Yaaa o kadarda zor kullanmiyoruzSağol canım zorla adım artırıyoruz dedin korkuttungelirim inşallah canım teşekkür ederim.
İyi yaptın çok sevindimyok kı ayıp olmazdıdiyet günlükleri son mesajlara baktım canım
aynen cnm yeşilde kilo vermeye çalışan free takılanlar var menü yazıyorlar yarışta değiller, sarıda olanlar menü yazmıyor cumartesi-çarşamba 5 gün en az 8 bin adım atmaya çalışıyorlar
Yaaa o kadarda zor kullanmiyoruz
Zorunluluk olmayinca spor yapan kisi sayısı azalıyor canim az cok biliyorsun bizde mavi ve Kırmızı takimda haftanin 5 günü 8.000 adim yarisi yapiyoruz:)
Tamam canimSüpermiş kızlar gelirim inşallah biraz bi oturtayım.
tamam canım beklerizSüpermiş kızlar gelirim inşallah biraz bi oturtayım.
Sağolasın migimYeni sayfan hayırlı olsun
60 lere dogru geliyorum çok şükürSağolasın migimsen naptın kiloları verdin mi ben baya aldım geldim
Ooo maşallah harikasın60 lere dogru geliyorum çok şükür
65le kapatayım diyorum Kaç oldun anka
Çok geçmiş olsun canım. Bu Ahmet Apa ile çok kişi şekerden kurtuldu denemek istersen beraber yapalım.selam canım demekki bugün kalbimiz birmişbende bugün itibarıyla sıkı bir diyete giriyorum şeker hastalığı çıktı bunu yoketmem için sağlam bi kilo vermem şartmış ... ben varım sonuna kadar pes etmek yok..
Ne bu resmiyetHayirli geceler Ankacim, ben de if ile eslik edeyim sana kabul edersen
Hadi hayirli olsunnn81,6 kilo ile bismillah dedim
Hadi hayırlı olsun canım81,6 kilo ile bismillah dedim
Her yerde biraz sen varsınnnnn dın dın dın dın dınBende 79.1
süper olur nasıl bişey ben bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım. Bu Ahmet Apa ile çok kişi şekerden kurtuldu denemek istersen beraber yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?