Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

mrb arkadaşlar anatolya annelerinden bende olmak istiyorum ilk adımı attık hayırlısı inşallah

merhaba arkadaşlar
bizde 2 hafta önce gittik 2 hafta sonra tekrar gideceğiz hakan beye , büyük ihtimalle mikroenjeksiyon yapılacak . Ama bir türlü geçmiyor zaman şu kasım gelse de gidip öğrensek ne olacak ne gıdecek ...kafam da o kadar cok soru var ki bu defa değerimiz kaç çıkacak ne zaman baslanacak öncesındekı tedavı ne kadar sürecek , sonrası ne olcak offfff bi dünya kafam...
Allahım hepimize hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah..

degerli arkadaşlar bende bayram sonu 3 tüp bebek deniyecegim yer araştırıyorum gidip tedavi olanların görüşleri önemli benim için bayrama kadar başvurmak istiyorum nasip olursa.inşallah herkes annelik duygusunu 1 kez de olsa yaşar...

Kızlar ben yeni üye oldumm...neredeyse tüm yorumlarınızı ve yaşadıklarınızı okudum...ben bülent hocayı tercih ettim izmirde yaşamama ragmen...ankarada anatolia tüp bebek merkezinde kasım ayı başında tedaviye başlıyacagızzz...umarım en güzel haberleri buradan sizinle paylaşırımmm.....................

ben 2008 yılı aralık ayında gitmiştim.hsg filmime baktı hiçbir şeyin yok dedi.güvendim tabi.daha sonra bir devlet hastanesine kist ve düşüklerim için tekrar gittim. t şeklinde uterusum olduğu,histereskopi yaptırmam gerektiği söylendi.ve operasyon geçirdim.2009 mart ayında.o tarihe kadar 4 düşüğüm vardı.daha sonra 1 düşük bir dış gebelik geçirdim.ve şu anda gittiğim tüp bebek merkezine müracaat ettim.16 ağustosta 2.operasyonumu geçirdim.13 ekimde ilk aşılamam yapıldı ve şuan hamileyim.hakan yaralı hoca benim 2 yılıma mal oldu.tabi kader kısmet bunlar.dilerim sizin umutlarınız boşa çıkmaz.

bende hakan hocaya gidiyorum inşallah iyi sonuç alırım şu an iğnelerin 8. günündeyim

Merhaba kızlar..Kafam öyle karışıkkii..Farklı farklı yorumlar okuyorum..Kimi diyor Bülent Bey iyi..Kimi diyor Hakan Bey iyi..

Merhaba kızlar..Kafam öyle karışıkkii..Farklı farklı yorumlar okuyorum..Kimi diyor Bülent Bey iyi..Kimi diyor Hakan Bey iyi..

canım bence kafan boşuna karışıyo..hakan beyle bülent bey arasında hiç fark yok bence neden dersen ikiside aynı ekiple çalışıyolar yüzlerini sadece ilk görüşmede bide transferde görebiliyosun hatta genelde birisi mutlaka yurt dışında falan oluyo o zaman da birbirlerinin hastalarının transferini yapıyolar..ama illada bir tercih yapmak istiyosan hakan bey hakkında daha olumlu şeyler duydum orda tedavi görürken..ben bülent beyin hastasıydım ilk transferimdi şu andada ikizlerime hamileyim çok şükür Rabbime

Allah tamamına erdirsin canım..Darısı başıma.Bu cumartesi Bülent Bey'den randevu aldım.İlk görüşmemi yapacağım..Hakan Bey yokmuş. İkiside aynı dediler..Aynı senin anlattığın şeyleri söylediler.Çok sağol canım.

canım nasılsın uzun zamandır görüsemedik bebeklerın nasıl sen nasılsın bız cok ıyız olusumla hamislik nasıl gidiyor cinsiyetleri ne öpüyorum kendine ve bebislere ıyı bak

merhaba arkadaşım tedavıye başladın mı ? Banada Anatolia tüp bebek merkezi önerildi. Bu konuda bilgilerinzi bekliyorum.

kızlar bende 1,5 senelik evliyim korunmamaıza rağmen 8 aydır olmuyor ve geç kalmak istemiyorumbir sorun varsa hemen tedavi olmak istiyorum hakan bey ilk muayeneyi yapıyormu daha önce hiç doktora gitmedim.birde hakan beyin soyadı ne acaba

Hakan Yaralı. İlk muayeneyi yapıyor canım. Ben Bülent Beyin hastasıyım. Çok kibar,güven verici bir doktor.Hakan Bey hakkında da iyi şeyler duydum. Sakın geç kalma hemen baktır kendine ve eşine.

merhaba kızlar...ben baya eskilerdenim..uzun zamandır bu topiğe girmemiştim...ne güzel anatolia anneleri ve hamişleri çoğalıyor:)..

Hakan Yaralı. İlk muayeneyi yapıyor canım. Ben Bülent Beyin hastasıyım. Çok kibar,güven verici bir doktor.Hakan Bey hakkında da iyi şeyler duydum. Sakın geç kalma hemen baktır kendine ve eşine.

bugün randevu alıcam sen mennunsan bülent beyden alayım çünkü her iki doktoruda buradan tanıdım umarım kötü bişe çıkmaz tşk ederim cvbın için

Son düzenleme:
bugün randevu alıcam sen mennunsan bülent beyden alayım çünkü her iki doktoruda buradan tanıdım umarım kötü bişe çıkmaz tşk ederim cvbın için

Ben çok menun kaldım canım. Tavsiye ederim. Ben kötü bişeyle karşılaşmadım. Çok sistematik çalışıyorlar zaten. Haberdar et durumdan.

Ben çok menun kaldım canım. Tavsiye ederim. Ben kötü bişeyle karşılaşmadım. Çok sistematik çalışıyorlar zaten. Haberdar et durumdan.

selamlar.ben 2008de anatolia tüp beek merkezinde yaptırdım.drumu ön görüşme haricinde ne gördüm nede konusabildim aradıgımda baglamadılar telefon numurasını vermediler hemsirelerse ssk hastanesinden farksız sadece paraya önem veriyo anatolia allah emeklerimizi bosa gidermesin.

slm arkadaşlar bende anatolia başladım.1-1.5 ay da tahlilleri tamamlayıp 24.11.2010 ignelere başladım şu an cilt altı 2 tane ilaca başladım.kist cıktı aynı güm kistinde içi boşaltıldı .artık nasip sanırım 10-15 gün böyle gidip gelcem hayırlısı bakalım.klinik olarak belliki işin uzmanı olmuşlar evet şimdiye kadar sonuç bildirmeye aradılar ama hocayı dediniz gibi görülmüyor.ordaki dr.ve hemşireler işi yürüyüyor ama yinede şimdilik memnunum ben hakan beyde ilk görüşmede ilgilendi sagolsun...artık cenabı allah büyük hayırlısı herkese iyi tedaviler.:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…