Anka'nın yitik şifa macerası

Can Anka,
Şifa maratonun hayırlı olsun.
Birkaç gündür ben cok cozuttum. Başa dönüp düzene girmem lazım.
Yalnız degilsin. Arada yazarım

Sağol canım. Seni de yalnız bıraktım yine. Toparlanamadım hala. Çocuklar da hasta ev revire döndü. İyileşince gelicem inşallah
olurmu estağfurullah sen iyi ol ben butalardayım geçiş olsun hepinize tekrar

Selam kızlar. Çok şükür baya toplandık. Biraz öksürük ve halsizlik kaldı ama o da baya uzun sürecek gibi yarın yeniden başlıyorum inşallah yitik şifaya

Selam kızlar. Çok şükür baya toplandık. Biraz öksürük ve halsizlik kaldı ama o da baya uzun sürecek gibi yarın yeniden başlıyorum inşallah yitik şifaya
Anka guşum noldu sana? Bugün aklımdan geçtin banlıydım dedim akşam bi bakim hastaymışsınız geçmiş olsun

selam bende nilay keçeci den program aldım uyguluyorum çok zorlanıyorum alerjim azdı regl öncesi dönemindeyim çok zor geçiyo ama bian öncede zayıflamam gerek sağlığım gittikçe bozuluyo çünkü Allah herkese şifa kolaylık versin

Anka guşum noldu sana? Bugün aklımdan geçtin banlıydım dedim akşam bi bakim hastaymışsınız geçmiş olsun
Hayırdır canım niye banladılar seni
Aynen hastaydık ailecek baya zor toparlandıkk sağolasın

Ne alerjin vardı canım konuştuk mu hatırlayamadım. Alışırsın zamanla canım. İlk günler çok zor oluyor gerçekten.

Sevgili günlüğüm bu sıralar çocuklardan fırsat bulamıyorum. Diyete başladım inşallah tekrar ama tartılmadan devam edeceğim biraz tartı kafamı karıştırıyor

Selam Anka
Sayfan hayırlı olsun
Bir ara gördüm ancak fırsat buldum yazmaya.
Hastaydın en son ,nasıl oldun?
15 tatil de başladı , çocuklar nasıl?
Öpüyorum canım

mevsimsel alerji canım bu ani hava değişimleri sinüzüt eklem ağrı yapıyo çok
Nasılsın canım. Adını değiştirmişsin hayırlı olsun. Ben bu yıl toparlanamadım bir türlü. Bi iyiysem 3 gün kötüyüm. Kovid baya hasar bıraktı
Selam Anka
Sayfan hayırlı olsun
Bir ara gördüm ancak fırsat buldum yazmaya.
Hastaydın en son ,nasıl oldun?
15 tatil de başladı , çocuklar nasıl?
Öpüyorum canım
Ve hatta ben yazana kadar bitti tatil. Sağolasın canım ama çok istikrarlı olamadım nazar var üstümde galiba sen nasılsın

Umarım bir an önce toparlarsin.
Ben iyiyim şükür tatili de bitirdik yarın iş başı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…