Aniden terk etti

O size ağlayarak gelse şu sebepten terk ettim dese de kabul etmeyin lütfen.Evlenince ya da nişanlıyken yapmayacağı ne malum.Bakın zaten 1 kere evlenmişsiniz bunlar böyleler.Evlenince git babanın evine diye tutturur

O size ağlayarak gelse şu sebepten terk ettim dese de kabul etmeyin lütfen.Evlenince ya da nişanlıyken yapmayacağı ne malum.Bakın zaten 1 kere evlenmişsiniz bunlar böyleler.Evlenince git babanın evine diye tutturur
Evlenseydik de beni aldatacaktı gibi düşünmeye başladım ben de. Oraya buraya git ben de kafama göre takılayım diyecekti. Kurtuldum galiba

Arkadaşlar birkaç gün evine gidip uzaktan izlesem sapık gibi mi olurum? Biri mi var görmek için
Evet olursun.. Yahu evlenmiş boşanmış, hayatın bazı evrelerini görmüş yetişkin kadınsın. Diyelim ki biri var? Ee ne yapacaksın, kadının saçını başını yolmayı falan mı planlıyorsun?
Arkadaşım bak sana sayfalarca boşver, bişey yapma diye yazılmış. Tecrübeli biri olarak bende sana sakın bulaşma, önüne bak diyorum. Ama gördüğüm kadarı ile sende illa bizim gibi zor yoldan öğreneceksin, çok yazık...

Seni aniden sebepsiz bırakan biriyle zaten artık yürümez. Sebebini sormak için ulaşırsan da tatmin edici bir yanıt alacağını sanmıyorum çünkü zaten cevap vermemek için engellemiş. Bence hiçbir tepki vermeyin. O yazarsa da soğuk umursamaz olun. O kafasında kursun bu sefer; neden bir kez bile neden demedi, neden şimdi tepkisiz, 2 yıl yalan mıydı tarzı.

Ya delimisin ne üzüyorsun kendini böyle hayvanlar icinTerk edip giden adamdan hayır gelmez! Mutlaka onun sevgilisi vardı Seni oyaladı cok eminim yanilmıyorsam Sen zaten canın yanmıs bir kere bi de bu öküz icin kendini sakın üzme yalvarma ısrar etme önüne bak biri gider digeri gelir

Evlenseydik de beni aldatacaktı gibi düşünmeye başladım ben de. Oraya buraya git ben de kafama göre takılayım diyecekti. Kurtuldum galiba
Kesinlikle.Bu adamda pis bişeyler var.Karşınıza çıkarsa hemen yolunuzu değiştirin.Hiç normal değil bu adam hiç.Engellemediyseniz engelleyin musallat filan olmasın

Evli mi? Evli falan değil bundan eminim. Uganda da falan gizli bir karısı yoksa böyle bir şey olamaz
Bu zamanda konustugun adamın adli sicilini bile baktırıcaksın herkes yalancı seni terk etmiş belki de evliydi ne kadar tanıdın ki erkekler ne oyunlar oynuyor valla

Kadınların kollarına bakıyorum, böyle büyük büyük altın bileklikler takıyorsa ve alyansı yoksa boşanmıştır, anlıyorum dedi. Ava çıkmış sanki hayvan
Kfkskfşslf bu nasıl bir yöntem ya, ne orijinal kafalar var Büyük altın bileklik nasıl bir şey acaba? Adam resmen kategorizasyon yapmış

Önüne bak.lütfen ama lütfen arkadaşlarını aramak vs tarzı eziklikler yapma. Sen neleri atlatmışsın. Emin ol o ezik geri gelecek ama sakın affetme

Kfkskfşslf bu nasıl bir yöntem ya, ne orijinal kafalar var Büyük altın bileklik nasıl bir şey acaba? Adam resmen kategorizasyon yapmış
Biraz modern bir yerde yaşıyoruz. Bilezik, büyük altınlar falan takılmaz buralarda. Zincir bileklikler var ya. Ondan takan oluyor. Öyle anlıyormuş. Gözü nasıl açsa, onu inceliyor yani

Neden sevmediğini düşündü herkes anlamadım? İki sene geçirmiş adam herhalde sevmiştir, hangimiz sevmediğimiz biriyle iki sene beraber oluruz? Ama son zamanlarda o sevgi bitmiş. Bazen olur böyle hisler değişime uğrar. Sebep sunmadan ayrılması, sizin konuşmanıza izin vermemesi ve direkt engellemesi kararında kesin olduğunu düşündürdü bana. Belki başka biri olabilir -illa hayatında olmasına gerek yok aklında da olabilir- tavsiyem en az 1 ay daha arayıp sormamanız yönünde. Sonra o zaten merak edecek. Ararsanız cazibeniz kalmayacak ve tamamen kaybedeceksiniz. Ayrılık sebebini çok merak ediyorsunuz biliyorum ama 1 ay daha sabredin.

Sebebi önemli mi? Sevmiyor artık işte. Bir kaç ay sonra yoklayabilmek için de net olatak bitirmiyor. Gelir psikolojim bozuktu bilmem ne der, yine gider. Yok say. Kendi kendine acını çek.

Evli adam nasıl tekrar evlenmiş anlamadım. İmam nikahlı mıymış ilki?
Hiç bilmiyorum belki diğer karısıyla nikahı yoktu komşu kızıyla nikah yaptılar, belkide tam tersi. Bunu sorgulamayacak kadar küçüktüm bende. Sadece olay aklımda kalmış.

Biraz dur ve dinle kendini. Hiçbir şey yapma. Sadece zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…