Sağol canommmHadi hayirli olsunnn
Sağolasın canım.. nasıl yediysem bi koltuktan diğerine yuvarlanıp duruyorumHadi hayırlı olsun canım
Hadi sana da hayırlı olsun kolay gelsin hiç de uzak kalamaz bendenBende 79.1
Aynen canım yasaklar var. Sıvı tüketim saatleri var. Hadi kolay gelsinşimdi inceledim canım seviye 1 olarak başlıyorum sadece onda kahvaltı öncesi kahve diyo ben onu sonrası yapıcam 2 öğün beslenme ve sıvı tüketimi tatlı hiç yok. doğru dimi
Hoş geldin bonus küs müyüz bana niye selam vermiyon ben de sana dil çıkarayımHer yerde biraz sen varsınnnnn dın dın dın dın dın
Düsün artik ne kadar vahim durumumHer yerde biraz sen varsınnnnn dın dın dın dın dın
hee ne sandinSağol canommm
Sağolasın canım.. nasıl yediysem bi koltuktan diğerine yuvarlanıp duruyorum
Hadi sana da hayırlı olsun kolay gelsin hiç de uzak kalamaz benden
Aynen canım yasaklar var. Sıvı tüketim saatleri var. Hadi kolay gelsin
Hadi geçmiş olsun canımİnanılmaz halsiz ve zor geçti gün inşallah en kısa zamanda alışırım.
Akşam 17:30
5 kaşık nohut 5 kaşık bulgur pilavı yedim.
2 tane kabaktan da kabak spagetti yaptım salata niyetine de onu yedimhalim olsa Leslie yapmak istiyordum ama kalacak mecbur
Sağol canım. Kahveyi de azaltacağım inşallah canım bu gün 1 tane içtim. O diş gitti ya çekildi kurtuldum.Hadi geçmiş olsun canım
Dişin nasıl oldu? Çok kahve içmiosun di mii
Aa geçmiş olsun cnmSağol canım. Kahveyi de azaltacağım inşallah canım bu gün 1 tane içtim. O diş gitti ya çekildi kurtuldum.
Sağol kuşumAa geçmiş olsun cnm
Hayirli aksamlar, orda gece oldu gerci :)
Bugün ne yedim
Sabah
2 dilim ekmek
1 dlm pastirma
Peynir cesitleri
7 zeytin
Ceri domates paprika
10 15 findik
Ara
Yaban mersini
Ananas
Aksam
2 servus Kasigi yesil mercimekli bulgur
1 dilim tepsi kebbabi
2 peynirli mantae
2 kasik taze börülce
2 dilim patates
Salata
2 ye yakin su
Spor yok ama 7 bin adim tamamliycam insallah
İyiyim kuzum napim aynı :)
Kolay gelsin canım.İyiyim kuzum napim aynı :)
Derse başladım ferfecir kitap kulübüne başladım burda
Çok geçmiş olsun canım.teşekkür ederim canım mevsimsel alerjim var zorluyo beni tam alerjinin azdığı aylardayız , diyet açısından ben öğlene kadar uyuyorum kalkıyorum su , kahvaltı , kahve, Akşam yemeği , kefir bu şekilde gidicem kaçamak hiç yapmamaya özen göstericem inş.. bugün çok kemik ağrıları ve halsizlik var spor yapamıyorum bu yüzden
Ne oldu şimdi?Yitik şifaya devam edeceğim ama siteden ayrılmaya karar verdim. İnsanlara napıyorum bilmiyorum. Ama moralimi bozmak için illa bir şey çıkıyor. Herkes Allah'a emanet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?