- 30 Aralık 2009
- 23.816
- 95.687
- 1.123
- Konu Sahibi whataworld
-
İnsan gibi gitmemiş arkadaşım.Seviyorum onu, sevgiye değmez mi? Bir de neden demek istiyorum
Şu an sizin gibi olabilmek isterdim. Çok saygı duydum size. Ben beceremiyorum belki çok duygusalım belki güçsüz, bilemiyorum işteHesap sorarsan değil ama yeniden hayatına alırsan sanki öyle olur.
Bu benim karakter yapımla ilgili bir cevap sonuçta, burnum düşse almam tarzı var biraz bende.
Evli mi? Evli falan değil bundan eminim. Uganda da falan gizli bir karısı yoksa böyle bir şey olamazLütfen aramayın. Belli ki evli ve yakalndı .. Yada her ne ise konu.
Sizi böyle aniden terk eden birine tekrardan güvenilmez.. sizde kendinizi yıpratmayın.
arayıp sormayın baskasından da aramayın kendnizi kucuk düşürmeyin.. Hayatınıza devam edin lutfen.. İnanın bana daha iyi zamanla anlayacaksınız. sizden daha değerli kimse yok..
Öyleler maalesef o yüzden bencil olmak lazım bu hayatta, kimseyi vazgeçilmez görmemek lazım. Herkes bir gün gidebilir, herkes vazgeçilebilir. Biz tek başımıza da mutlu olabiliriz, bir erkegin hayatımızdan çıkması dünyanın sonu değil, daha öncekileri nasıl unuttuysak bir sonrakini de unuturuz. Bunu önce bir güzel idrak etmek lazım. Sen tek başına da güçlü bir kadınsın önce bu konuda motive ol. O adam getırmedı seni dünyaya onsuz da bal gibi mutlu yaşarsın bu ayrılıklar sadece bir süreç ve geçiyor eski eşini nasıl unuttuğunu düşün.Neden diye soramadım, aradığımda engelliydim. Sizin aile dostunuzun olayı da çok kötü bir de evliymiş onlar.bu insanlar ne kadar acımasız bir yola çıkıp yarı yolda bırakan insanlar
İnsanlar kaç yıllık kocalarını tanıyamıyorlr siz içine girmeden nasıl anladınız. nasıl bu kadar eminseniz. tamam o zaman karısı yoksa bile ayrıldıgı sevgilisi vardı sonra barıştılar .. Daha önce de yazdım konu ne olursa olsun aramayın sormayın.. Barışsanız bile sizi bir daha terk etmeyeceğini nereden biliyırsunuz. Paspas altında bekleyen anahtar olmayın ..Evli mi? Evli falan değil bundan eminim. Uganda da falan gizli bir karısı yoksa böyle bir şey olamaz
Zaten bir arkadaş ortamında tanıştık. Onlar hariç de yakın arkadaşları ile tanışmıştım. Ailesi ile tanışmamıştım. Evlilik isteğini söylüyordu ama kesinleştirdiğimiz bir şey yoktu. İşini evini her şeyini biliyorum. Bana aşık gibi davranıyordu bilemiyorum bir anda ne olduAilesi arkadaşlarıyla tanışmismiydiniz? Sizi biliyorlar mıydı yani ilişkiniz nasıldı?
Seni zerre umursamadan mesajla terkedip engelleyen bir yaratık için ağlayip umarım döner diyorsan yazıklar olsun! Bu kadar mı kendine değer vermez bir kadın!İki haftadır döner belki diye bir umudum vardı. Ama artık iki hafta dayanan hep dayanır gibi geliyor. Yine de umarım döner
Bence ara sor ya neymiş yani...ayrilmissiniz zaten kaybedecek bir şey yok en azından kafanızdaki sorular cevap bulur.İki yıl sonra aniden gitti nedensiz. İçimdeki öfkeyi kusmal istiyorum, nedenini öğrenmek istiyorum. Hakkım değil mi bunlar
Bu adamla nerde tanışmıştınız?2 yıl boyunca sosyal hayatındada birliktemiydiniz,arkadaşlarına vs seni sevgilisi olarak tanıttımı?son zamanlarda hiçmi farklı bir davranışı yoktu?birde mesajda ne dedi nasıl terk etti?Nedenini bilmemek de kötü işte. Karşısına çıksam, başka numaradan arasam ya da bir arkadaşını arasam çok mu kötü olur? Ne kaybederim ki zaten kaybettim onu. Nedenini sormak istiyorum
Eski birine döndüyse bilemiyorum. Ya da yeni biri belki. Bir anda paspas etti işte beniİnsanlar kaç yıllık kocalarını tanıyamıyorlr siz içine girmeden nasıl anladınız. nasıl bu kadar eminseniz. tamam o zaman karısı yoksa bile ayrıldıgı sevgilisi vardı sonra barıştılar .. Daha önce de yazdım konu ne olursa olsun aramayın sormayın.. Barışsanız bile sizi bir daha terk etmeyeceğini nereden biliyırsunuz. Paspas altında bekleyen anahtar olmayın ..
Arkadaş olayında haklısınız bunu hiç düşünmemiştim arkadaşına da küçük düşerimBüyük olasılıkla hayatında başkası var. Muhtemelen zaten vardı, yakalandı, apar topar ortadan yok oldu.
Aramak ve hesap sormak istemenize hak versem de bu konuşmayı size döner umuduyla yapmak istediğinizi anlıyorum. Ne yazık ki size dönmeye ikna etmeniz imkânsız sayılır. Kaldı ki, böyle biri şimdi size dönse bile yeniden güvenebilecek misiniz?
Koşuya çıkın, fiziksel olarak kendinizi yoracak şeyler yapın ki aklınıza gelmesin. Evde durup kendi kendinize kurmayın. Hele arkadaşını falan asla aramayın; "görüyorsun işte, herkes benim peşimde" havasını atmasından başka bir işe yaramaz. Gururunuzu yitirdiğinizle kalırsınız. Bana sorarsanız bir daha kapınızda köpek de olsa yüzüne bakmayın.
bilemezsiniz işte böyle bi insana guvenilmez. Kendi hayatınıza bakın böleleri için 1sn bile üzülmeye değmez. Arayp ulaşıp aaa nasılsa beni bekliyo imajı vermeyin.Eski birine döndüyse bilemiyorum. Ya da yeni biri belki. Bir anda paspas etti işte beni
Yukarılarda yazdım. Ayrılmak istiyorum yazdı sadece. Aradığımda engelliydim. Arkadaşlarını tanıyorum sosyal hayatında birlikteydik. Son gün bile aşık gibiydiBu adamla nerde tanışmıştınız?2 yıl boyunca sosyal hayatındada birliktemiydiniz,arkadaşlarına vs seni sevgilisi olarak tanıttımı?son zamanlarda hiçmi farklı bir davranışı yoktu?birde mesajda ne dedi nasıl terk etti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?