Aniden terk etti

Adam evli olabilir yakalanmıştır ve irtibatı kesmiştir korkudan .anlamamış olabilirsin adamlar ne cambazliklar yapıyor olmaz deme hiç benim arkadaşımın kocası sevgilisine karımla kağıt üstünde evliyiz mal mülk davamız var boşanamıyoruz demiş aramızda sevgi yok falan yok demiş kadına .arkadaşım bunları kadınla konuşunca öğrendi hatta adam öyle cesur ki kadını kendi oturduğu semte 2 sokak ötesine getirmiş kadın ben sizin bu şehirde yaşadığınızı bile bilmiyordum sizin bodrumda yaşadığınızı söyledi demiş daha neler neler......bu arada arkadaşım öğrendiği gün adam kadını her yerden engellemiş bi tek sen varsın evliliğim önemli diyerek arkadaşıma yani karısına dönmek istedi 2.kadınla irtibat kesilmiş tamamen ama arkadaşımin yuvasına oldu olan şu an gerçekten kağıt üstünde evliler sadece

Adam sizi bir mesajla, açıklama yapma zahmetinde bile bulunmadan terk edip birde ona ulaşamayın diye engelledikten sonra bile ; siz hala böyle bir adam için şöyle aşıktı, böyle seviyordu masalına nasıl inanabiliyorsunuz.
Hesap soracağım diyorsunuzda neyin hesabını soracaksınız, adamla ilişki yaşarken kimse kafanıza silah dayamadı ne yaşarsanız isteyerek yaşadınız, adamın karaktersiz olması bunu değiştirmez ki; kaldı ki size açıklama yapma tenezzülünde bulunmayacak kadar bile önemsemeyen adamın , siz karşısına çıkıp hesap sorunca karalar bağlayacağını falan mı sanıyorsunuz, en fazla sizin peşini bırakmamanızla ilgili bir iki laf daha sokar, öz saygınızı iyice kaybedersiniz, adam açıklama yapmadı diyorsunuz ya aslında açıklama yapmak için illa konuşma yapmaya gerek yoktur, adam sizden ayrılma şekliyle gayette açıklama yapmış alsında , sana verdiğim değer bu kadar, ben iki yıl beraber olduğum kadından bu şekilde ayrılacak kadar karaktersizim diye bas bas bağırıyor ama sen görmek istemiyorsun. En acınası durum ise adam şuan geri dönse koşa koşa boynuna atılacak br halin var, cidden kendine verdiğin değer bu kadar mı?
Anladığm kadarı ile siz adamın bu iki yılda duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılamışsınız, ancak şimdi bunun için adamın ya önüne daha iyi altarnetifler çıkmış ya da cidden aşık olmuş ve hızlıca sizi hayatının dışına atmış, bırakın ne hali varsa görsün , siz kendi önünüze bakın, ama önce taktığınız o pembe gözlükleri çıkarın ve gerçekleri görün, adamların gerçek karakteri ilişkiye başlarken değil biterken anlaşılır derler, sizden ayrılma şekline baktığınızda cidden bu adamla mı devam etmek istiyorsunuz?

Boşandı mi arkadaşınız

YouTube videolarına bakıcam
Tamam aramamaya çalışacağım
Çok büyük çoğunluk bunu söylüyor
Dayanamayıp ararsam da hesap sorup kapatırım
Hesap sorman ya da seni istemiyorum demen ya da dön nolur demen arasında hiç fark yok. Üç kural var.
1) ilk arayan yazan kaybeder
2) ne kadar azına razı olursan o kadar azı seni bulur
3) bir kadın erkekten asla özür dilemez. Haksız olsan bile üste çıkmalısın. Senın yaptıgın yanında benım yaptıgım nekı vs vs.

aradıgın an yazdıgın an oyunu kaybedeceksın.

Daha da mı kaçtı
İki hafta önce yüzük alıp evlenme teklif etmişti sonra bir kavga ile ayrıldık beklesem baska olabilirdi üstüne gittim bende. O çok asık adam engelledı toz oldu gitti ondan sonra ders aldım bi suru ilişki matematıgı hakkında gercı sacma bişeymiş ama işe yarıyor mu evet şimdi aklım olsa alır mıydım hayır! Adil yıldırım ilhan uckan falan ne paralar gitti pehh

Aradım görür görmez mesajı ama engellemiş beni. O yüzden de ya başka birinden aramam lazım ya da bir arkadaşını arayarak ulaşmak zorundayım
Yapmayin alllah askina aramissiniz sonra sizi engellemis.
Hemde arkadasini arayacaksiniz da beni arasin diyeceksiniz kendinizi kucuk duruma dusurmeyin bence.
Sessiz kalin hicbir sey yokmus gibi hayatiniza devam edin.

Söyleyeceklerim çok acı ama maalesef böyle şerefsizler o kadar çok ki. Boşanmış kadın görünce ağızlarının suyu akıyor. Nasıl olsa bakire değil. Ayartması daha kolay diye düşünüyorlar. Hatta ben öyle şerefsiz bir laf duydum ki. Kadınların kollarına bakıyorum, böyle büyük büyük altın bileklikler takıyorsa ve alyansı yoksa boşanmıştır, anlıyorum dedi. Ava çıkmış sanki hayvan

Sanırım birlikte yaşıyordunuz. Ben tahminimi söyleyeyim. Bence ailesine bu pisliğe bir kız buldu. Bu da onun peşinden gitti

Demek ki sevmemiş
Bence hiçbirşey yapma değmez
Unutmaya çalış
Her seviyorum diyene de inanmayın
Çocuk değilsiniz
Hayatına bak
Büyük ihtimalle ortada birşey yokken kaybolduysa engellediyse yeni biriyle tanıştı
Tecrübeyle sabit

Sizin başınıza gelen de çok kötüymüş gerçekten. Seninle evlenmeyi hiç düşünmemiştim, planlarımı bozdun ne kadar acımasız bir cümle. Bu kadar acımasız insanlar olması akıl alır gibi değil. Bu dünyada herkes layığını bulur inşallah. İnsan kendi başına gelince başkalarının da benzer olaylar yaşadığımı ve yalnız olmadığını anlıyor. Umarım ben de sizin gibi atlatır ve bir gün mutluluğu bulurum özel hayatımda da. Sizin hayatınız nasıl şimdi mutlu musunuz iyi ki ayrılmışız diyor musunuz geriye bakınca

Vur kaç taktiği karşıdaki bağlansın diye hiç sallama bile şerefsizin teki

Duyduğunuz laf ne kadar iğrenç gerçekten. Allah belalarını versin. Valla sinir bastı.
Beraber yaşamıyorduk, ama birbirimizde kalıyorduk zaman zaman. Eğer ailesi birim bulup, beni boşanmış olduğun için kendine kayıp görmediyse ş..dir. Beni kullandı attı resmen o zaman allah belasını versin aşk falan hikayeydi o zaman

Karşısına çıksam? Başka numaradan arasam? Ya da bir arkadaşını arasam çok mu kötü olur???
Hiçte kötü olmaz kesinlikle sana bir açıklama borçlu.ne demek ya açıklama yapmadan bi mesajla defol git.bu kadar korkak bunlar işte. Kaçmış bildiğin. Ve neden kaçtığını açıklamak zorunda.bide engellemiş.arasan cevap vermez muhtemelen.en iyisi karşısına çıkman.

Daha önceleri her gün iyi ki diyordum. Pek inançlı bir insan değilim, olsam her gün kalkar şükür namazı kılardım inanın. Şuan ise iyi ki bile demiyorum çünkü aklıma dahi gelmiyor kendisi:) olayın üzerinden 2 sene geçti. Şuan hayatım ve içinde bulunduğum ilişki çok çok daha güzel. Öyle olmasaydı dahi böyle birisi ile olmaktan daha iyi olurdu. İçinizdeki güç sizi bulacak, kendinizi güçsüz vs görmeyin sadece şuan çok taze her şey.

Evli adam nasıl tekrar evlenmiş anlamadım. İmam nikahlı mıymış ilki?

Ne ararim ne de arattiririm karsinina cikar once sakince sebebini sorardim baktim eveleyip geveliyor basardim küfürü arkami dönüp giderdim.. ama bunun yerine , siz baya seviyorsunuz karsisina cikip aglarsaniz o zaman kucultursunuz kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…