- Konu Sahibi whataworld
-
Boşandı mi arkadaşınızAdam evli olabilir yakalanmıştır ve irtibatı kesmiştir korkudan .anlamamış olabilirsin adamlar ne cambazliklar yapıyor olmaz deme hiç benim arkadaşımın kocası sevgilisine karımla kağıt üstünde evliyiz mal mülk davamız var boşanamıyoruz demiş aramızda sevgi yok falan yok demiş kadına .arkadaşım bunları kadınla konuşunca öğrendi hatta adam öyle cesur ki kadını kendi oturduğu semte 2 sokak ötesine getirmiş kadın ben sizin bu şehirde yaşadığınızı bile bilmiyordum sizin bodrumda yaşadığınızı söyledi demiş daha neler neler......bu arada arkadaşım öğrendiği gün adam kadını her yerden engellemiş bi tek sen varsın evliliğim önemli diyerek arkadaşıma yani karısına dönmek istedi 2.kadınla irtibat kesilmiş tamamen ama arkadaşımin yuvasına oldu olan şu an gerçekten kağıt üstünde evliler sadece
Hesap sorman ya da seni istemiyorum demen ya da dön nolur demen arasında hiç fark yok. Üç kural var.YouTube videolarına bakıcam
Tamam aramamaya çalışacağım
Çok büyük çoğunluk bunu söylüyor
Dayanamayıp ararsam da hesap sorup kapatırım
Yanlıs alıntıladınız sanırım
İki hafta önce yüzük alıp evlenme teklif etmişti sonra bir kavga ile ayrıldık beklesem baska olabilirdi üstüne gittim bende. O çok asık adam engelledı toz oldu gitti ondan sonra ders aldım bi suru ilişki matematıgı hakkında gercı sacma bişeymiş ama işe yarıyor mu evet şimdi aklım olsa alır mıydım hayır! Adil yıldırım ilhan uckan falan ne paralar gitti pehhDaha da mı kaçtı
Boşanmak üzere aileler baskı yaptı yapmayın duzeltin diye süreç uzadı o yüzden ama çok mutsuz seviyordu eşini geri dönmek de içine sinmiyor üzülerek yuvasını yıkıyorBoşandı mi arkadaşınız
Yapmayin alllah askina aramissiniz sonra sizi engellemis.Aradım görür görmez mesajı ama engellemiş beni. O yüzden de ya başka birinden aramam lazım ya da bir arkadaşını arayarak ulaşmak zorundayım
Söyleyeceklerim çok acı ama maalesef böyle şerefsizler o kadar çok ki. Boşanmış kadın görünce ağızlarının suyu akıyor. Nasıl olsa bakire değil. Ayartması daha kolay diye düşünüyorlar. Hatta ben öyle şerefsiz bir laf duydum ki. Kadınların kollarına bakıyorum, böyle büyük büyük altın bileklikler takıyorsa ve alyansı yoksa boşanmıştır, anlıyorum dedi. Ava çıkmış sanki hayvanBen 4 yıl önce şiddet nedeniyle boşandım. İki yıldır da bir erkek arkadaşım vardı. Başlarda o çok aşıktı ve peşimden çok koştu. Tüm yaralarını saracağım dedi. Ve iki yıl boyunca da hep mutluyduk. Her anlamda da çok uyumluyduk. Ve iki hafta önce beni aniden terk etti mesajla hem de. Sonra da engelledi. O güne kadar bana çok aşık gibi davranıyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Karşısına çıkmayı düşündüm, başkasına aratmayı, başka numaradan aramayı... Ama bunları da yediremiyorum kendime. Bir anda ortada bırakıp gitti beni ve bunun nedenini bile açıklamadan. Arkadaşını aramayı düşündüm bugün ama bundan da utanıyorum ayrılığı kabullenememiş bir zavallı gibi gözükmek de istemiyorum. Ama aslında zavallıyım da sürekli ağlıyorum. Ne yapmalıyım nolursunuz yardımmm
Sizin başınıza gelen de çok kötüymüş gerçekten. Seninle evlenmeyi hiç düşünmemiştim, planlarımı bozdun ne kadar acımasız bir cümle. Bu kadar acımasız insanlar olması akıl alır gibi değil. Bu dünyada herkes layığını bulur inşallah. İnsan kendi başına gelince başkalarının da benzer olaylar yaşadığımı ve yalnız olmadığını anlıyor. Umarım ben de sizin gibi atlatır ve bir gün mutluluğu bulurum özel hayatımda da. Sizin hayatınız nasıl şimdi mutlu musunuz iyi ki ayrılmışız diyor musunuz geriye bakıncaİnsanoğlu her zaman belirsizlikten korkar, endişe duyar, kafasında kurar. Belki size senden şu nedenle ayrılıyorum dese, seni aldattım veya başka birisi var dese o bile sizde daha az üzüntü yaratacaktı, yolunuza daha kolay bakacaktınız. Ancak size iki yılın sonunda bunu dahi verememiş. Bu cidden çok çok büyük bir korkaklık ve karaktersizlik. Muhtemelen eski veya yeni başka birisi var. Beni de daha önce 2 yıllık erkek arkadaşım hayvan gibi aldatıp afedersiniz b.k gibi ortada bırakıp gitti. Sizin saydıklarınız gibi üzerime titrerdi, annem babamdan sonra üzerimde en çok emeği olan kişiydi şu hayatta. Asla beklemez konduramazdım. Ama oldu. Bir gün çok alakasız bir şekilde beni uzun zamandır aldattığını fark ettim ve açığa çıkardım (eski mesajlarımda mevcut) bana seninle evlenmeyi hiç düşünmemiştim, planlarımı bozdun dedi. Bir sene içinde de o kızla nişanlanıp evlenmiş. Başta dünyam başıma yıkıldı ama insanoğlu çok güçlü ve kötülükleri aşmaya/unutmaya programlanmış. Bak sen şiddet nedeni ile boşanmış bir kadınsın. Çok daha kötüsünün altından kalkmışsın. Yine kalkmayı bilirsin, sadece birazcık zaman. Bunun dışında bilmemek içini kemiriyor evet ama duyacağın hiçbir şey içini soğutmaz, ona ulaşmaya çalışmak ise sadece onun totosunu kaldırır veya seni ezik gösterir. duyacakların seni tatmin edemeyecek. O yüzden çok zor evet ama peşine düşme. Sana düşen ne yazık ki hayatına/yoluna bakmak. Umarım en kısa sürede atlatır ve çok mutlu olursun.
Vur kaç taktiği karşıdaki bağlansın diye hiç sallama bile şerefsizin tekiBen 4 yıl önce şiddet nedeniyle boşandım. İki yıldır da bir erkek arkadaşım vardı. Başlarda o çok aşıktı ve peşimden çok koştu. Tüm yaralarını saracağım dedi. Ve iki yıl boyunca da hep mutluyduk. Her anlamda da çok uyumluyduk. Ve iki hafta önce beni aniden terk etti mesajla hem de. Sonra da engelledi. O güne kadar bana çok aşık gibi davranıyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Karşısına çıkmayı düşündüm, başkasına aratmayı, başka numaradan aramayı... Ama bunları da yediremiyorum kendime. Bir anda ortada bırakıp gitti beni ve bunun nedenini bile açıklamadan. Arkadaşını aramayı düşündüm bugün ama bundan da utanıyorum ayrılığı kabullenememiş bir zavallı gibi gözükmek de istemiyorum. Ama aslında zavallıyım da sürekli ağlıyorum. Ne yapmalıyım nolursunuz yardımmm
Duyduğunuz laf ne kadar iğrenç gerçekten. Allah belalarını versin. Valla sinir bastı.Söyleyeceklerim çok acı ama maalesef böyle şerefsizler o kadar çok ki. Boşanmış kadın görünce ağızlarının suyu akıyor. Nasıl olsa bakire değil. Ayartması daha kolay diye düşünüyorlar. Hatta ben öyle şerefsiz bir laf duydum ki. Kadınların kollarına bakıyorum, böyle büyük büyük altın bileklikler takıyorsa ve alyansı yoksa boşanmıştır, anlıyorum dedi. Ava çıkmış sanki hayvan
Sanırım birlikte yaşıyordunuz. Ben tahminimi söyleyeyim. Bence ailesine bu pisliğe bir kız buldu. Bu da onun peşinden gitti
Hiçte kötü olmaz kesinlikle sana bir açıklama borçlu.ne demek ya açıklama yapmadan bi mesajla defol git.bu kadar korkak bunlar işte. Kaçmış bildiğin. Ve neden kaçtığını açıklamak zorunda.bide engellemiş.arasan cevap vermez muhtemelen.en iyisi karşısına çıkman.Karşısına çıksam? Başka numaradan arasam? Ya da bir arkadaşını arasam çok mu kötü olur???
Daha önceleri her gün iyi ki diyordum. Pek inançlı bir insan değilim, olsam her gün kalkar şükür namazı kılardım inanın. Şuan ise iyi ki bile demiyorum çünkü aklıma dahi gelmiyor kendisi:) olayın üzerinden 2 sene geçti. Şuan hayatım ve içinde bulunduğum ilişki çok çok daha güzel. Öyle olmasaydı dahi böyle birisi ile olmaktan daha iyi olurdu. İçinizdeki güç sizi bulacak, kendinizi güçsüz vs görmeyin sadece şuan çok taze her şey.Sizin başınıza gelen de çok kötüymüş gerçekten. Seninle evlenmeyi hiç düşünmemiştim, planlarımı bozdun ne kadar acımasız bir cümle. Bu kadar acımasız insanlar olması akıl alır gibi değil. Bu dünyada herkes layığını bulur inşallah. İnsan kendi başına gelince başkalarının da benzer olaylar yaşadığımı ve yalnız olmadığını anlıyor. Umarım ben de sizin gibi atlatır ve bir gün mutluluğu bulurum özel hayatımda da. Sizin hayatınız nasıl şimdi mutlu musunuz iyi ki ayrılmışız diyor musunuz geriye bakınca
Evli adam nasıl tekrar evlenmiş anlamadım. İmam nikahlı mıymış ilki?Güzin Abla gibi hissetiim kendimi :) Sana çık gez derken bana fazla bulaşma demek istemiş olabilir. Başkalarına da vakit ayırması gerekiyordu belki de. Bir sevgili, eş vs. Evli değil eminim deme, bir komşumuzun kızı adamın evli olduğunu evlenip çocuğuna hamileyken öğrenmişti.
Ayrıca son yaptığı çok saygısızca bir hareket, değer veren biri yapmazdı bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?