TeşekkürlerrrKolay gelsin canım.
Canım kim ne diyorYitik şifaya devam edeceğim ama siteden ayrılmaya karar verdim. İnsanlara napıyorum bilmiyorum. Ama moralimi bozmak için illa bir şey çıkıyor. Herkes Allah'a emanet olsun.
EvettttNe oldu şimdi?
Konuyu bilmiyorun ama
Sana değer vermeyen sevgi saygı göstermeyen insanları niye takıyorsun ki?
Bu mesajı okuyorsan geri dön. Özelini kapa. Kimseyi de takma. Diyetine ve kendine odaklan.
Merhaba kaptanım,seni de görünce gelir inşallahAnka ben geldim Ne var ne yok nasıl gidiyor?
Hoşgeldin canım. Diyeti bozmamana sevindim.Geldim kızlar
Kimse bişey yapmadı ben hayatı çok ciddiye alıyorum her şeye alınıyorum sıkıntı yok.
Yitik şifada sıfır kaçamakla 4. günüm bitti elhamdülillah.
80 lerden de kurtuldum. Tam gaz devam. Zaten benim 80 le ne işim vardı işte hayat ve getirdikleri.
Hoş buldumHoşgeldin canım. Diyeti bozmamana sevindim.
hoşgeldiiin anlat öyle bişey oluncaaaGeldim kızlar
Kimse bişey yapmadı ben hayatı çok ciddiye alıyorum her şeye alınıyorum sıkıntı yok.
Yitik şifada sıfır kaçamakla 4. günüm bitti elhamdülillah.
80 lerden de kurtuldum. Tam gaz devam. Zaten benim 80 le ne işim vardı işte hayat ve getirdikleri.
Yani Hindi serbest ama yılbaşı yasakhoşgeldiiin anlat öyle bişey oluncaaayılbaşı menüsü var mı yitik şifada
Hoş geldin.Aramızdaki fark dağları aştı.
İnşallah canım zararından neresinden dönsek kar dedim başladım inşallahOlsun sıkma canını. Kapanır o fark. Ben seni bekliyor olacağım
Harikasın canımhoşgeldin canım ♥mutlu eksili seneler bende devam ediyorum iyi gidiyor
Hosgeldin ankacimHarikasın canım
Teşekkür ederim sana da mutlu seneler
Teşekür ederim ablaHosgeldin ankacimyeni baslangicin hayirli olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?