aniden gelen ben bir halt oldum hissi

İş kazası diye birşey var ama.

O zaman askeriyede er gelsin komutana naber len götelek sen bensiz bir hicsin deyip caksin enseye tokadi, bddhdhhhdh ay olsa da izlesek
Askeriyede yapılan iş emir komuta zincirini gerektirir çünkü emir alan insanların gerekirse yaptıkları iş gereği ölmeleri gerekir. Yani anlamsız kıyaslara gerek yok.

işyerindeki üstünlük ikame ile belli olur
ben onların yapabildigi her şeyi yapabiliyorum dert ambulans kullanmak ise kullanırım da .
ama onlar hekimlik yapamazlar çünkü bunun eğitimini almadılar
bunu anlamamak için nedir bu çaba

ay panda gibi aşırı tatlis biri

Sizide seviyorum
Ben dogum yaprken hiyerarsinin altindaki kisilerde sanki doktor havasi vardi. Kimse beni linclemesin ama doktor gelip senin yanindayim derken hasta bakici gelip gidip azarliyordu beni. Kaldi ki saglik calisanina kotu davranan, bagirip cagiran manyaklardan degilim. Kesinlikle sınırlarını bildirin bir sekilde. Yoksa diyaloglar sacma bir hal aliyor. Hastanede de böyleydi, kendi iş hayatımda da.

O zaman askeriyede er gelsin komutana naber len götelek sen bensiz bir hicsin deyip caksin enseye tokadi, bddhdhhhdh ay olsa da izlesek
Bitane video vardı yanlslkla öyle bisey yapıodu erüstünü arkadası sanıp

E bi halt olmussunu zaten. Doktor olmak kolay degil. Bana normal geldi hisleriniz. Turkiye'de islemiyor cunku bu durum. Insanlar nerede duracagini bilmiyor. Saygi gostermek icin statu ariyor. Ben de Amerika'daki prof danismanim bana Jim de deyince cok zorlanmistim. Kimse ego kasmiyor. Ama burada islemez. Genetik kodumuzda yok cunku. Statu olmayinca saygida kusur ediyoruz malesef.

Bakın bunu ben anlayabilirim ama sorun sizin diğer insanların işlerini küçümseyip hafife aldığınızı anlamıyo olmanız. Her iş saygıyı hak eder, onların size muamelesi doğru olmayabilir ama sizin de onların yaptığı işe saygınız yok farkındaysanız. Adamlardan resmen böcek gibi bahsediyosunuz bi dönüp okuyun lütfen. Bu şekilde kendi mesleğinizi yapan insanlar dışında herhangi başka biriyle çalışmanız mümkün değil.

ya sizin vaktiniz olursa diğer yorumları okuyun lütfen kaç kişi sizin gibi anlamış 9 sayfada.
ne böcek gibi bahsetmesi yahu

hastanede doktorlarla mi calisiyorum sanki ?
hemşirelerle teknisyenlerle çalışıyoruz
kaç yıl çalıştım en ufak sorun yaşamadım.

Konuyu oturduğunuz organınızdan algılamak için neden bu kadar uğraştınız? Ambulans sürücüsü şöfördür, hemşire hemşire, doktor doktor. Hepimiz sağlık sisteminin bir parçasıyız ama meslektaş değiliz. Yaptığımız işler farklı. Sizin aşağılık kompleksiniz var diye biz mesleklerimizi mi söylemeyelim?

29 kasım tıbbi sekreterlerin Bayramı, niye ayrı bir bayram yapmışlar ki o zaman. Ben değil diye düşünüyordum, birkaç yerde de öyle okumuştum.

Yaptığı iş nasi hic olabilir ya, şoför ben burda kalp krizi gecirsem açılın ben doktorum diyebiliyo mu? Bazi meslekler o grubun içinde beyindir, o kisi orda olmazsa olmazdir, geriye kalan herkesin varligi aslında doktorun yaptığı işin etrafında döner, doktor yoksa ambulans şoförü hiç, ama doktor gene doktor, o hasta o hastaneye taksiyle, özel arabayla da gelmis olabilir, hadi kurtarsin adami bakayım ambulans şoförü, ekip işi eyvallah ama doktor olmak senelerin emegi, calismasi, bilgisi, sorumluluğu, şoförde var mi bu donanım? En azindan buna istinaden saygi duyulup öyle hitap edilmeli, cok mu zor anlamak? Bu mesleği böyle siradanlastirmak bana göre cehaletten baska bisey degil. Sonra acilde millet doktorun kafasini kırıyor.

Hasta yetiştirilemedi diye bir doktor ve yaptigi is nasil hiç olabilir ya. Yorum yapmadan okuyordum ama abartmasaniz mi? Tabi ki ambulans soforu de gerekli, ekibin bir parçasi ve daha hizli mudahale etmeyi sagliyor ama doktorluk
ambulanslar yokken de vardi.
Arabanin icadiyla mi doktorluk hic olmaktan cıktı.

Doktorlar benim gozumde hiç bir meslekle ayni degil.

Ben de bazı sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını sahiplenme çabalarını anlamıyorum. 14 Mart Tıp bayramıdır deyince de sanki hakaret edilmiş gibi tepki veriyorlar.

Hiçbir hekimin hemşireler gününü, ebeler gününü sahiplendiğine şahit olmadım ama konu Tıp bayramı olunca bir sahiplenme hevesi geliyor bazılarına.

Doktorlara üzülüyorum ya. Baska bir meslek grubu hata yaptiginda sorun olmuyor, ustten ustten konusuyorlar, islerini yapmiyorlar. Kafan estiginde sana hizmet icin secilen milletvekilinin kapisindan bile gecemezsin, valiyi yolda gorsen tanımazsın, polise isin dusunce savciliga git der. Doktorlar gık dedi mi tum kabak doktorlara patliyor Allah yardimciniz olsun gercekten.

Coğu yorumu üşenmeden okuduk sanırım hepimiz utanmasam oturup ciddi cddi yüzdelik dilim bile çıkaracagım doğru düşündüğünüzü düşünen ve düşünmeyenler diye ama kabaca %90 ımız kendinizi yersiz eleştirdiğinizi düşünüyor..

Beyin olayı deme kuduruyorlar Ama beyindir, ekip sorumlusudur. Mesela bir hastanın durumu ciddiydi ambulansla giden ekip hatalı bir şey yapılırsa doktor yanlış kararı verdiği için en yüksek cezayı Att bilgisi dahilinde olan bir durumsa uyarmadığı için bir alt cezayı alırken sürücü ceza almaz. Çünkü sağlıkçı değildir. Ona kimse hesap sormaz. Şöför yoksa bir hiç değiliz yani. Hatta şöyle bir şey de var sürücü el freni çekmedi araç kaza yaptı kayarak diyelim onda da doktora ceza kesilir ekip sorumlusu olduğu için. Sen doktorsun aracı kullanmıyordun demez kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…