Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

benimde ilk denemem oldu.bugün transferimin 12.günüydü ama negatif çıktı.2 gün sonra tekrar yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum.fakat ben hiç umutlu değilim.çok zordu ve tekrar denemeyi düşünmüyorum.zaten istesemde düşünemem kalp hastasıyım.tek bi şansım vardı denedim olmadı ve bitti.sadece paylaşmak istedim.berbat bi durumdayım.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten sana doktormu dedi sadece bir kere deneyebilirsin diye?

slm bende anatoliada yaptırdım test sonucunu bekliyorum. doktorum bülent tıraştı hem yumurta toplamaya girdi hemde transfere. transferden önce geldi ayrı odalarda eşimle bana yumurtalarım hakkında bilgi verdi anlattı. kısacası ben olumsuz birşey yaşamadım hatta transfer sonrası masada hocanın yanağımı sıkıp geçmiş olsun kızım demesi bitirdi beni. çok sevecen ve babacan bi doktor bülent bey. ben tavsiye ederim.

ya arkadaşlar bu anatolia merkezindetüp bebek yaptırmanın maliyeti ne kadar, dvlet yardımsız, ilaçlar da dahil ne kadar tutuyor arkadaşlar bana acil cevap verirmisiniz lütfenn, bir de kredi kartına taksitimkanı sunuyorlar mı acabaa, acilen yardımm

arkadaşlar merhaba benide burada daha önce takip eden aşılamalarımı yapan dr anatoliaya yönlendirdi bende tüm yorumları okudum merkezle ilgili açıkcası ilk okududuklarım beni oldukça umutlandırdı ve kararımı vermiştim kendimce ama şu son yazılanlar çok moralimi bozdu ve açıkcası çok kafam karıştı önümüzdeki hafta ön görüşmeye gitmeyi düşünüyordum ne yapıcam kararsızım şuan

arkadaşlar 3-4 gün önce kısaca acıklamaya calıştım tüm yaşadıklarımı benim dr.hakan beydi ve dedigim gibi gerekli ilgi ve alaka göremedim siz şanslıymışsınız bülent bey ilgilenmiş bu alanda kimse kimseyi tanımıyor yalan satıp sizleri kandırmakla elime ne gececek .hepimiz için yaşadıklarımız zor zaten ben 2.bebişimi kaybettim 1 hafta oldu düşük yapalı burayı bende sizler gibi internetten araştırıp elde ettigim bilgiler dogrultusunda sectim ama memnun kalmadım tabiki secim sizlerin herkes kendi bilecegi iş...

geçmiş olsun tekrar tabiki herkesin kendi tercihi ama inan kime inanacağımızı şaşırmış durumdayız az parada vermiyoruzki bu işe.....

arkadaşlar kısaca maliyettende bahsedim ögrenmek isteyenler için 4.250 istiyorlar ben devlet yardımı alamadım hakkım bittigi için 3.750 ytl merkez pesin alıyolar tedaviye başlıcan gün yatırıyosun 8.00 yazdıgı ilk ilaclar tuttu fakat ben daha sonra 1.300 kadar daha ilaca ödedim toplam 6.300 küsür gitti tedaviye 22 12 2010 gebelik testim pozitif cıktı 05.01 2011 gecen ay 1 aylık düşük yaptım bu yola cıkacaklara önce sabır ve bol para diliyorum

sonucunu bizimle paylaşırsan sevinirim birde maliyetini ve doktorunu söylermisin?

bülent bey di benim doktorum 3750 merkez aldı devlet yardımı almadım indirim yaptılar aslında 4250 di. ve peşin alıyorlar. ilaçlar ne kadar tuttu bilmiyorum çünkü işe hala gitmedim izinliyim dinleniyorum. eczacı kalfasıyım ve gelişinden alıcam ilaçlarımı karsız yani

transferden sonra 8. günüm idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik gözüküyor
yarın kan testi yaptırcam asıl test günüm çarşamba ama dayanamıyorum

transferden sonra 8. günüm idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik gözüküyor
yarın kan testi yaptırcam asıl test günüm çarşamba ama dayanamıyorum

cnm ya tebrik ederim ne güzel böyle haberler duymak inşallah test sonuçlarında yüksek çıkar
bende cumartesi günü ilk görüşme için gidiyorum anatoliaya hakkımızda hayırlısı bakalım

sanırım anatolia ya en son giden benim.cumartesi ilk muayenem için ordaydım.doktorum bülent bey.bana anlatıldığından daha soğuk geldi tavırları.belki yorgundur yoğunluktan diye düşündüm ama kendimi onun karşısında özel hissedemedim.sanki seri bir tedavi sistemi var orada.bakalım benim yumurta takibi memleketimde yapılacak sonra hazır olunca gideceğim.şu an adetimi bekliyorum size haber veririm tekrar gidince.hepimize bol şans.

memleketin neresi cnm benimde takibim bulunduğum şehirde yapılacak eskişehirden gidiyorum benim ilk görüşmem önümüzdeki cumartesi olacak adetimde öümüzdeki hafta bakalım nasıl olucak mereak ediyorum hemenmi başlanır yoksa beklemem gerekirmi hayırlısı

kızlar keşke yumurta takibinizde anatoliada olsaydı çünkü hergün kan ve ultrasona çağırıyorlar. memleketimde banada iki ay ilaçla yumurta takibi yapıldı ama bu kadar titiz bakılmadı. çok önemsiyorlar :44:

ben de yumurta takiplerini anatoliada yaptırmak isterdim ama ben samsundayım ve çalışıyorum.ilk gittiğinde doktorla görüşmeden önce seni direk ultrasona alıp yumurtalara bakıyorlar.peşinden doktorun yanına gidip durumun hakkında bilgi veriliyor ve ilaçlarını reçete edip sana veriyorlar o reçeteyi takibini yapacak doktora veriyorsun.adetinin 2. ya da 3. günü ilaçlara başlanıyor.tabi kısa protokol böyle.uzun protokol adetin 21. günü başka bir ilaçla yumurtalıklar baskılanarak yapılıyor.ben gittiğimde 25. gündeydim ve bana kısa protokol uygulanacak.

bu arad eczacı kalfası arkadaşım gonal f in 450 lik olanın depo fiyatı nedir yazarsan bizim de birkaç eczacı tanıdık var getirtmeye çalışacağım.hepimize bol şans.

ama ne yazıkki hergün gidemem ben çalışıyorum çünkü o yüzden eskişehirde takip edilicem

merhaba bende eskişehirdeyim ben Dr.Cem demirel topikine dahilim ama tesadüfen burda okuyunca memeleketli olaraktan tedavin hayırlı uğurlu olsun dedim inşallah tedavin bebişli olur Allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin. Eskişehirde hangi dr takip yapacak seni? Beni Fatih bey takip etmişti. Benim sonucum negatif çıktı ama nisan gibi 2. denemeye hazırlanıyoruz topikte 4 kişiyiz aynı anda bebeiş yapcas Allah hepimize bu duyguyu yaşamayıo sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin AMİNNNN sevgiler kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…