Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

benim yumurta toplama günümde odada 3 tane transferi gerçekleştirilmiş hastalar vardı. neyse beni aldılar yumurta toplamaya çıktığımda anestezinin etkisiyle uyandım baktım yatıyorum yatakta. diğer transferi gerçekleştirilen iki kız hala yatıyordu onlara da kalkın opu işleminden çıkacaklar yatacak dendi. 1 saattir yatıyorlarmış zaten kalktılar gittiler. çarşafların değiştirildiğini ne transfer günümde ne de opu günümde görmedim. neyse çarşaf meselesi çok da önemli değil de...
ben dün bulunduğum yerde yeni bir doktora gittim. rahim ağzında yara var dedi. (ki simir testinde örnek alınırken bu yarayı doktorunun görmesi gerekir di dedi. ama hakan yaralı bey bana böle birşey söylemedi.) ayrıca rahmim kubbe gibi değilde çatallaşır şekildeymiş. rahim anormalisi oluyor galiba. bir sürü test istedi kan verdik. sonuçların çıkmasını bekliyoruz. karışık bir tedavi süreciniz var dedi. canım çok sıkkın ama yola devammm...

işallah daha iyi haberlerini alırız bitanem nekadar ödeyeceksin toplam ilaçlarla beraber ve rahatsızlık sebebin ne neolur cevabını bekliyorum CADIARZU

Ben, hem yumurta toplamada hem de transferde tertemiz odalarda yatirildim. Oncesinde ve sonrasinda doktor ve hemsireler gelip bilgi verdiler. Uygulama sonrasinda ben odaya gectigimde hemen esimi de cagirdilar. Istedigim kadar dinlenmeme musaade ettiler. Bunlar iyi taraflari.
Ama maddi konularda okuduklarimdan sonra ayni seyi soyleyemeyecegim. Anladigim kadariyla her hastaya farkli ucret uygulamalari var. Ben her seferinde 4.250 odedim, herhangi bir indirim falan yapilmadi ki ben 1.5 yillik hastalariyim. Sadece bir defa dondurma isleminde muhasebedeki bayan size indirim yapalim dedi, 200 tl eksik odedik o kadar. Sanirim transferden once konusmak ve rica etmek gerekiyor.
Sonuc olarak su an dusunme asamasinda olan arkadaslara herseye ragmen tavsiye ederim, ben tum olumsuz sonuclarima ragmen baska bir klinik dusunmuyorum.

icey arkadaşım gibi bende negatif sonucumu aldım ama dondurulmuşlarımla aynı mrk de devam edeceğim. iyi bir mrk. yani başka nereye gidebilirim diye düşünüyorum ama gönlüm yine anatolya dan yana. yaklaşık 40 gün sonra 2. transferim yapılacak heyecanlıyım. umutluyum. inşallah olacak olumlu düşünelim olumlu olsun. :)

3000/4000 fiyat ilaçlar hariç ilaçlar için 1000/1500 ödüyorsun devlet güvencen yoksa gelişin gidişin orda harcayacakların hariç

arkadaşlar sizin yazdıklarınızı okudum..benim iki tüp bebek denemem oldu anatolia da.ilkinde negatif oldu ama benim yumurta sayım azdı çok iyi embriyo oluşmadı.o nedenle çok üzülmedik..ikinci de pozitif sonuç aldık..şimdi 14 haftalık hamileyim..ben çok memnun kaldım...doktorum bülent tıraşdı..bizi oraya bağlayan öncelikle o oldu..ama tüm ekip çok profesyoneldi.olumsuz birşey görmedik biz.başta.bülent hoca olmak üzere tüm ekibe teşekkürler..

hocam durum nedir hayırlı haber bekliyoruz ona göre yüksek moralli olun.tayin ne oldu bu arada?bende istifraya ve sıcak basmasına devam...

malesef paytar hocam negatif sonuç.bu ara giremedim.tayimiz çıktı,ev taşnma işleri,çok yoğundum.dondurulmuşlarımız var,1 ay sonra onları deneyeceğiz anatoliada.hayırlısı olur inşallah.geçmiş olsun hocam inşallah o sıkıntılar geçer, önemli olan sonunda bebeğini kucağına alacaksın inş.

arkadaşlar beni bir dernekten ısrarla arıyorlar kadın sağlığı derneği diye haberi olan varmı

hocam hayırlısı inşallah dondurulmuşlarınızdan güzel sonuç alırsınız bende vandayım göreve başladım.yeni tayin yeriniz inşallah yeni şanslar getirir hocam hayırlı haberler bekliyorum sizden

biz anatolia denedik eşimle ..ama aşılama aşamasına geçemedik sperm bulunamadı . okadar iğne ..vs boşuna yedim yani .benim anlamadığım önce sperm varmı die bakıp onu dondurup sonra aşılama yapamıyolarmı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar

arkadaşlar merhaba
dün bende ilk kez bu hastaneye gittim.tüp bebek için muayene olacaktım..adetimin ikinci günüydü dün..muayene etti.değerler çok güzel dedi yumurtalar falan filan işte bir sorun yokmuş bende eşimde sperm sayısı azlığı vardı onada baktı az ama tüp bebek için yüksek bile dedi iyi dedi yani bülent bey..

hemen bugün başlayalımmı tüp bebek işlemlerine dedi..biz şaşırdık ama tamam dedik tabiykide :))

dün kan aldılar benden ve karnımdan iğne vurdular sonra geldik bunun ne için olduğunu bilmiyorum zaten heyecandan hiçbişey anlamadım galiba cuma günü bidaha gideceğiz ilk tüp bebek denememiz doktor tutma şansı var yüksek dedi ama çok umut vermekte istemedi tabii..bilmiyorum arkadaşlar bundan sonraki gelişmeler nasıl olucak neler yapıcaz hiç bir bilgim yok ama heralde en geç 1 ay sonra bi sonuç çıkar...
hayırlısı

fiyatda 4 bin küzür filan dedi ama sigortadan faydalanma hakkımızda varmış üçbin küsüre düştü..herşey dahil dedi..ilaçlar hariç tabi...bununda yüzde ellisini ssk karşılıyormuş zaten

herkese selamlar.bir yıldır siteyi ziyaret edemiyordum.bu sene tekrar tüp bebek düşünmeye başlayınca bir göz atmak istedim kader arkadaşlarım neler yapıyorlar.öncelikle tüm hamile kalanlara hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum,tedavisi devam edenlere de rabbim güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin.2009 temmuz da bir tüp bebek denememiz olmuştu,sonuç pozitifti ancak 10. haftada bebeği kaybettik.sağlık olsun hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.şimdi ankarada yaşıyoruz artık ve anatolia hastanesini önerdi doktorum.buradan okuduğum kadarıyla herkes memnun çok sevindim.yeni denemeyi mayıs haziran gibi düşünüyoruz inşallah.dualarınızı bekliyorum benim dualarımda hep sizlerle olacak.inşallah artık bu son denemem olur.sevgileer..

arkadaşlar bir de sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim;ssk dan rapor alabilmek için neler yapmak gerekiyor.bizim birinci denememiz raporsuzdu.ama bu defa rapor çıkartmayı inşallah düşünüyoruz.bir de raporun geçerliliği nekadar yani tedaviden 7-8 ay önce rapor çıkartsak bir problem olur mu acaba?

nuranc sen tedavi olamaya karar verdiğin zaman bi öngörüşmeye gidersin...ben hakan beye gitmiştim..biz öngörüşmeye gittiğimizde hakan bey rapor konusunda yardımcı olduklarını hatta kargoyla adresimize gönderdiklerini bizim o raprla ilaçlarımızı alabileceğimizi söylemişti ama bizim şartlar uymadı rapor çıkartamadık cebimizden karşıladık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…