- Konu Sahibi whataworld
-
Bunu ben de anlamadım. Evlenip çocuğun oluyor ve adam evli çıkıyor. Hayatta bu da varsa zaten şu olmaz bu olmaz diyemem hiç bir şey için. Artık kimseye güvenim kalmadı.Evli adam nasıl tekrar evlenmiş anlamadım. İmam nikahlı mıymış ilki?
Evlenseydik de beni aldatacaktı gibi düşünmeye başladım ben de. Oraya buraya git ben de kafama göre takılayım diyecekti. Kurtuldum galibaO size ağlayarak gelse şu sebepten terk ettim dese de kabul etmeyin lütfen.Evlenince ya da nişanlıyken yapmayacağı ne malum.Bakın zaten 1 kere evlenmişsiniz bunlar böyleler.Evlenince git babanın evine diye tutturur
Evet olursun.. Yahu evlenmiş boşanmış, hayatın bazı evrelerini görmüş yetişkin kadınsın. Diyelim ki biri var? Ee ne yapacaksın, kadının saçını başını yolmayı falan mı planlıyorsun?Arkadaşlar birkaç gün evine gidip uzaktan izlesem sapık gibi mi olurum? Biri mi var görmek için
onunla nisanlandi canim.Sonra yürüdü mü ilişkisi? Geri dönmeye çalıştı mı size?
Ya delimisin ne üzüyorsun kendini böyle hayvanlar icinBen 4 yıl önce şiddet nedeniyle boşandım. İki yıldır da bir erkek arkadaşım vardı. Başlarda o çok aşıktı ve peşimden çok koştu. Tüm yaralarını saracağım dedi. Ve iki yıl boyunca da hep mutluyduk. Her anlamda da çok uyumluyduk. Ve iki hafta önce beni aniden terk etti mesajla hem de. Sonra da engelledi. O güne kadar bana çok aşık gibi davranıyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Karşısına çıkmayı düşündüm, başkasına aratmayı, başka numaradan aramayı... Ama bunları da yediremiyorum kendime. Bir anda ortada bırakıp gitti beni ve bunun nedenini bile açıklamadan. Arkadaşını aramayı düşündüm bugün ama bundan da utanıyorum ayrılığı kabullenememiş bir zavallı gibi gözükmek de istemiyorum. Ama aslında zavallıyım da sürekli ağlıyorum. Ne yapmalıyım nolursunuz yardımmm
Kesinlikle.Bu adamda pis bişeyler var.Karşınıza çıkarsa hemen yolunuzu değiştirin.Hiç normal değil bu adam hiç.Engellemediyseniz engelleyin musallat filan olmasınEvlenseydik de beni aldatacaktı gibi düşünmeye başladım ben de. Oraya buraya git ben de kafama göre takılayım diyecekti. Kurtuldum galiba
Bu zamanda konustugun adamın adli sicilini bile baktırıcaksın herkes yalancı seni terk etmiş belki de evliydi ne kadar tanıdın ki erkekler ne oyunlar oynuyor vallaEvli mi? Evli falan değil bundan eminim. Uganda da falan gizli bir karısı yoksa böyle bir şey olamaz
Mutsuz olur inşallahonunla nisanlandi canim.
Allahaskina biri var yada yok, evli yada nişanlı, seni sevmiyor yada seviyor farkeder mi? Adamın peşini bırak. Saplantili erkekler gibisin kendine gel yahuArkadaşlar birkaç gün evine gidip uzaktan izlesem sapık gibi mi olurum? Biri mi var görmek için
Kfkskfşslf bu nasıl bir yöntem ya, ne orijinal kafalar varKadınların kollarına bakıyorum, böyle büyük büyük altın bileklikler takıyorsa ve alyansı yoksa boşanmıştır, anlıyorum dedi. Ava çıkmış sanki hayvan
Biraz modern bir yerde yaşıyoruz. Bilezik, büyük altınlar falan takılmaz buralarda. Zincir bileklikler var ya. Ondan takan oluyor. Öyle anlıyormuş. Gözü nasıl açsa, onu inceliyor yaniKfkskfşslf bu nasıl bir yöntem ya, ne orijinal kafalar varBüyük altın bileklik nasıl bir şey acaba? Adam resmen kategorizasyon yapmış
İnanılmaz gerçektenBiraz modern bir yerde yaşıyoruz. Bilezik, büyük altınlar falan takılmaz buralarda. Zincir bileklikler var ya. Ondan takan oluyor. Öyle anlıyormuş. Gözü nasıl açsa, onu inceliyor yani
Hiç bilmiyorum belki diğer karısıyla nikahı yoktu komşu kızıyla nikah yaptılar, belkide tam tersi. Bunu sorgulamayacak kadar küçüktüm bende. Sadece olay aklımda kalmış.Evli adam nasıl tekrar evlenmiş anlamadım. İmam nikahlı mıymış ilki?
Biraz dur ve dinle kendini. Hiçbir şey yapma. Sadece zaman..Çok kez karar verip vazgeçtim gerçekten duygu durumum çok karışık. Hem dayanamıyorum hem hesap sormak istiyorum hem bunu yapmış bir insanın peşinden ümitsizce koşar gibi bu tip şeyler yapmayı da yediremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?