Sagolasin cnmTeşekür ederim ablasen de hoş geldin
Geçmiş olsun cnmDün çok kötü öksürük ve ateş başladı. Eşim zorla mandalina portakal yedirdi.
Geçmiş olsunDün çok kötü öksürük ve ateş başladı. Eşim zorla mandalina portakal yedirdi.
Sağol canım. Seni de yalnız bıraktım yine. Toparlanamadım hala. Çocuklar da hasta ev revire döndü. İyileşince gelicem inşallahgeçmiş olsun önce sağlık canım eşin haklı c vit şart
Gecmis olsun canim Allah şifa versinSağol canım. Seni de yalnız bıraktım yine. Toparlanamadım hala. Çocuklar da hasta ev revire döndü. İyileşince gelicem inşallah
olurmu estağfurullah sen iyi ol ben butalardayımSağol canım. Seni de yalnız bıraktım yine. Toparlanamadım hala. Çocuklar da hasta ev revire döndü. İyileşince gelicem inşallah
Anka guşum noldu sana? Bugün aklımdan geçtin banlıydım dedim akşam bi bakim hastaymışsınız geçmiş olsunSelam kızlar. Çok şükür baya toplandık. Biraz öksürük ve halsizlik kaldı ama o da baya uzun sürecek gibi yarın yeniden başlıyorum inşallah yitik şifaya
Hayırdır canım niye banladılar seniAnka guşum noldu sana? Bugün aklımdan geçtin banlıydım dedim akşam bi bakim hastaymışsınız geçmiş olsun
Ne alerjin vardı canım konuştuk mu hatırlayamadım. Alışırsın zamanla canım. İlk günler çok zor oluyor gerçekten.selam bende nilay keçeci den program aldım uyguluyorum çok zorlanıyorum alerjim azdı regl öncesi dönemindeyim çok zor geçiyo ama bian öncede zayıflamam gerek sağlığım gittikçe bozuluyo çünküAllah herkese şifa kolaylık versin
mevsimsel alerji canım bu ani hava değişimleri sinüzüt eklem ağrı yapıyo çokNe alerjin vardı canım konuştuk mu hatırlayamadım. Alışırsın zamanla canım. İlk günler çok zor oluyor gerçekten.
Nasılsın canım. Adını değiştirmişsin hayırlı olsun. Ben bu yıl toparlanamadım bir türlü. Bi iyiysem 3 gün kötüyüm. Kovid baya hasar bıraktımevsimsel alerji canım bu ani hava değişimleri sinüzüt eklem ağrı yapıyo çok
Ve hatta ben yazana kadar bitti tatil. Sağolasın canım ama çok istikrarlı olamadım nazar var üstümde galibaSelam Anka
Sayfan hayırlı olsun
Bir ara gördüm ancak fırsat buldum yazmaya.
Hastaydın en son ,nasıl oldun?
15 tatil de başladı , çocuklar nasıl?
Öpüyorum canım
Umarım bir an önce toparlarsin.Nasılsın canım. Adını değiştirmişsin hayırlı olsun. Ben bu yıl toparlanamadım bir türlü. Bi iyiysem 3 gün kötüyüm. Kovid baya hasar bıraktı
Ve hatta ben yazana kadar bitti tatil. Sağolasın canım ama çok istikrarlı olamadım nazar var üstümde galibasen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?