Merhaba kızlar..Kafam öyle karışıkkii..Farklı farklı yorumlar okuyorum..Kimi diyor Bülent Bey iyi..Kimi diyor Hakan Bey iyi..
canım bence kafan boşuna karışıyo..hakan beyle bülent bey arasında hiç fark yok bence neden dersen ikiside aynı ekiple çalışıyolar yüzlerini sadece ilk görüşmede bide transferde görebiliyosun hatta genelde birisi mutlaka yurt dışında falan oluyo o zaman da birbirlerinin hastalarının transferini yapıyolar..ama illada bir tercih yapmak istiyosan hakan bey hakkında daha olumlu şeyler duydum orda tedavi görürken..ben bülent beyin hastasıydım ilk transferimdi şu andada ikizlerime hamileyim çok şükür Rabbime
canım bence kafan boşuna karışıyo..hakan beyle bülent bey arasında hiç fark yok bence neden dersen ikiside aynı ekiple çalışıyolar yüzlerini sadece ilk görüşmede bide transferde görebiliyosun hatta genelde birisi mutlaka yurt dışında falan oluyo o zaman da birbirlerinin hastalarının transferini yapıyolar..ama illada bir tercih yapmak istiyosan hakan bey hakkında daha olumlu şeyler duydum orda tedavi görürken..ben bülent beyin hastasıydım ilk transferimdi şu andada ikizlerime hamileyim çok şükür Rabbime
kızlar bende 1,5 senelik evliyim korunmamaıza rağmen 8 aydır olmuyor ve geç kalmak istemiyorumbir sorun varsa hemen tedavi olmak istiyorum hakan bey ilk muayeneyi yapıyormu daha önce hiç doktora gitmedim.birde hakan beyin soyadı ne acaba
Hakan Yaralı. İlk muayeneyi yapıyor canım. Ben Bülent Beyin hastasıyım. Çok kibar,güven verici bir doktor.Hakan Bey hakkında da iyi şeyler duydum. Sakın geç kalma hemen baktır kendine ve eşine.
bugün randevu alıcam sen mennunsan bülent beyden alayım çünkü her iki doktoruda buradan tanıdım umarım kötü bişe çıkmaz tşk ederim cvbın için
bugün randevu alıcam sen mennunsan bülent beyden alayım çünkü her iki doktoruda buradan tanıdım umarım kötü bişe çıkmaz tşk ederim cvbın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?