Anka'nın yitik şifa macerası

şimdi inceledim canım seviye 1 olarak başlıyorum sadece onda kahvaltı öncesi kahve diyo ben onu sonrası yapıcam 2 öğün beslenme ve sıvı tüketimi tatlı hiç yok. doğru dimi

Hadi hayirli olsunnn
Sağol canommm
Hadi hayırlı olsun canım
Sağolasın canım.. nasıl yediysem bi koltuktan diğerine yuvarlanıp duruyorum
Hadi sana da hayırlı olsun kolay gelsin hiç de uzak kalamaz benden
şimdi inceledim canım seviye 1 olarak başlıyorum sadece onda kahvaltı öncesi kahve diyo ben onu sonrası yapıcam 2 öğün beslenme ve sıvı tüketimi tatlı hiç yok. doğru dimi
Aynen canım yasaklar var. Sıvı tüketim saatleri var. Hadi kolay gelsin

İnanılmaz halsiz ve zor geçti gün inşallah en kısa zamanda alışırım.
Akşam 17:30
5 kaşık nohut 5 kaşık bulgur pilavı yedim.
2 tane kabaktan da kabak spagetti yaptım salata niyetine de onu yedim halim olsa Leslie yapmak istiyordum ama kalacak mecbur

Hadi geçmiş olsun canım
Dişin nasıl oldu? Çok kahve içmiosun di mii

teşekkür ederim canım mevsimsel alerjim var zorluyo beni tam alerjinin azdığı aylardayız , diyet açısından ben öğlene kadar uyuyorum kalkıyorum su , kahvaltı , kahve, Akşam yemeği , kefir bu şekilde gidicem kaçamak hiç yapmamaya özen göstericem inş.. bugün çok kemik ağrıları ve halsizlik var spor yapamıyorum bu yüzden

Çok geçmiş olsun canım.

Yitik şifaya devam edeceğim ama siteden ayrılmaya karar verdim. İnsanlara napıyorum bilmiyorum. Ama moralimi bozmak için illa bir şey çıkıyor. Herkes Allah'a emanet olsun.
Ne oldu şimdi?
Konuyu bilmiyorun ama
Sana değer vermeyen sevgi saygı göstermeyen insanları niye takıyorsun ki?

Bu mesajı okuyorsan geri dön. Özelini kapa. Kimseyi de takma. Diyetine ve kendine odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…