- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi whataworld
-
Tamamen güçle ilgisi yok bunun. Olayı yaşayan sensin, ben dışarıdan bakanım. O yüzden daha netim.Şu an sizin gibi olabilmek isterdim. Çok saygı duydum size. Ben beceremiyorum belki çok duygusalım belki güçsüz, bilemiyorum işte
Bu adam evli ise karısını nerede saklıyordu? Birbirimizin evine gidip kaldığımız oldu. Hiç kadın eşyası görmedim evindeBence ara sor ya neymiş yani...ayrilmissiniz zaten kaybedecek bir şey yok en azından kafanızdaki sorular cevap bulur.
Bence adam evli...konusursaniz sonucu yazın merak ederiz
Belkide adamı bu davranışlarınızla bunalttığınız için adam çat diye teek etmiştir.Bu nedir ya?Sebebini merak etmenizi, sinirlenmenizi,hala seviyor olmanızı anlarımda adam hala dönsün diye böyle şeyler yapmayı düşünmeniz çok itici.Bu şekilde davranırsanız dönecek olan kişide dönmez netBir Arkadaşı ile konuşup, başkası var mı sorsam. Ve yoksa beni aramasını söylemesini istesem?
Çaresizliğime bakın
Öncesinde bir yazışma olmadımı?acaba bi konu hakkında yazışıyordunuzda onun üstünemi yazdı?Evet bu iki kelime
Bu kadar değersizmişim
Üstüme düşerdi benim. İyiydi ilişkimiz beni mutlu etmeye de çok uğraşırdı. Benim sevdiğim yerlere gitmek isterdi, mutsuzsam neşelendirmeye çalışırdı. Sorunum olsa çözmeye çalışırdı.Tamamen güçle ilgisi yok bunun. Olayı yaşayan sensin, ben dışarıdan bakanım. O yüzden daha netim.
Duyguların karışık, e seviyormuşsunda, ayrılığa hazırlayacak bir olayda yaşanmamış o yüzden karışmışsın iyice.
Yeni boşanan kadınların en az 2 yıl ilişki yaşamaması gerektiği ile ilgili bir yazı okumuştum. Yanlış karar verme olasılıkları yüksek olurmuş.
Sen şu adamın huyunu, suyunu, ilişkide ki yanlışını, doğrusunu yaz bakalım bi. Biz kk üyeleri açarız senin gözünü.
Yap yap mutlaka ya, ya hatundan ayrıldım benı sallayıp karsıma bile cıkmadı napıyo bu acaba diye merak ediyosa da iyi yapmıstım fikrini sok aklına mutlaka sekerım. Efsane fikir. Ben salak gibi yapmıstım bunu da kacmıstı adam daha daKarşısına çıksam? Başka numaradan arasam? Ya da bir arkadaşını arasam çok mu kötü olur???
YouTube videolarına bakıcamHiç bir şey yapmazsan bir ay içinde yazacak , eger arkadasına sorarsan üç ay sonra yazacak, eger kendın ararsan hiç yazmayacak, eğer yazdığı zaman sankı yenı tanıdıgın bir arkadasınmıs gibi e iyi super senden naber? Şimdi biraz yogunum sonra konusalım tarzı seyler dersen Üstüne bir de arayacağım deyip aramazsan tekrar barısmak ısteyecek , ama sen bana bunu yaptın şunu yaptın falan dersen geri yazsa bile geri gidecek. Terkeden kişi karsı taraf sessız kaldıgı zaman neden benı kovalamıyor diye ilka geri dönüp yoklar. Sen yazma, bişey paylasma, ınstanı vs herkese aç çiçek fotoları, doga fotoları paylas sadece . Yazdıgı zaman da superım ben sana dönerim dun hıc uyumadım yatmak uzereydım sonra konusalım tarzı kısa mesajlar at, barısmak ısteyecek. Bahanesı de o zaman şey sandım da bilmemne de olacak. Gercı gercek sebebı su: baska kadın olsun olmasın cok yuz vermıssın senden sıkılmıs gitmiş. Şimdi daha arayıp sorayım diyorsun ayrılık fıkrını kafasına ıyıce cıvıyle cakayım diyorsun. Bir de barısmak istediğinde sakın erken kabul etme. Yaa bilmem ki bu ayrılık bana da iyi geldi sankı de kossun pesınden. Youtube da ilhan uckan videoları var onları mutlaka ızle. Bu sekılde kaccc adamı döndürdük biz kızlarla. Bana kalsa bi cacık olmaz bundan ama
Çok üzüldüm. Yani açıklama yapılsa sizin de içinize en azından biraz su serpilirdi. Karşındakini düşünmeden böyle bencilce hareket eden insanlardan nefret ediyorum cidden. Bence bekleyin bişey yazmayın kendisi zamanı gelince ulaşacak zaten size.Ben 4 yıl önce şiddet nedeniyle boşandım. İki yıldır da bir erkek arkadaşım vardı. Başlarda o çok aşıktı ve peşimden çok koştu. Tüm yaralarını saracağım dedi. Ve iki yıl boyunca da hep mutluyduk. Her anlamda da çok uyumluyduk. Ve iki hafta önce beni aniden terk etti mesajla hem de. Sonra da engelledi. O güne kadar bana çok aşık gibi davranıyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Karşısına çıkmayı düşündüm, başkasına aratmayı, başka numaradan aramayı... Ama bunları da yediremiyorum kendime. Bir anda ortada bırakıp gitti beni ve bunun nedenini bile açıklamadan. Arkadaşını aramayı düşündüm bugün ama bundan da utanıyorum ayrılığı kabullenememiş bir zavallı gibi gözükmek de istemiyorum. Ama aslında zavallıyım da sürekli ağlıyorum. Ne yapmalıyım nolursunuz yardımmm
Bir aciklama yapmadan terk eden ,ayrilan biri ya icten pazarliklidir (zaten rol yapmistir) ya bi tarafi yememistir samimi aciklama yapmaya ( hani esini aldatan erkekler varya karim uzulur diye bitaraflari yemez de kadinin gitmesini bekler yildirma politikasi yapar ) ya kisilik bozuklugu olan biridir ya da herneyse .Sonuc olarak hepsi ayni yola cikiyor bu adam iyi bir adam degil.Ben 4 yıl önce şiddet nedeniyle boşandım. İki yıldır da bir erkek arkadaşım vardı. Başlarda o çok aşıktı ve peşimden çok koştu. Tüm yaralarını saracağım dedi. Ve iki yıl boyunca da hep mutluyduk. Her anlamda da çok uyumluyduk. Ve iki hafta önce beni aniden terk etti mesajla hem de. Sonra da engelledi. O güne kadar bana çok aşık gibi davranıyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Karşısına çıkmayı düşündüm, başkasına aratmayı, başka numaradan aramayı... Ama bunları da yediremiyorum kendime. Bir anda ortada bırakıp gitti beni ve bunun nedenini bile açıklamadan. Arkadaşını aramayı düşündüm bugün ama bundan da utanıyorum ayrılığı kabullenememiş bir zavallı gibi gözükmek de istemiyorum. Ama aslında zavallıyım da sürekli ağlıyorum. Ne yapmalıyım nolursunuz yardımmm
Daha da mı kaçtıYap yap mutlaka ya, ya hatundan ayrıldım benı sallayıp karsıma bile cıkmadı napıyo bu acaba diye merak ediyosa da iyi yapmıstım fikrini sok aklına mutlaka sekerım. Efsane fikir. Ben salak gibi yapmıstım bunu da kacmıstı adam daha da
Güzin Abla gibi hissetiim kendimi :) Sana çık gez derken bana fazla bulaşma demek istemiş olabilir. Başkalarına da vakit ayırması gerekiyordu belki de. Bir sevgili, eş vs. Evli değil eminim deme, bir komşumuzun kızı adamın evli olduğunu evlenip çocuğuna hamileyken öğrenmişti.Üstüme düşerdi benim. İyiydi ilişkimiz beni mutlu etmeye de çok uğraşırdı. Benim sevdiğim yerlere gitmek isterdi, mutsuzsam neşelendirmeye çalışırdı. Sorunum olsa çözmeye çalışırdı.
Sevmediğim huyu, sorun olduğunda konuyu kapatmaya çalışan tarzıydı ki bu da bu sonuca şaşırmamamı gösteriyor belki. Ben aptalmışım gibi konuyu değiştirmeye çalışıyordu. Ama küçük konular olduğu için umursamıyordum.
Bir de belki şüphe uyandırabilecek tarafı: bana hep arkadaşlarınla daha çok görüş, bol bol çık gez vs diyordu. Bunu demesinden aslında kendine daha çok zaman ayırmak istediği hissine kapılıyordum ben hep.
Son gün de çok güzeldi. Dışarıda yürüyüş yaptık gülüp eğleniyorduk
Belki başka bir sehirdedir is için ayrı yaşıyorlardı.Bu adam evli ise karısını nerede saklıyordu? Birbirimizin evine gidip kaldığımız oldu. Hiç kadın eşyası görmedim evinde
Bazı insanlar böyle maalesef. Aşık olmadığı halde çok iyi aşık rolü yaparlar. Özellikle de narsistler. Bence yeni birini bulmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?