bu merkezde yaptıran yokmu şu aralar yaaaaa
benimde ilk denemem oldu.bugün transferimin 12.günüydü ama negatif çıktı.2 gün sonra tekrar yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum.fakat ben hiç umutlu değilim.çok zordu ve tekrar denemeyi düşünmüyorum.zaten istesemde düşünemem kalp hastasıyım.tek bi şansım vardı denedim olmadı ve bitti.sadece paylaşmak istedim.berbat bi durumdayım.
sevgili arkadaşlar bende bu sitedeki yazılar tavsiyeler üzere anatolyayı sectim benim 3.tüp denememdi özel devlet yardımı alamadım 22.12.2010 gebelik testim pozitif cıktı 6 yıl aradan sonra çok mutlu oldum o duyguyu anlatamam size fakat 5 ocak 2011 de kanamam başladı ve düşükle sonuçlandı çok kötüyüm şu an toparlanmaya çalışıyorum.bu rayı seçeçek arkadaşlara tavsiyem iyi araştırsınlar hakan beyin hastasıydım 1 kez ilk randevuda gördüm transferede zoraki yaptı ilk ben girdim sabahtan ben sedyede yatarken ben odama cıkıyorum yapın gerisini işte dedi ordaki görevlilere ne kaçtane transfer ettigini konuştu ne geçmiş olsun dedi bi garipti anlayamadım tavırlarını oysa ben onu prof. diye o takip ediyor sandım oysa umdugunuz olmuyor her sabah ultrasyon takibini orda çalışan uzman dr yapıyor ilacları hemşireler bildiriyor ama hoca ortada yok.evet iyi tedavi düzeni kurmuşlar bekleme yok stres olmuyor ilacımıda gönderdikleri eczaneden ulaştım ama transfer sonrası ortada kaldım ilgilenmediler bu cuma ultrasyon için andevu vermişlerdi ben kendim arayıp düşük yaptıgımı söyledimgelemicemi kanamam oldunu ama oralı olan olmadı .ben anladım aynı işi üniversite hastanelerindede yapıyorlar orda bile böyle bişey yaşamamıştım o yogunluga ragmen .buraya para verdim bide üstüne özel diye ama hocanın sekreteri telf yüzüme kapatıyor...kısaca özetlemeye calıştım tabi deneyip kendiniz yaşamalısınız belki size yalan gibi gelebilir yaşadıklarım ama gercek ...herkese bol şanslar duygularımı paylasmak istedim
ben varım test günümü bekliyorum
arkadaşlar 3-4 gün önce kısaca acıklamaya calıştım tüm yaşadıklarımı benim dr.hakan beydi ve dedigim gibi gerekli ilgi ve alaka göremedim siz şanslıymışsınız bülent bey ilgilenmiş bu alanda kimse kimseyi tanımıyor yalan satıp sizleri kandırmakla elime ne gececek .hepimiz için yaşadıklarımız zor zaten ben 2.bebişimi kaybettim 1 hafta oldu düşük yapalı burayı bende sizler gibi internetten araştırıp elde ettigim bilgiler dogrultusunda sectim ama memnun kalmadım tabiki secim sizlerin herkes kendi bilecegi iş...
sonucunu bizimle paylaşırsan sevinirim birde maliyetini ve doktorunu söylermisin?
transferden sonra 8. günüm idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik gözüküyor
yarın kan testi yaptırcam asıl test günüm çarşamba ama dayanamıyorum
sanırım anatolia ya en son giden benim.cumartesi ilk muayenem için ordaydım.doktorum bülent bey.bana anlatıldığından daha soğuk geldi tavırları.belki yorgundur yoğunluktan diye düşündüm ama kendimi onun karşısında özel hissedemedim.sanki seri bir tedavi sistemi var orada.bakalım benim yumurta takibi memleketimde yapılacak sonra hazır olunca gideceğim.şu an adetimi bekliyorum size haber veririm tekrar gidince.hepimize bol şans.
ama ne yazıkki hergün gidemem ben çalışıyorum çünkü o yüzden eskişehirde takip edilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?