benim tedavim anatoliyada ve yeni yumurtalarım toplandı.ben bu merkezden çok memnunum, şu anda 2. tedavim,1. tedavimi başka bir merkezde olmuştum,kıyaslayamam bile...bi kere çok temiz,yumurta toplamada çarşaflar değiştiriliyor,dr.ları,embriyologlar güler yüzlü,her durumdan haberdar ediyorlar.biraz pahalı ama benim tedavim rahat geçiyor,kasılmadım.ufak tefek sorunlar olabiliyor, ama ben anatolia diyorum...
benim tedavim anatoliyada ve yeni yumurtalarım toplandı.ben bu merkezden çok memnunum, şu anda 2. tedavim,1. tedavimi başka bir merkezde olmuştum,kıyaslayamam bile...bi kere çok temiz,yumurta toplamada çarşaflar değiştiriliyor,dr.ları,embriyologlar güler yüzlü,her durumdan haberdar ediyorlar.biraz pahalı ama benim tedavim rahat geçiyor,kasılmadım.ufak tefek sorunlar olabiliyor, ama ben anatolia diyorum...
yaklaşık 5000tl tuttuu ilaçlar dahil canım,problemimiz erkek infertilesi
Merhaba arkadaşlar ben de 2. yi Anatoliayı düşünmüştüm ama bu son okuduklarım kafamı karıştırdı. Son tüp bebek yaptıranlar 1 odada 3 kişi mi yatıyor gerçekten eşimiz yanımızda kalamıyor mu? Benim ilk denediğim yer Fatih Ünv. Hastanesiyd ve yumurta toplama da eşim ve ben tek kişilik odadaydık. Sonra önümüze kahvaltı bile geldi. rahattı yani. Ben bu rahatı bulamayacaksam Anatolia da olmanın alemi yok başka merkez bakarım.
Tüp bebek yaptırıp memnun olanlar ve olmayanlar dan görüş alırsam sevinirim.Hepinize teşekkürler.
sevgili arya80 bizde 3750 verdik ama başka biri3250 vermiş bir başkası2000 vermiş ama ben birkere verdikten sonra hiç uğraşmadım nedn ücretler farklı diye[/QUücretler neden farklı niye uğraşmayalım ki sonuçta aynı işlemi yapıyorlar faklı işa farklı ücret anlaşılabilir birşey fakat aynı işe neden farklı olsun sonuçta bu işin garantisi yok ve kaç deneme sonucunda bir bebek sahibi olacaksın belli değil benim ilk denememin maliyeti 6000 civarında ikincide ne olacağı belli değil (allah inşallah nasip eder)ama deneme sayısı artıkça gerekli finansmanı sağlamak dahada zorlaşacak
ben daha tedaviye baslamadım anatolia tüp bebek merkezını önerdıler bu konuda yardımlarınızı beklıyorum
hocam durum nedir hayırlı haber bekliyoruz ona göre yüksek moralli olun.tayin ne oldu bu arada?bende istifraya ve sıcak basmasına devam...
malesef paytar hocam negatif sonuç.bu ara giremedim.tayimiz çıktı,ev taşnma işleri,çok yoğundum.dondurulmuşlarımız var,1 ay sonra onları deneyeceğiz anatoliada.hayırlısı olur inşallah.geçmiş olsun hocam inşallah o sıkıntılar geçer, önemli olan sonunda bebeğini kucağına alacaksın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?