clara Yara, ışığın sana akacağı yerdir. Mevlana Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 7.618 16.486 448 42 6 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Anka #101 Anka .!.: Hiç sen nördün Genişletmek için tıkla... Sağlıklı yaşamaya devam edelim. Hastalık bitti mi? Kilo vercez mi?
Anka .!.: Hiç sen nördün Genişletmek için tıkla... Sağlıklı yaşamaya devam edelim. Hastalık bitti mi? Kilo vercez mi?
minikkkkkkk Her yara birgün çiçek açıcak ... Kayıtlı Üye 29 Mart 2018 3.975 7.367 158 İstanbul 6 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Anka #102 Anka .!.: Nasılsın canım. Adını değiştirmişsin hayırlı olsun. Ben bu yıl toparlanamadım bir türlü. Bi iyiysem 3 gün kötüyüm. Kovid baya hasar bıraktı Ve hatta ben yazana kadar bitti tatil. Sağolasın canım ama çok istikrarlı olamadım nazar var üstümde galiba sen nasılsın Genişletmek için tıkla... sağol canım arada değişiklik olsun , Anka .!.: Nasılsın canım. Adını değiştirmişsin hayırlı olsun. Ben bu yıl toparlanamadım bir türlü. Bi iyiysem 3 gün kötüyüm. Kovid baya hasar bıraktı Ve hatta ben yazana kadar bitti tatil. Sağolasın canım ama çok istikrarlı olamadım nazar var üstümde galiba sen nasılsın Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun Allah şifa verisin canım kovidmi oldunuz bende bu ara çok iyi sayılmam ibs hayatımı kabusa çevirdi doktor doktor geziyom
Anka .!.: Nasılsın canım. Adını değiştirmişsin hayırlı olsun. Ben bu yıl toparlanamadım bir türlü. Bi iyiysem 3 gün kötüyüm. Kovid baya hasar bıraktı Ve hatta ben yazana kadar bitti tatil. Sağolasın canım ama çok istikrarlı olamadım nazar var üstümde galiba sen nasılsın Genişletmek için tıkla... sağol canım arada değişiklik olsun , Anka .!.: Nasılsın canım. Adını değiştirmişsin hayırlı olsun. Ben bu yıl toparlanamadım bir türlü. Bi iyiysem 3 gün kötüyüm. Kovid baya hasar bıraktı Ve hatta ben yazana kadar bitti tatil. Sağolasın canım ama çok istikrarlı olamadım nazar var üstümde galiba sen nasılsın Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun Allah şifa verisin canım kovidmi oldunuz bende bu ara çok iyi sayılmam ibs hayatımı kabusa çevirdi doktor doktor geziyom
clara Yara, ışığın sana akacağı yerdir. Mevlana Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 7.618 16.486 448 42 25 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Anka #103