• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankalife Tüp Bebek Merkezi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi doktorcum76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben de Cihangir bey ile başladım tedavi sürecine. Başlarda kibarlığı, anlayışı cazip gelmişti. Rahmimde perde vardı benim, ameliyat gerekti fakat hem boşu boşuna 6 ay vakit kaybettik hem de ameliyatı yapabileceğini söylemesine rağmen, daha sonra bu konuda yeterince deneyimi olmadığını ve ameliyatın başarsız geçtiğini, tesadüfen başka bir doktora giderek öğrenebildik. Maalesef başarısızlığını kendisi farketmemiş, bir de üstüne aşılama yapmıştı bozuk rahimle, daha sonra gittiğim doktor ilk vajinal usg'de anladı ameliyatın yanlış yapıldığını. ışin kötüsü Cihangir bey bu duruma bir açıklama bile getiremedi, sadece özür dilemekle yetindi.
ışin ehlini bulup gidin bence, boşuna vakit ve nakit kaybetmeyin. Sadece nezaketle başarı gelmiyor maalesef.

yavrukirpi benim eşimde doktor ...ben bu doktorların birbirine çamur atmasına çok şahit oldum...hatayı herkes yapr ama yüzde kaç yaptığı önemli...konunda haklıda olabilirsin..ama ben ayrıca 2 doktora daha danışıyorum...umarım başıma kötü birşey gelmezx

yavrukirpi benim eşimde doktor ...ben bu doktorların birbirine çamur atmasına çok şahit oldum...hatayı herkes yapr ama yüzde kaç yaptığı önemli...konunda haklıda olabilirsin..ama ben ayrıca 2 doktora daha danışıyorum...umarım başıma kötü birşey gelmezx

yo yo ortada çamur atma yok somut delil var. Başarılı geçti dediği ameliyat sonrası biz herşey yolunda sanarken, dediğim gibi başka bir doktor sorun olduğunu söyledi ve hemen rahim filmi çektirmemi tavsiye etti. filmi çektirince anladıkki ameliyat neredeyse hiç yapılmamış. bence de en azından başka doktorlara da mutlaka sorarak devam edin. herkes hata yapabilir bizler için fazla lüks bence, yapamayacağı şeyi yaparım dememeli hiçbir doktor, o konuda yetkin meslektaşına yönlendirme olgunluğunu göstermeli, diğer türlü bizleri denek olarak kullanarak bilmediklerini öğrenmeye çalışıyorlar, benim olayda olduğu gibi.

yavrukirpi çok geçmiş olsun bende orda çok kötü olaylar yaşadım insanları orda sömürüyorlar yaşadıklarım o kadar kötüki şimdi hiçbir hastaneye ve hiçbir dr. güvenemiyorum...

hayırlı olsun pharmacea bende ankalife tüp bebek yaptırdım şuan 3 aylık ikiz anne adayıyım önce ücüz tuttu sonra iki hafta önce ankalife geldik birine redüksiyonla son verildi çok endişeli idim redüksiyondan sonra yeni gelen bi doktor vardı orda benim zamannımda tansel beydi şimdi o gelmişti çok açıklama yapılmadan taburcu oldum memlekete geldiğimde hemen kendi doktoruma gittim ve bana dediği işlemi yapan mükemmel bir insanmış çok başarılı dedi adını falan aldı hastalarıma önerecem diye bence cihangir hakıkaten çok iyi her doktorun illa başarısızlıkları olur mesala ben bu tüp bebeğe doktor yanlış tedavi uyguladığı için iki tüpümüde kaybetmiştim ama o doktor emin ol istiyerek yapmamıştır olacak vardır olmuştur hep pozitif olalımki elimize pozitif şeyler gelsin

idaye bende memnunum açıkcası visit gezen bir doktor vardı ismi can sanırım ondan mı bahsediyorsun acaba...
sana yerleştirilen embriyolar kaç hücreliydi

yavrukirpi belki 2 defa yanlışı gösterir o da sana rastlamıştır olamaz mı?
başka olumsuz örnekler var mı bildiğin...çünkü ben gittiğimde çok kalabalıktı..

Bence tedavinizin sonuçlanmasını bekleyin fikrinizi oluşturmak için.aslında yazarak o merkezi gündemde tutmam bile hata ama son kez cevaplamak istedim.

bencede çünkü olumsuz yorumlarınız moralimi bozuyor test gününü beklerken

sizin yazdıklarınızı okudukca benim ağzım açık kaldı ankalife dan nasıl memenun kaldınız size nasıl iyi davranıldı anlamıyorum...çook akıl karıştırıcısınz....hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim...

yeni çıkarılan yasa hakkında bilgi istiyorum artık tek yumurtamı koyuluyor :(

Ankalife Tüp Bebek Merkezi hakkında bilginiz ver mı? Arkadaşlar yeni tedaviye başlıyorum ve Kişiye özel tüp bebek kavramı çok ilgimi çekti. Sizinde bilginiz varmı? Gidip orada denem yapan varmı?[

slm umarım çok geç kalmadan okursun yazımı. ben ankalifete tüp bebek yaptırdım sonucum henüz belli değil. arkadaş sırf sana cevap yazmak için üye oldum. ben bir sağlık personeliyim. işin içindeyim. bir merkez ancak orası kadar ticarethane olabilir.KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.eğer sokağa atılacak paran yoksa. öyle kişiye özel bir tedavi yok.rutin tüm gebelere aynı tedavi uygulanıyor.işleri parayı alıncaya kadar. sonrasında ne doktora ulaşabilirsin nede hemşireye.ben ankara dışından geldim. soğuk bir odada kaldım .yemek dahi vermediler.o kadarını söyleyeyim.hevesini kırmak istemem ama yol yakınken başka merkezleri araştır.kötü demek haksızlık olur BERBAT ÖTESİ Bİ KURUM.

Ankalife Tüp Bebek Merkezi hakkında bilginiz ver mı? Arkadaşlar yeni tedaviye başlıyorum ve Kişiye özel tüp bebek kavramı çok ilgimi çekti. Sizinde bilginiz varmı? Gidip orada denem yapan varmı?[

slm umarım çok geç kalmadan okursun yazımı. ben ankalifete tüp bebek yaptırdım sonucum henüz belli değil. arkadaş sırf sana cevap yazmak için üye oldum. ben bir sağlık personeliyim. işin içindeyim. bir merkez ancak orası kadar ticarethane olabilir.KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.eğer sokağa atılacak paran yoksa. öyle kişiye özel bir tedavi yok.rutin tüm gebelere aynı tedavi uygulanıyor.işleri parayı alıncaya kadar. sonrasında ne doktora ulaşabilirsin nede hemşireye.ben ankara dışından geldim. soğuk bir odada kaldım .yemek dahi vermediler.o kadarını söyleyeyim.hevesini kırmak istemem ama yol yakınken başka merkezleri araştır.kötü demek haksızlık olur BERBAT ÖTESİ Bİ KURUM.

slm arkadalar bende ankalife ye başladım şimdilik araştırmadayım benim çok negatifim olduğundan tüp bebek yapmadı orda ki dr. lar evet biraz pahalı ama sorunu bulmaları daha önemli tahlillerimi deren labaratuarında çok uygun fiyata yaptırıyoruz daha iyi oluyor parasal yönden

Back
X