdhhhdh ay olsa da izlesek
işyerindeki üstünlük ikame ile belli olurSiz hiçsiniz demedim yaptığınız iş hiç dedim. Siz orda istediğiniz müdahaleyi yapın zamanında hastaneye yetişemedikten adam öldükten sonra bi önemi var mı. Üstelik bunu ciddi olarak söylüyorum sizi iğnelemek için de demedim bence gerçekten hastaneye dönün ciddi anlamda aşırı takmışsınız bu konuya çünkü kimseye iyi gelmeyecek sonunda, çok bariz.
ay panda gibi aşırı tatlis biri
Bitane video vardı yanlslkla öyle bisey yapıodu erO zaman askeriyede er gelsin komutana naber len götelek sen bensiz bir hicsin deyip caksin enseye tokadi, bddhdhhhdh ay olsa da izlesek
Bakın bunu ben anlayabilirim ama sorun sizin diğer insanların işlerini küçümseyip hafife aldığınızı anlamıyo olmanız. Her iş saygıyı hak eder, onların size muamelesi doğru olmayabilir ama sizin de onların yaptığı işe saygınız yok farkındaysanız. Adamlardan resmen böcek gibi bahsediyosunuz bi dönüp okuyun lütfen. Bu şekilde kendi mesleğinizi yapan insanlar dışında herhangi başka biriyle çalışmanız mümkün değil.işyerindeki üstünlük ikame ile belli olur
ben onların yapabildigi her şeyi yapabiliyorum dert ambulans kullanmak ise kullanırım da .
ama onlar hekimlik yapamazlar çünkü bunun eğitimini almadılar
bunu anlamamak için nedir bu çaba
ya sizin vaktiniz olursa diğer yorumları okuyun lütfen kaç kişi sizin gibi anlamış 9 sayfada.Bakın bunu ben anlayabilirim ama sorun sizin diğer insanların işlerini küçümseyip hafife aldığınızı anlamıyo olmanız. Her iş saygıyı hak eder, onların size muamelesi doğru olmayabilir ama sizin de onların yaptığı işe saygınız yok farkındaysanız. Adamlardan resmen böcek gibi bahsediyosunuz bi dönüp okuyun lütfen. Bu şekilde kendi mesleğinizi yapan insanlar dışında herhangi başka biriyle çalışmanız mümkün değil.
hastanede doktorlarla mi calisiyorum sanki ?Bakın bunu ben anlayabilirim ama sorun sizin diğer insanların işlerini küçümseyip hafife aldığınızı anlamıyo olmanız. Her iş saygıyı hak eder, onların size muamelesi doğru olmayabilir ama sizin de onların yaptığı işe saygınız yok farkındaysanız. Adamlardan resmen böcek gibi bahsediyosunuz bi dönüp okuyun lütfen. Bu şekilde kendi mesleğinizi yapan insanlar dışında herhangi başka biriyle çalışmanız mümkün değil.
Maalesef bu sorun Türkiye’deki doktorların kendini insan üstü bir ırk olarak görmesinden kaynaklanıyor ve aslında bu muameleyi sadece kendilerine ve cahil halka karşı yaparak tatmin oluyorlar. Her meslek değerlidir, o bahsettiğiniz zincirde ordaki ambulans şöförü olmadan da siz bir hiçsiniz mesela çünkü acil bir vakayı alıp orda müdahale edip hastaneye yetiştirmek bir ekip işidir ve siz de o ekibin bir parçasısınız. Böyle düşünmüyorsanız ve hissetmiyorsanız ki öyle gözüküyor size alan değiştirmenizi ve ordan çıkmanızı, egonuzu tatmin edebileceğiniz hastanenize dönmenizi tavsiye ederim.
Konuyu oturduğunuz organınızdan algılamak için neden bu kadar uğraştınız? Ambulans sürücüsü şöfördür, hemşire hemşire, doktor doktor. Hepimiz sağlık sisteminin bir parçasıyız ama meslektaş değiliz. Yaptığımız işler farklı. Sizin aşağılık kompleksiniz var diye biz mesleklerimizi mi söylemeyelim?Burdaki konu bu değil ki. Konu sahibi bariz bir şekilde bu insanları kendinden aşağı görüyor. Tahammül edemediği de bu insanların kendini onla aynı seviyede görmesi. Bunu unvan bağlamında söylemiyorum üstelik.
Size niye hocam desinler ki? Eğitmen değilsiniz.
Öğretim elemanı veya üyesi olsanız neyse.
Bu arada diğer meslek gruplarında üstümüze resmiyette bey/hanım veya öğretim üyesi ise hocam deriz. Diğer ortamlarda isimle hitap etme veya yaşça büyükse abi/abla deriz ki bazen hoca bile olsa. Hekimlikteki gibi unvan/kıdem/hiyerarşi takıntıları yok çoğu meslekte. O yüzden herkesten senli benli konuşmadıkça unvanla hitabı beklemeyin derim.
Ambulansta beraber çalıştığınız için demiştir onu. Yoksa siz de şoförsünüz veya ben de hekimim demek istememiştir.
Görev tanımından dolayı siz fazla alıyorsunuzdur. Bu sizi üstün kılmaz ki. Eski iş yerimde bizden yüzde ondan fazla maaş alan arkadaş vardı. Bizden üstünlüğü yoktu hatta iş yükü daha azdı. Biz eğitimciydik ama köle gibi çalışıyorduk, o oturuyordu. Sonra öğrendik ki bizim kendi iş tanımımızda olmayan ama her ne hikmetse bizim mecburen yaptığımız işler hep o arkadaşa aitmiş; organizasyon, programlama vsler. O yüzden maaşı bizden fazlaymışyoksa unvan ve eğitim olarak üstünlüğü yoktu ki benim unvanımın altındaydı da. Ben bunu hiç dert etmedim. İş tanımlarımız farklıydı çünkü.
Yalnız 14 Mart hekim haricindeki diğer sağlık çalışanlarının da bayramı.
Ambulans şoförü de sağlıkçı olabiliyor. Sadece tıp fakültesi mezununa sağlıkçı denmez ki.
29 kasım tıbbi sekreterlerin Bayramı, niye ayrı bir bayram yapmışlar ki o zaman. Ben değil diye düşünüyordum, birkaç yerde de öyle okumuştum.
Yaptığı iş nasi hic olabilir yaSiz hiçsiniz demedim yaptığınız iş hiç dedim. Siz orda istediğiniz müdahaleyi yapın zamanında hastaneye yetişemedikten adam öldükten sonra bi önemi var mı. Üstelik bunu ciddi olarak söylüyorum sizi iğnelemek için de demedim bence gerçekten hastaneye dönün ciddi anlamda aşırı takmışsınız bu konuya çünkü kimseye iyi gelmeyecek sonunda, çok bariz.
Siz hiçsiniz demedim yaptığınız iş hiç dedim. Siz orda istediğiniz müdahaleyi yapın zamanında hastaneye yetişemedikten adam öldükten sonra bi önemi var mı. Üstelik bunu ciddi olarak söylüyorum sizi iğnelemek için de demedim bence gerçekten hastaneye dönün ciddi anlamda aşırı takmışsınız bu konuya çünkü kimseye iyi gelmeyecek sonunda, çok bariz.
Ay ölücem hxhxhhxhxhx kriz bxhxhhxhxhxhdhBitane video vardı yanlslkla öyle bisey yapıodu erüstünü arkadası sanıp
Ben de bazı sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını sahiplenme çabalarını anlamıyorum. 14 Mart Tıp bayramıdır deyince de sanki hakaret edilmiş gibi tepki veriyorlar.Size niye hocam desinler ki? Eğitmen değilsiniz.
Öğretim elemanı veya üyesi olsanız neyse.
Bu arada diğer meslek gruplarında üstümüze resmiyette bey/hanım veya öğretim üyesi ise hocam deriz. Diğer ortamlarda isimle hitap etme veya yaşça büyükse abi/abla deriz ki bazen hoca bile olsa. Hekimlikteki gibi unvan/kıdem/hiyerarşi takıntıları yok çoğu meslekte. O yüzden herkesten senli benli konuşmadıkça unvanla hitabı beklemeyin derim.
Ambulansta beraber çalıştığınız için demiştir onu. Yoksa siz de şoförsünüz veya ben de hekimim demek istememiştir.
Görev tanımından dolayı siz fazla alıyorsunuzdur. Bu sizi üstün kılmaz ki. Eski iş yerimde bizden yüzde ondan fazla maaş alan arkadaş vardı. Bizden üstünlüğü yoktu hatta iş yükü daha azdı. Biz eğitimciydik ama köle gibi çalışıyorduk, o oturuyordu. Sonra öğrendik ki bizim kendi iş tanımımızda olmayan ama her ne hikmetse bizim mecburen yaptığımız işler hep o arkadaşa aitmiş; organizasyon, programlama vsler. O yüzden maaşı bizden fazlaymışyoksa unvan ve eğitim olarak üstünlüğü yoktu ki benim unvanımın altındaydı da. Ben bunu hiç dert etmedim. İş tanımlarımız farklıydı çünkü.
Yalnız 14 Mart hekim haricindeki diğer sağlık çalışanlarının da bayramı.
Ambulans şoförü de sağlıkçı olabiliyor. Sadece tıp fakültesi mezununa sağlıkçı denmez ki.
Yaptığı iş nasi hic olabilir ya, şoför ben burda kalp krizi gecirsem açılın ben doktorum diyebiliyo mu? Bazi meslekler o grubun içinde beyindir, o kisi orda olmazsa olmazdir, geriye kalan herkesin varligi aslında doktorun yaptığı işin etrafında döner, doktor yoksa ambulans şoförü hiç, ama doktor gene doktor, o hasta o hastaneye taksiyle, özel arabayla da gelmis olabilir, hadi kurtarsin adami bakayım ambulans şoförü, ekip işi eyvallah ama doktor olmak senelerin emegi, calismasi, bilgisi, sorumluluğu, şoförde var mi bu donanım? En azindan buna istinaden saygi duyulup öyle hitap edilmeli, cok mu zor anlamak? Bu mesleği böyle siradanlastirmak bana göre cehaletten baska bisey degil. Sonra acilde millet doktorun kafasini kırıyor.
Ay ölücem hxhxhhxhxhx kriz bxhxhhxhxhxhdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?