Anka'nın yitik şifa macerası

Sağol canım zorla adım artırıyoruz dedin korkuttun gelirim inşallah canım teşekkür ederim.
Yaaa o kadarda zor kullanmiyoruz

Zorunluluk olmayinca spor yapan kisi sayısı azalıyor canim az cok biliyorsun bizde mavi ve Kırmızı takimda haftanin 5 günü 8.000 adim yarisi yapiyoruz:)

aynen cnm yeşilde kilo vermeye çalışan free takılanlar var menü yazıyorlar yarışta değiller, sarıda olanlar menü yazmıyor cumartesi-çarşamba 5 gün en az 8 bin adım atmaya çalışıyorlar
Yaaa o kadarda zor kullanmiyoruz

Zorunluluk olmayinca spor yapan kisi sayısı azalıyor canim az cok biliyorsun bizde mavi ve Kırmızı takimda haftanin 5 günü 8.000 adim yarisi yapiyoruz:)

Süpermiş kızlar gelirim inşallah biraz bi oturtayım.

selam canım demekki bugün kalbimiz birmiş bende bugün itibarıyla sıkı bir diyete giriyorum şeker hastalığı çıktı bunu yoketmem için sağlam bi kilo vermem şartmış ... ben varım sonuna kadar pes etmek yok..

Çok geçmiş olsun canım. Bu Ahmet Apa ile çok kişi şekerden kurtuldu denemek istersen beraber yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…